• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar sizce aileme açıklamalımıyım bu konuyu içim içimi yiyor

Allah Yardımcın Olsun Başkada Bişey Demek Gelmiyo İçimden Açıkçası..

hatırlıyorum diğer konunu. adam seninle sadece cinsellik içinde birlikte olduğunu açık açık belli etmişti.
eğer birlikte olmazsanız ayrılmakla tehdit etmişti.
sayfalarca bu adam seni kullanmak istiyor sakın demişti herkes.
eee sonuç??
istemişsin, birlikte olmuşsun daha ne; ki sana onlarca kişi sakın dediği halde.
şimdi ne akılı istiyorsunuz; daha önce verilenler çok mu işe yaradı.
ayy ne diyeyim ki bilemedim; yaş 18 olsa cahillik derim ama o da değil..

ailene söyleyince ne olacak?
anlayışla karşılayıp senin yanında olup bir an önce atlatmana yardımcı olacaklarsa anlat
yok kıyametler kopar diyosan bile bile neden anlatasın?

yani bu dünyanın sonu değil bence
eğer sizin için öyleyse baştan kurallarınızın arkasında durmalıydınız
utanacağınızı arkasında duramayacağınızı bildiğiniz şeyi
neden yaptınız..
sevgi aşk masum duygular demişsiniz
şimdi değişen ne
değişen şu ki
siz onu kaybetmemek için yaptınız
ve terkedilmeseydiniz bu değerler pek de umrunuz da olmayacaktı
çünkü umrunuzda olan değerler değil sevgilinizdi..
orta da bi suç varsa bunu tek başına yapmadı esas oğlan sonuçta
siz de ortak oldunuz
ailenize şikayet etmek yerine bu olaydan ne kadar az hasarla çıkarım diye düşünmeniz
hayrınıza olur...

bu yazdıklarıma ek olarak
sevgilinizin cinsel beklentilerini biliyodunuz
uyarılara rağmen dinlemediniz kimseyi
siz erkek arkadaşınızı sizle evlenmeye mecbur bırakmak için mi beraber oldunuz
onun için mi ailenize söylemek istiyosunuz bu durumu
çünkü bu durum sizin için bu kadar korkunçken
buna cesaret bile edebilmeniz düşündürücü

Evlenmeden önce böyle birşeyi yaşamak kişinin kendi insiyatifinde.
Ama bunu yaşadıktan sonra, kimse sonra çıkıp, benle niye evlenmedi diye hesap sormamalı.
Adam en başından beri niyetini belli etmiş. Tek derdi cinsellikmiş.
Sizi kandırdı vs ama, hadi bunu yaşadık şimdi benle evleneceksin demekte bir o kadar yanlış.
Ailenize söyleseniz ne olacak ki.
Bence söylenmesine gerek yok.
Kandırılmış, ortada bırakılmış hissediyorsunuz kendinizi anlıyorum.
Ama keşke hayat bu kadar masum olsa.
Keşke herkes sevgisine ve karşısındakine sahip çıksa.
Ama hayat böyle değil.
Keşke bu yükü kaldıramayacaksanız, hiç yaşanmasaydı.
Olan olmuş, biten bitmiş.
Artık toparlanma zamanı.
Beş para etmez biri içinde , sırf cinsellik yaşadım diye kendini helak etme.

Dıyelımkı söyledınız, sonucu az bucuk tahmın edebılırsınız.hoslarına gıtmıyecektır , bunu herkes bılır sanırım.kımbılır ne kadar üzülecekler , kahrolacaklar, bence demeyın. O adı ınsanıda allah bıldıgı gıbı yapsın. Pıs.

ya bu tamamen sizinle ilgili bir sey. ailenize neden acikliyorsunuz? kimse durustlugunuzden dolayi sizi kutlamayacak biliyorsunuz. yani madem ilk kez biriyle birlikte oldunuz bari deyecek biri olsaydi. yaptim ama adam gibi adamla oldum diyebilseydiniz. simdi yasadiginiz hersy birer pismanlik. simdi sizlanmayi birakin, azcik buyuyun. yasandi ne yasandiysa, yapicak birsey yok artik. ailene soyleyip de insanlari persian etme. bundan sonra sectigin insanlara dikkat et.

Kızı resmen kandırmış ya...sakın kendini küçük aşalanmış görme lütfen..bugünleri atlatacaksın..ailene anlatma çok üzülür...off yaa şimdi bu herif cezasız mı kalacak ya..hiçmi kız kardeşi yok ..

üzülme ltffen güclü ol...herşey bir zarda saklı değil..pisikolojini bozma lütfen..inan seni seven bri çıkar belki çok çok seven biri..

canım arkadaşlarım şuan yerimde olsanız ne yaprdınız gözyaşlarım sel oluyor hiç bir kimseye anlatamıyorum psikolojim bozuldu artık hayat bana zor geliyor hevesim kalmadı bu hayatta beni ortada bıraktı ve giderken yüzüme bile bakmadı aileme anlatmalımıyım sizce elini kolunu sallaya sallaya gezmesi daha mıiyi beni unut dedi.ve gündelik aşklar peşindeymiş allahım ne yapmalıyım

duygusal davranıyosun ne yanı annenlerıdemı huzursuz etmk nıyetın san aolan guvenlerını hayal kırıklıgınamı ugratmak hayır anlatma ama su vr annecıgınle bu sırrı paylasabılırsınn ama anneın kısılıgıne baglı oda babaya su bu derkenn oo ıs buyur sen yolun bak zamanı gelıp evlenecegın ınsan olursa onunla paylas yada paylasma dıktır gıtsın kımse adıl degıl bu dunyada sende adıl olma

duygusal davranıyosun ne yanı annenlerıdemı huzursuz etmk nıyetın san aolan guvenlerını hayal kırıklıgınamı ugratmak hayır anlatma ama su vr annecıgınle bu sırrı paylasabılırsınn ama anneın kısılıgıne baglı oda babaya su bu derkenn oo ıs buyur sen yolun bak zamanı gelıp evlenecegın ınsan olursa onunla paylas yada paylasma dıktır gıtsın kımse adıl degıl bu dunyada sende adıl olma

Allah bizi aslında erkeklerden korumak için zar vermiş,engel olsun diye...ne güzel düşünmüş ama işte şeytanlarrr..erkeklerr..kandırıyorlar...

ya kimse kimseyi iğfal etmemiş ki.
adam istemiş kız istemiş sevişmişler; olay trajik falan değil bence.
evlenme vaadiyle kandırdı diyorsunuz; ne garantisi vardı ki? noterden imzalı kağıt mı var ortada; sevişirsek evleniriz diye.
yapmayın yaa; cinselliği yaşayın ama değen adamla yaşayın.
ilk birlikteliği böyle hatılamak ne kadar kötü.

Bekaretini kaybettiğin için mi bu kadar üzüntün yoksa sevdiğim dediğin adam hayatından çıktığı için mi? Bir adamla birlikte olmak evliliğin garantisi midir? Peki ne olacak diyelim ki evlenmeden önce birlikte oldun adam seni aldattı veya şiddet uygulamaya başladı ne yapacaktın? Sırf beraber oldun diye evlenecek miydin? Burda herkes kızacak bana ama toplum olarak bekaret değil cinselliğe anlam yüklesek öğretsek ve cimnsel hayatımızdan memnun olmayı öğrensek, sadece sevdiği adamla birlikte oldu diye kızlarımızı topa tutmasak, evlendikten sonra azalan koca ilgisinin sebebi de budur belki de. Bekareti altın tepside sunup, erkeğin amacı haline getirip, elde ettiğinde ise o büyünün devam etmesini beklemek. Neyse çoğunluktan farklı görüşteyim fazla uzatmamam gerek.

Yerinde olsam ne mi yapardım ona da cevap vereyim. umurumda olmazdı. ne yani pufff defolsun gitsin beş dakikalık zevk için defolsun yıllarca uğraşsın dil döksün.

Allah bizi aslında erkeklerden korumak için zar vermiş,engel olsun diye...ne güzel düşünmüş ama işte şeytanlarrr..erkeklerr..kandırıyorlar...

erkelerden korunmak için miymiş o zar; bir yaşıma daha girdim.
doğuştan korunmasızmışım desenize :delphin:

yaa sevişmek karşılıklı bir eylem kandırma yok bana göre.
kadın da akıl yok mu, fikir yok mu kanmasın canım.
silah mı dayıyor adamlar; he dayıyorlarsa o tecavüzdür zaten..

erkekler niye kandırsın canım zorla bir şey yapmadıkdan sonra...aklını kullanıp inanmaması gereken kişi erkekler değil herhalde ...
akıl var mantık var ...bile bile lades diyip şimdide ailene anlatman saçma onlara ,ne diyeceksin...kandırıldım mı?

seni hatırladım
ama diğer konuda herkes uyardı seni neden yaptın dicem ama sanırım senle evlenir sandın yaptın
soruna gelince ailene söyleyince ne olacak sence iyi olur diosan söle ama daha kötü olur diyorsan söleme
neden söylemeyi düşünüyorsun ki hiçbi ailede aaa iyi yapmıssın kızım demez sanırım

adam senle yattı diye evlenmek zorunda değil ki ,karşındaki adam seni niye korusun sen kendini korumadıktan sonra..
ailene söyleme ya ne gereği var ..

şimdi ne yapmamız lazım...size benimle birlikte olmazsın başkasına giderim yani seni sevmiyorum diyen bir adamla, onu kendinize bağlamak için birlikte olduğunuz, ve o adam kendinden bekleneni yapıp sizi bıraktığı için size üzülmemiz mi lazım...
kendi düşen ağlamaz...
ailenize anlatıp ne elde etmek istiyorsunuz onu hiiiç anlamadım...

Back
X