• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar sizce aileme açıklamalımıyım bu konuyu içim içimi yiyor

Peki ailesine niye söyleyimmi diye soruyor..bir şey olmadı sadece birlikte oldukmu diyecek,
bir şey olması yada kendi tabiriyle kirlenmek
kızlığın bozulmasıylamı oluyor,ilginç..

kızlığı bozulmadığı halde kirlendim diyor bozulsa söyleyeceği kelimeyi düşünemiyorum artıksempatiksalakcinni

kızlığı bozulmadığı halde kirlendim diyor bozulsa söyleyeceği kelimeyi düşünemiyorum artıksempatiksalakcinni

hah sımdı zar yerınde ya tamam gerısı muhım degıl canım..
yeter kı zar yerınde olsun
zar=namus ya..
aaaaaaaaaaaaaayyyyy sınırlerım tepeme cıktı beeeee

valla ortada bı sorun var celıskılerden bu bellı madem akıll ıstıyosun abı acıkca anlatt kı bızde ona gore yardım edelım yada etmeyelımm ama bu sekılde sana soyledıgımız hersey zararına olucak once celıskılerden arındır

sırnaşık şey
hah sımdı zar yerınde ya tamam gerısı muhım degıl canım..
yeter kı zar yerınde olsun
zar=namus ya..
aaaaaaaaaaaaaayyyyy sınırlerım tepeme cıktı beeeee

soganında zarı var sımdı odamı namuzlu sırnaşık şeysırnaşık şey

dalga gecıo bellıkı ya bosuna kafa yormayın o sızın kadar kafa yorsa zaten o adamın koynuna gırmezdı:delphin:

dalga gecıo bellıkı ya bosuna kafa yormayın o sızın kadar kafa yorsa zaten o adamın koynuna gırmezdı:delphin:

yanı ıste bende buna sınırlenıyorum yaaa..
madem bekaret bu kadar onemlı ne yasıyorsun??
sonra da sankı adam tecavuz etmıs gıbı muhabbet cevırıyorlar

kaydirigubbakcemile3
Allah ıyılıgını versın senın kaydirigubbakcemile3
benden namuslu oluyor bu durumda :roflol::roflol::roflol:

zannımca evet :1::1: yahu aklıma baska seyde geldııı de yazarsam cok cırkın olcekk ılıskıyı baska bıpozısyonda yasadıysan kaygılanma orda zar yok dıycemmm sımdııı cok ıvrenc olucemmm ama dedııımmsempatiksalakcinni

zannımca evet :1::1: yahu aklıma baska seyde geldııı de yazarsam cok cırkın olcekk ılıskıyı baska bıpozısyonda yasadıysan kaygılanma orda zar yok dıycemmm sımdııı cok ıvrenc olucemmm ama dedııımmsempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3

Zar kirlenmeyi önlüyormuş onu konuşuyoruz gel :kahve:

yaa aklıma ahu tugba nın fılmı geldı..kaydirigubbakcemile3
işten gelıyor ahu tugba(malum her fılmde yaptıgı işkaydirigubbakcemile3) banyoya gırıyor,banyoda vucudunu yıkarken bır yandan da 'gıtsın ahmetler gıtsın mehmetler' dıyordu kaydirigubbakcemile3 cok gulmustum bu sahneye..
o geldı aklıma sempatiksalakcinni

yaa aklıma ahu tugba nın fılmı geldı..kaydirigubbakcemile3
işten gelıyor ahu tugba(malum her fılmde yaptıgı işkaydirigubbakcemile3) banyoya gırıyor,banyoda vucudunu yıkarken bır yandan da 'gıtsın ahmetler gıtsın mehmetler' dıyordu kaydirigubbakcemile3 cok gulmustum bu sahneye..
o geldı aklıma sempatiksalakcinni

ne gıtsın ahmetler gelsın memetler mııı hahahahahh

Back
X