• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar sizce aileme açıklamalımıyım bu konuyu içim içimi yiyor

Allah bizi aslında erkeklerden korumak için zar vermiş,engel olsun diye...ne güzel düşünmüş ama işte şeytanlarrr..erkeklerr..kandırıyorlar...

onun için mi vermiş zarı...ben öyle bilmiyodum da!!! Onun için akıl verdi zannediyordum...nakkaa yanılmışım...

Son düzenleme:
nergiz80 kullanıcısından alıntı
Arkadaşlar hep sorunlar beni buluyor.Sevdiğim insanın sevgiisnden şüphe duymaya başladım.Devamlı cinsellikden bahsediyor.Bana sen beni mutlu etmessen başka kişilerle birlikde olurum dedi.Bana evlenceği insnaın ben olduğumu benden başkası olmayacağını ama ona bişr takım sözler vermemi istediğini söyledi.geçen gün elbise giymiştim bacağımı göstermemi istedi kameradan bende gösteremiceğimi söyledim ve birsürü trip yaptı.Tartıştı benle ben neden böyle yapıyosun dediğimde ben seni bacağını görmek için değil dediğimi yapmadığın için kızdım dedi.Eğer benimle birlikde olucaksan dediklerimi yapmak zorundasın dedi.Eğer beni kaybetmek istemiyosan herşeye katlanmak zorundasın dedi.Çünkü ben sana çok değer veriyorum dedi.Ve bana 6 ay beni aramayacağını söyledi.Biraz aklın başına gelsin kıymetimi anla dedi.Çok üzüldüm kıymet verdiğim sevdiğim bana ceza vermesi cinsellikden konuşmadığım zaman triplere girmesi.Ve dün aradı bana sana verdiğimsözlerigeri alıyorum dedi beni seven insan bana itiraz etmez her konuda dedi.çok pişmanım dedi bu birliktelik için ama bu sözleri nasıl sölerdi o eski o değildi.çok kırldım arkadaşlar hem aramıcam diyor hem arıyor biraz aklın başına gelsin diyor.Hiç bişr zman benim düşüncelerimonun için önemli olmadı.ama ben her ne olursa olsun ondan vazgeçemiyorum.Şuan senin yerinde bir başkası olsaydışimdiye kadar herşey bitmişti dedi.Zamanında bir kere yıktı beni ikinci şans verdim bu seferde yıkarsa bende yıklırım arkadaşlar.Sizce eğer seviyasanız o herşeyinizse onunla herşeyi paylaşırmısnız.onunla birlikde olurmuusnuz.bu çocuk beni seviyormu yoksa sevmiyor mu?neden hayatta ben mutlu olmayı hakdemiyorum neden napmalmııym arkadaşlar ne

BIR YIL ONCE BOLE BI KONUSMAA VAY ZATEN BU COCUKK RESMEN SENINLE YATMAYA KAFAYA KOYMUS VE YATIP KALKTIKDAN SONRA EE SONRASI ORTADDA YAZIKK KESKE O AN AYRILSAYDINN

arkadaşlarım yarım edin ben bu azabla daha fazla dayanamıycağım.allahım bu bana yapılan revamıydı sevgilimle birlikde odum.o kdar pişnaım ki arkadşalarım bana söz verdi evlenicektik ama sözünü tutmadı.beni bıraktı adice şerefsizce .ayrıntıya girmiyceğim aileme bu durmu anlatmalımıyım lütfen yardım edin .kendimden nefret ediyorum benimle konuşmak bile konuşmuyo sadece unut beni dedi.ve şuacanım dostlarım ben yapamıycam u üzüntüyle yaşayamıyorum yardım edin

nergis konunu alıntı yapayım. yine başlamışsın mesajlarını silmeye. daha önceki konunda yaptığın gibi.
burada da bir mesajın sizlere ömür.
neme lazım bunuda silersin de...sempatiksalakcinni

nergıs bence otur konuyu detayı ıle anlat bakalımm adam nıye adıce gıttı onu da merak ettımm mutlaka bı sey oldu orda

Yaa işte kadının düşmanı yine kadındır diye boşa söylememişler...Güzelim evet yanlış bir seçim yapmışsın yada şu anda sana öyle geliyor ve bizede ...Sevmişsin beraber olmuşsun adam anlamamış ...Sen hala saf ve temizsin kirlenmedin ...Burada konuşan ve çevrende konuşan bir çoklarınında yapabileceği bir şeyi yaptın...Bundan sonra ne olacak ailene söylesen ne olacak bu adamla evlensen ne olacak ..Anlıyorum bekaret kafanda bir tabuydu ve herkesin senin için ne düşüneceğini düşünüyorsun bundan sonra kimle nasıl olacağını düşünüyorsun ...evlenip evlenemeyeceğiini ..aileni ..ama şunu söyliyim önemli olan sensin sen kendini bozma bir uzmandan yardım al bir süre ve sonrada hayatına devam et...sakın karşına çıkan kimseye bunun hesabını verme sevdin yanıldın herkesin başına gelebilir...Sen kendini bildikten sonra bunun ayrımını yapamayacak adamlar çıkarsa karşına def et gitsin..İstersen özelden yazabilirsin ..daha çok şey yazardım sana yaşadıklarım gördüklerim var..ama burada kimsenin saldırısıyla uğraşamam..Kendin toparla hayat devam ediyor..

arkadaşlar,artık hernekadar hakettiğini düşünsekte azarı bırakıp şu saatten sonra neler olabiliri konuşalım.. zaten bu kafayla daha çok buralarda dert yanacak.. malum konular yüzünden... oğlum bana şuan fırsat vermiyor.. uygun 1 saatte görüşlerimi paylaşırım.. neler olur? ve duruşu ne olmalı? vede bu mantıkta olan kızımız sizce neler yaşar? görüşmek üzere.........

Allah bizi aslında erkeklerden korumak için zar vermiş,engel olsun diye...ne güzel düşünmüş ama işte şeytanlarrr..erkeklerr..kandırıyorlar...

hahaha... onun içinmiymiş o zar :)) ben mikroplardan bakterilerden korusun diye biliyordum....
Hoş erkekleri de birir mikrop bakteri gibi görüyorsanız o ayrı....
Zar dediğin incecik bişey bi ittrip kaktırmayla yırtılıyor... Mesele bizi erkeklereden korumak olsaydı oramızda zırhlı kilitli demitden bir kalıpla doğardık....

Allah bizi birilerinden korumak için akıl vermiş fikir vermiş....
Derdi tasası cinsellik olduğunu anlayabilmesi hiç zor değildi, hadi kendi başına anlayamadı herkes burda akıl verdi, skın yanılma bu adamın niyeti sadece cinsellik, seni sevse ayrılmakla başkalarıyla olmakla tehdit etmezdi dediler....
Ama arkadaş ne yaptı.... Aklını kullanmadı, duygularına kaptırdı kendini....

Ben evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim.. İnsan istiyorsa yapar, ama yapıyorsa da bunun sorumluluğunu ve snuçlarını bilerek yapmalı....
Yaptıktan sonra beni kandırdı aileme şikayet edicem onu diyecekse yapmayacak...
Aileye şikayet edince ne olavcak.. Baban o adamı bulup baına silah dayayıp seninle evlendirecek mi?? bÖYLE YAPARSA VE O ADAM DA SİLAH ZORUYLA SENİNLE EVLENİRSE MUTLU MU OLUCAN????

ben bunu haketmedim o kadar saf ve temzidim ki beni nasıl olurda kullandı nasıl olurda gözleirm aşkdan başka bir şey görmedi nasıl.o da sevdiğini sanmıştım ümit verdi yapcak neyim olabilr ki

Cinsellik kirlenmek demekmidir?
Sende onu istemişsinki birlikte olmuşsunsende onunla aynı heyecanı duymuşsun..aksi tecavüze girer..
Ailene bahsetmene gerek yok,bundan sonrada kirlenmek istemiyorsan(senin tabirinle)evlenmeden kimseyle birlikte olma,oluyorsanda kirlilik diye bahsetme..

ultrasaçma bir soru.
bunun ailenle ne alakası var? o istemiş sen de istemişssin ki yaşanmış bunlar.
sonra adam bıraktı diyorsun, e hiçbirimizin yarına yaşayacağı garanti değilken evlilik vaadi ile kandırılmak biraz türk filmlerinden fırlama olmuyor mu?
ailene nasıl anlatıcaksın kaldı ki? beni iğfal etti felan mı diyeceksin? karşılıklı yaşanmış herşey? ailen sana sormayacak mı aklın nerdeydi diye?
bilemiyorum çok çelişkili bir konu bence.

ailenize neden anlatma gereği duyuyorsunuz bunu anlayamadım.

yanlışlıkla başka bi foruma yazmış konu sahibesi, birlikte oldum ama kızlığım bozulmadı diye..

seni erkeklerden koruyacak bir zarın olmasına çok sevindim arkadaşım öncelikle, zira Allah kimi kadınlara kendini koruması için akıl fikir verirken, kimilerine de zar vermekle yetiniyor..

Kameradan bacağını göstermek, gidip başkaları ile çiftleşmesin diye sevgilinin cinsel arzularını yerine getirmek falan çok doğal şeyler, hangimiz yapmıyoruz ki, öyle değil mi arkadaşlar..sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Ailene anlat bence, anlat da azıcık sahip çıksınlar sana..boshayallersmile

Başka konuya yazmış.. Kızlığım bozulmadı, birlikte olduk diye....
Şİmdi hem birlikte olup hem de kızlığını bozdurmamayı nasıl başardığını çok merak ettim.. Demekki tama anlamıyla birlikte olmamışlar yüzeysel bişeyler yaşamışlar... hh o zaman bu kadar yaygara koparıp beni kirletip terketti evlenme vaadiyle kandırdı diye arabeske bağlamanın ne manası var???

kızlığın bozulmadıysa nasıl birlikte oluyorsunuz. yanii buna birlikte olmak denmez. bir şeyler yaşandı denir.

yanlışlıkla başka bi foruma yazmış konu sahibesi, birlikte oldum ama kızlığım bozulmadı diye..

seni erkeklerden koruyacak bir zarın olmasına çok sevindim arkadaşım öncelikle, zira Allah kimi kadınlara kendini koruması için akıl fikir verirken, kimilerine de zar vermekle yetiniyor..

Kameradan bacağını göstermek, gidip başkaları ile çiftleşmesin diye sevgilinin cinsel arzularını yerine getirmek falan çok doğal şeyler, hangimiz yapmıyoruz ki, öyle değil mi arkadaşlar..sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Ailene anlat bence, anlat da azıcık sahip çıksınlar sana..boshayallersmile

alkisalkisalkis

aılene anlatman olayını kesınlıkle cozebılmıs degılım..anlatsan ne olur anlatmasan ne olur?anlatıp aılenı onun ustune mı salmak ıstıyorsun?elını kolunu sallaya sallaya gezsın mı demıssın de bunu anladım ben..
eger planın bu ıse,hayatımda daha sacma bır plan duymadım dıyebılırım..
bu cocuk senınle bırlıkte olmak ıstemıs,bu bence cok dogal..
sen de bu cocukla bırlıkte olmak ıstemıssın,bu da gayet dogal..
ve bırlıkte olmussunuz..
sorun ne???
senınle zorla mı beraber oldu??sanmıyorum..eger boyle bır sey olsaydı bu sekılde anlatırdın olayı..hatta burada olayı anlatmak yerıne polıste olurdun..
bak guzel kardesım yasın kac bılmıyorum,konunu detaylı okumadım..
eger senın dusunce yapın,aıle yapın,yetıstıgın kultur vs bakırelıge onem verıyorsa,bunu KİRLENMEK olarak nıtelendırebılıyorsan...kusura bakma ama yasamayacaksın o zaman..bu kadar basıt bu olay..ha eger tuuum bunlara ragmen de yasadıysan aglamayacaksın..hııııc kusura bakma..sen sana tamamen ters olan bır seyı kendı ıstegınle hemde yasa,sonra da ah ah vah vah..bu bana hıc samımı gelmıyor..hemde hıc..
bu tarz konulara burada cok fazla yorum yaptıgımdan bılen bılır,bende eskı erkek arkdasımla beraber oldum..ama bır gun,bır Allahın gunu de,pısman olmadım,aglamadım,sızlanmadım..buna hakkım oldugunu da dusunmuyorum..kaldı kı zaten pısman degılım..bana tecavuz etmedıgıne gore?ben ısteyerek yasadıgıma gore?buna nıye pısman olacakmısım????bu bana son derece sacma gelıyor..
ıstedın mı?ıstedın..
yasadın mı?yasadın..
bıttı bu kadar...
sımdı aglayıp sızlanmayı bırakıp,kendıne gel ve şu KİRLENDIM dusuncesını de kafandan bıran once at..ne demek bu kırlendım Allah askına????
aaaaa yapmayın boyle vallahı sınırlerım tepeme cıkıyor yaaa!!!!
neyse hadı daha fazla konusayım ben!!!!

Back
X