Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani bu dünyanın sonu değil bence
eğer sizin için öyleyse baştan kurallarınızın arkasında durmalıydınız
utanacağınızı arkasında duramayacağınızı bildiğiniz şeyi
neden yaptınız..
sevgi aşk masum duygular demişsiniz
şimdi değişen ne
değişen şu ki
siz onu kaybetmemek için yaptınız
ve terkedilmeseydiniz bu değerler pek de umrunuz da olmayacaktı
çünkü umrunuzda olan değerler değil sevgilinizdi..
orta da bi suç varsa bunu tek başına yapmadı esas oğlan sonuçta
siz de ortak oldunuz
ailenize şikayet etmek yerine bu olaydan ne kadar az hasarla çıkarım diye düşünmeniz
hayrınıza olur...
canım arkadaşlarım şuan yerimde olsanız ne yaprdınız gözyaşlarım sel oluyor hiç bir kimseye anlatamıyorum psikolojim bozuldu artık hayat bana zor geliyor hevesim kalmadı bu hayatta beni ortada bıraktı ve giderken yüzüme bile bakmadı aileme anlatmalımıyım sizce elini kolunu sallaya sallaya gezmesi daha mıiyi beni unut dedi.ve gündelik aşklar peşindeymiş allahım ne yapmalıyım
duygusal davranıyosun ne yanı annenlerıdemı huzursuz etmk nıyetın san aolan guvenlerını hayal kırıklıgınamı ugratmak hayır anlatma ama su vr annecıgınle bu sırrı paylasabılırsınn ama anneın kısılıgıne baglı oda babaya su bu derkenn oo ıs buyur sen yolun bak zamanı gelıp evlenecegın ınsan olursa onunla paylas yada paylasma dıktır gıtsın kımse adıl degıl bu dunyada sende adıl olma
Allah bizi aslında erkeklerden korumak için zar vermiş,engel olsun diye...ne güzel düşünmüş ama işte şeytanlarrr..erkeklerr..kandırıyorlar...
Allah bizi aslında erkeklerden korumak için zar vermiş,engel olsun diye...ne güzel düşünmüş ama işte şeytanlarrr..erkeklerr..kandırıyorlar...