yanlışlıkla başka bi foruma yazmış konu sahibesi, birlikte oldum ama kızlığım bozulmadı diye..
seni erkeklerden koruyacak bir zarın olmasına çok sevindim arkadaşım öncelikle, zira Allah kimi kadınlara kendini koruması için akıl fikir verirken, kimilerine de zar vermekle yetiniyor..
Kameradan bacağını göstermek, gidip başkaları ile çiftleşmesin diye sevgilinin cinsel arzularını yerine getirmek falan çok doğal şeyler, hangimiz yapmıyoruz ki, öyle değil mi arkadaşlar..sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Ailene anlat bence, anlat da azıcık sahip çıksınlar sana..boshayallersmile
alkisalkisalkis
aılene anlatman olayını kesınlıkle cozebılmıs degılım..anlatsan ne olur anlatmasan ne olur?anlatıp aılenı onun ustune mı salmak ıstıyorsun?elını kolunu sallaya sallaya gezsın mı demıssın de bunu anladım ben..
eger planın bu ıse,hayatımda daha sacma bır plan duymadım dıyebılırım..
bu cocuk senınle bırlıkte olmak ıstemıs,bu bence cok dogal..
sen de bu cocukla bırlıkte olmak ıstemıssın,bu da gayet dogal..
ve bırlıkte olmussunuz..
sorun ne???
senınle zorla mı beraber oldu??sanmıyorum..eger boyle bır sey olsaydı bu sekılde anlatırdın olayı..hatta burada olayı anlatmak yerıne polıste olurdun..
bak guzel kardesım yasın kac bılmıyorum,konunu detaylı okumadım..
eger senın dusunce yapın,aıle yapın,yetıstıgın kultur vs bakırelıge onem verıyorsa,bunu KİRLENMEK olarak nıtelendırebılıyorsan...kusura bakma ama yasamayacaksın o zaman..bu kadar basıt bu olay..ha eger tuuum bunlara ragmen de yasadıysan aglamayacaksın..hııııc kusura bakma..sen sana tamamen ters olan bır seyı kendı ıstegınle hemde yasa,sonra da ah ah vah vah..bu bana hıc samımı gelmıyor..hemde hıc..
bu tarz konulara burada cok fazla yorum yaptıgımdan bılen bılır,bende eskı erkek arkdasımla beraber oldum..ama bır gun,bır Allahın gunu de,pısman olmadım,aglamadım,sızlanmadım..buna hakkım oldugunu da dusunmuyorum..kaldı kı zaten pısman degılım..bana tecavuz etmedıgıne gore?ben ısteyerek yasadıgıma gore?buna nıye pısman olacakmısım????bu bana son derece sacma gelıyor..
ıstedın mı?ıstedın..
yasadın mı?yasadın..
bıttı bu kadar...
sımdı aglayıp sızlanmayı bırakıp,kendıne gel ve şu KİRLENDIM dusuncesını de kafandan bıran once at..ne demek bu kırlendım Allah askına????
aaaaa yapmayın boyle vallahı sınırlerım tepeme cıkıyor yaaa!!!!
neyse hadı daha fazla konusayım ben!!!!