- 5 Haziran 2016
- 36
- 10
- 3
- Konu Sahibi melisasell
-
Ayrilmayi dusundum ama gerçekten kararsiz kaldim gidene kadar davranislarini gozlemliycem boyle devam ederse bitircem başka secenek kalmıyor. Tesekkur ederimTerk etmelisin.
Adam gerzeğin teki, ayrılalım diyeceğine bana yapışma yeaaa triplerine girmiş. Terk et geç.
cınıııımm seni tamamen rahat bırakıyorum artık özgürsün byeeee.. bu kadar yeterli sanırım.Iki yillik bir iliskim var lisede tanıştık ve gecen yil universiteye gitti her şey güzeldi geldigi zaman ozlem gideriyoduk beni sevdigini hissediyordum ama üç aydir gorusmedik onu cok ozledim planlar yaptım hayaller kurdum ve iki gün once geldi 2 hafta sonra yurt disina çıkıcak ve geldigi zaman seninle bulusmiycam ailemi gorucem diye tersledi dün sanki zorla onunla buluşuyormusum gibi buluştuk eve donerken bana sürekli yurt disina cikinca beni rahat birakicakmisin hayatimizi yaşayalım gibi şeyler söyledi moralim bozuldu sonra mesaj atmayi kesti eskiden hic boyle degildik
Haklısın biz eskiden birbirimizi gerçekten fazla sıkıp fazla kiskaniyorduk ikimizde bu durumdan cok sikilmistik belkide buna tepki olarak böyle davraniyordurÜniversiteye başlayınca biten bir lise aşkı daha.
Boşver giderse gitsin.Senin zorlamanla olacaksa hiç olmasın daha iyi.
Ayrilmayi dusundum ama gerçekten kararsiz kaldim gidene kadar davranislarini gozlemliycem boyle devam ederse bitircem başka secenek kalmıyor. Tesekkur ederim
Ben zaten rahat biri degilim istesemde olamıyorum kabul edicekse böyle kabul edersin diye en basindan soylemistimYuh ya hareketlere bak.
O sana yol vermeden sen ona yol ver.
Resmen beni rahat bırak hayatımı yaşıcam demiş.
Ve bilerek seni terslemiş aranız bozulsun arama sorumluluğu ortadan kalksın diye.
Daha ne bekliyorsun?
Ayrilmayi dusundum ama gerçekten kararsiz kaldim gidene kadar davranislarini gozlemliycem boyle devam ederse bitircem başka secenek kalmıyor. Tesekkur ederim
Iki yillik bir iliskim var lisede tanıştık ve gecen yil universiteye gitti her şey güzeldi geldigi zaman ozlem gideriyoduk beni sevdigini hissediyordum ama üç aydir gorusmedik onu cok ozledim planlar yaptım hayaller kurdum ve iki gün once geldi 2 hafta sonra yurt disina çıkıcak ve geldigi zaman seninle bulusmiycam ailemi gorucem diye tersledi dün sanki zorla onunla buluşuyormusum gibi buluştuk eve donerken bana sürekli yurt disina cikinca beni rahat birakicakmisin hayatimizi yaşayalım gibi şeyler söyledi moralim bozuldu sonra mesaj atmayi kesti eskiden hic boyle degildik
ayrıldık böylesi çok daha iyi olacaktır bu yıl bende liseden mezun oldum üniversiteye gideceğim zatenAdam istemiyorum demiş işte daha neyi bekliceksin? Boşuna zamanını ziyan etme bence.
Ben zaten rahat biri degilim istesemde olamıyorum kabul edicekse böyle kabul edersin diye en basindan soylemistim
Bir daha hiç bir ilişkinde böyle tripler ve kıskançlık krizleri yapma. Onun yapmasına da izin verme.Haklısın biz eskiden birbirimizi gerçekten fazla sıkıp fazla kiskaniyorduk ikimizde bu durumdan cok sikilmistik belkide buna tepki olarak böyle davraniyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?