Doğuma Hazırlık arkadaşlar sizce meryem ismi nasıl

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı :Saruboceq: hayırlısı neyse o olsun.

ben kizimin ismini meryem koyacaktim..sebebi ise hz.isanin dogum gününde dogdu kizim....ama cigdem oldu....iyikide cigdem koymusum diyorum simdi...isterseniz meryemi göbek adi koyun...

bu yeni nesil beni öldürcek :S

bende öyle düşünüyorum. göbek adı olur .
ben kizimin ismini meryem koyacaktim..sebebi ise hz.isanin dogum gününde dogdu kizim....ama cigdem oldu....iyikide cigdem koymusum diyorum simdi...isterseniz meryemi göbek adi koyun...

bence güzel bir isim.
Ben son dönemde popüler olan çoğu isimden hoşlanmıyorum.Güzel ve zeki kadınlarda eski bir isim çok daha karizmatik duruyor.
Hülya Avşar ın kızı Zehra mesela çok da yakışıyor.Bergüzar Korel'in ismi de öyle.Son dönemde acayip çirkin isimler var, ama insanlar beğeniyor.Bir nesil sonra o isimler de kalmayacak.

Sıradan insanlarda sıradan isimler olur, güzel ve zeki olan karizmatik insanlar sahip olduğu isimleri de yüceltir.İsim koyarken etrafımıza bakıyoruz aslında pek güzel olmayan isimli kişiler eğer iyi insanlarsa güzellerse o isimleri beğeniyoruz.Bir isme sahip kişi gıcık ve sevimsizse isimden nefret ediyoruz.

Meryem çok güzel bir isim bence hem anlamlı hem söylenişi çok güzel hem her yaşta yakışacak bir isim..
ve benim 2 tane Meryem adında arkadaşım var ikisi de Allah bağışlasın çok güzel kızlar :))) bence hiç düşünme derim :)) ikinci bebişine de sen seçersin ismini :)))

Meryem ismini sizin ve eşinizin beğenmesi önemli değil kızınızın beğenip beğenmemesi önemli . sonuçta kendisine verilen isimle hitap edilen kızınız olacak. Ya bu devirde küçücük şirin bir kıza meryem ismi verilir mi? Ben eminim kızınız bu isimle ilerde arkadaşlarının içinde mutsuz olur. Etrafında güzel güzel isimleri olan arkadaşlarının içinde -- meryeeem -- haticeeee--- fatmaaaa--- ümmügülsüm--- zeliha--- atiye-- arifeee---
ya da erkek çocuğunuz olsa -- hakkıııı-- murtazaaa-- mesuuut-- rafeeeet-- ---
hoş mu yanibu isimler

çağımızda türeyen gelişi güzel isimlere bakarak, Manevi kimliği olan Meryem ismi bence hepsinden daha güzel... küçük bir hanımefendiye de , bir genç kıza da, bir anneye yada teyzeye de yakışabilecek nadide isimlerden... :lepi:

Tabi bu sizin düşünceniz konu sahibi arkadaşında hoşuna giderse koyabilir. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Ama ben isim koyma hakkının annede olmasını isterdim. Sonuçta o doğum sancısını çeken bizleriz.

Bazı isimlerin manevi değerleri vardır, ancak bu manevi değeri olan isimleri biz hak ettiği gibi taşıyabiliyor muyuz ya da taşıyabilir miyiz orası da var.

Ne sapıklar var manevi değeri olan isimleri taşıyan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…