• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar sizlerin fikri nedir

Siyahhhkelebekkk

Deli kadınlar güzel sever .
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
160
228
18
30
Kizlar merhaba eski bi konumda evimi sattiğimizi yeni ev alacagimizi söylemiştim. Simdi evimiz satildi bizde ev bakiyoruz hatta bitane bulduk tam marketlerin kirtasiyelerin eczanelerin okulun dolmuş duraklarının mağazaların olduğu bir nokta en üst kat içi biraz bakimsiz. Ama içini yaptirmayi düşünüyoruz ve degerinin altinda bulduk . Çevresi gercekten güzel ama evin içi tadilat istiyor çok moralim bozuk acaba güzel bi ev olup ara sokaklarda olsami iyiydi yoksa bukadar merkezi biyer olup içini yaptirmakmi. Şuan evde oturan var acayip pis ve kalabalik gözüküyor ev duvarlardan siyah siyah bişeyler akmiş banyoda halı vardı 4 m2 resmen . Boya yaptircaz koridora mutfağa parke mutfak dolaplarini yenilenecek çok güzel terasi var. Ama bu işler beni korkutuyo ona rağmen güzel olmazsa diye eşimde konumunu terasini çok sevdigini söylüyor içini halledeceğimizi ama ara ara aklima geliyo moralim bozuluyo . Siz olsaniz güzel bir ev mahalle arasi olsada olurmuydu yoksa çevresi renkli güzel evinide tadilatmi ettirirdiniz

Kizlar merhaba eski bi konumda evimi sattiğimizi yeni ev alacagimizi söylemiştim. Simdi evimiz satildi bizde ev bakiyoruz hatta bitane bulduk tam marketlerin kirtasiyelerin eczanelerin okulun dolmuş duraklarının mağazaların olduğu bir nokta en üst kat içi biraz bakimsiz. Ama içini yaptirmayi düşünüyoruz ve degerinin altinda bulduk . Çevresi gercekten güzel ama evin içi tadilat istiyor çok moralim bozuk acaba güzel bi ev olup ara sokaklarda olsami iyiydi yoksa bukadar merkezi biyer olup içini yaptirmakmi. Şuan evde oturan var acayip pis ve kalabalik gözüküyor ev duvarlardan siyah siyah bişeyler akmiş banyoda halı vardı 4 m2 resmen . Boya yaptircaz koridora mutfağa parke mutfak dolaplarini yenilenecek çok güzel terasi var. Ama bu işler beni korkutuyo ona rağmen güzel olmazsa diye eşimde konumunu terasini çok sevdigini söylüyor içini halledeceğimizi ama ara ara aklima geliyo moralim bozuluyo . Siz olsaniz güzel bir ev mahalle arasi olsada olurmuydu yoksa çevresi renkli güzel evinide tadilatmi ettirirdiniz

yani çok kişisel tercihlerden bahsediyorsun, çocuğunuz var mı, çocuk varsa merkeze uzak büyük bi park yakını bi yeri tercih et derim, çocuklar için park olmaması gerçekten çok sıkıntı oluyor
ev cadde üstü mü, bilmiyorum çok iç açıcı gelmedi anlattıkların, kaç yıllık ev

Tadilatla evi istediğiniz gibi yaptırabilirsiniz. Ben kullanılmış ev alıyor olsam banyo mutfak hepsini yıkar baştan sıfır yaparım mesela. Merkezi yada ara sokak olması tamamen kişisel tercihiniz. Arabası olmayan çocuğu okula giden biri için tabiki merkezi yer olmalı.
Benim kişisel fikrim şehirden olabildiğince uzak ve sesssizlik.. şehirden uzak olmalı ama ulaşım kolay olmalı vs vs gibi

Tadilatla evi istediğiniz gibi yaptırabilirsiniz. Ben kullanılmış ev alıyor olsam banyo mutfak hepsini yıkar baştan sıfır yaparım mesela. Merkezi yada ara sokak olması tamamen kişisel tercihiniz. Arabası olmayan çocuğu okula giden biri için tabiki merkezi yer olmalı.
Benim kişisel fikrim şehirden olabildiğince uzak ve sesssizlik.. şehirden uzak olmalı ama ulaşım kolay olmalı vs vs gibi

Mahalle arasinda oturma taraftari degilim, herkes birbirini gozetler,teyzeler kapilarin onunde cekirdek citler,coluk combalak yaz gecelerinde sabahlara kadar bagir cagir kosturur gurultu eder. Hic bana gore degil. Cadde ustu islek bir yer olsun,tadilat yaptirirsiniz.

Arkadaşlar herkese toplu cevap yazayım şuan mahalle arasinda oturuyorum kapi önüne diziliyorlar ne giydim kimle çıktım elimde ne var herşeye bakiyorlar. Evimizin yani garaj oradan balkonuma bile girdiler yani yakin diye balkon demirlerimi bile sökmüş çocukları. Bide ben onlarla oturmadığım icin dışlıyorlarda hissediyorum geçerken laf falan sokuyorlar . Biraz dilimiz yandi o nedenle taşiniyoruz hatta evin içi beni korkutan herkese cevaplar için cok teşekkur ederm

Bence eski ev alıp içini ,banyo, mutfak , zemin falan tamamen yaptırabilirsiniz .

Evin içini istediğiniz gibi yaptırabilecekseniz asansörü varsa ve planı düzgünse, tavan akar mı vs diye araştırdıktan sonra alabilirdim. Merkezi ve eski evler hep ilgimi çekmişti.r

Benim önceliğim üst kat ve alt kat olmamasıydı. Çünkü en altın tuvalet banyo mutfak taşma derdi en üst katın da çatı, su alma, kabarma dökülme kara leke derdi hiiçççç bitmiyo. Evin içini yaptırıp sonradan pişman olmayasınız

Back
X