Arkadaşlar Soğan Kürü, Testere Dişli Aslan Pençesi,Civan Perçemi Uygulayan var mı ???

Allahtan umut kesilmez... Ne hikayeler duyuyoruz burda, imkansız denilen şeyler oluyor... Belki senin de başkalarına umut olacak bir hikayen olucak, burda paylaşıcaksın bizimle.

Bence bu kadar karamsar olma sadece sen değilsin bu sitede binlerce kişi var seninle aynı durumda olan moralini yüksek tut.Allahtan Ümit kesilmez. Saraçoğlu kürlerini denemeni tavsiye ediyorum. Ben inanıyorumki bana fayda verecek bu kürler.ben sipariş verdim .şu an kullanıyorum.pes etmek yok :))). ( Özgür senin için)

Öncelikle hayırlı olsun canım...senin sorun neydi neden hamile kalamıyordun?

Allahtan umut kesilmez... Ne hikayeler duyuyoruz burda, imkansız denilen şeyler oluyor... Belki senin de başkalarına umut olacak bir hikayen olucak, burda paylaşıcaksın bizimle.
umut o zaten ben umut ediyorum
Belkide olabilir değilmi ben doktora gitmediģim sürece iyiyim aslında nezaman doktora gitsem saçmalıyorum fsh bakıldı 58 den 24 düsmüs ben cok umutlandım doktor umutlanma bu bir veri değil bizim için dedi neyi veri alıyorlar herkes fsh düşürmeye çalışıyor e2 cok kötü dedi bu seferde inşallah dediğin gibi olur umut etmeden insan yasayamaz zaten senin sorunun ne peki erken menapoz mu

Son düzenleme:
Teşşekür ederim siz bana hayatımdaki bir cok insandan daha yakınsınız daha iyi olcak hepimiz ićin inşallah fsh düşmüş e2 kötü diyo doktor ona ne kullanmam gerekiyor bilgin varmı ?senin sorunun ne peki )) buda senin için

Erken menepoz benimkide fsh yüksek Saracoğlu'ndan Kür sipariş ettim kullanıyorum ve ilaçsız çok şükür regl oldum.yarın kanda hormonlara baktıracağım umarım düşmüştür değerlerim...

Öncelikle hayırlı olsun canım...senin sorun neydi neden hamile kalamıyordun?
Benim fsh 12 ve esimde morfoloji sikintisi vardi. O da opstravent isimli bir bitkisel urun kullandi. Bir de sanirim olmayacak tup bebek olacal diye umutlanmayi biraktigim icin stres yoktu. Neden bilmiyorum ama nasip iste. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM E2 İÇİN ÖSTROJEN ÇOĞALTMAN LAZIM.SÜREKLİ ADAÇAYI İÇİYORUM.ŞU AN SOĞAN KÜRÜNDEYİM.SONRA FSH İÇİN TESTERE DİŞLİ ASLAN PENÇESİ İÇİCEM.SONRA DA İNCİR KÜRÜ YAPICAM.BENİMDE UMUDUM AZ.YİNE DE ELİMDEN GELENİ YAPICAM.ERKEN MENEPOZDAN DOLAYI AYAKLARIMIN ALTI BİLE YANIYOR.3. TÜP BEBEĞİ DENİCEM.3. TÜP BEBEĞE KADAR HORMONLARIM Bİ DÜZELSE.BENİMDE UMUDUM GİDEREK AZALIYOR.YİNE DE HALİME ŞÜKREDİYORUM.SAĞLIKLIYIM.SAKAT DEĞİLİM ÇOK ŞÜKÜR.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN :)))

inşallah biran önce sağlığına kavuşursun. Biz elimizden geleni yapalım da... 3.tüp bebek denemen olumlu sonuç verir umarım, özelde mi yaptırıyosın tüp bebeği

inşallah biran önce sağlığına kavuşursun. Biz elimizden geleni yapalım da... 3.tüp bebek denemen olumlu sonuç verir umarım, özelde mi yaptırıyosın tüp bebeği
eft.biraz masraflı o yüzden çok çalışıyoruz.biraz onunda stersi oluyor tabi.fshı doğal yöntemlerle nasıl düşürebilirm onu araştırıyorum.

Be
benim de fsh yüksek, AMH yani rezervim düşük, yalnız değilsin. Haberleşelim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…