Geçmiş olsun, hep söylüyorum inofolic mucizevi bir ilaç, (4 senedir hamike kalamıyordum) ben 6 ay düzenli kullanımda hamile kaldım, ilk ayında hamile kalan da var. Yumurtladığın günleri anlayabiliyorsun ilacı kullanırken, ve zayıflatıyorKonuyu açan arkadaşım bişey sorucam ibrahim saraçoğlu ile nasıl görüştün bende ulaşmak istiyirum bide san awerdigi kur Set halinde mi aldin yoksa aktardanmi aldın nasıl oluyor benm kafam karışık 1.aşama dedin 2.aşamayı aldım başlamadan hamileyim dedin ya benide bilgilendir lütfen bende pcoluyum 2 yıldır olmuyor
Bende de pko vardı yazmayı unutmuşum, 5 aşılama oldum gebelik oluşmadı. Bugünkü aklım olsaydı hiç aşılama falan olmazdım, o stresi yaşamazdım sadece inofolic kullanırdımKonuyu açan arkadaşım bişey sorucam ibrahim saraçoğlu ile nasıl görüştün bende ulaşmak istiyirum bide san awerdigi kur Set halinde mi aldin yoksa aktardanmi aldın nasıl oluyor benm kafam karışık 1.aşama dedin 2.aşamayı aldım başlamadan hamileyim dedin ya benide bilgilendir lütfen bende pcoluyum 2 yıldır olmuyor
Canım meraba 6 ay duzenli kullanim diyosun ya saati fln onemli mi bunun ?Bende de pko vardı yazmayı unutmuşum, 5 aşılama oldum gebelik oluşmadı. Bugünkü aklım olsaydı hiç aşılama falan olmazdım, o stresi yaşamazdım sadece inofolic kullanırdım
Kahvaltı ve akşam yemeğinden yarım saat önce 1 bardak suya 2 poşet inofoliği karıştırıp içiyosun. Benim kullandığım toz karışımdı. Günde 4 poşet kullanıyosun yani. Ve bunu hergün yapıyosun, adet olurken de içiyosun.Canım meraba 6 ay duzenli kullanim diyosun ya saati fln onemli mi bunun ?
... hepsini bir ayda mi kullandiniz nasıl kullandiniz bende kullanmak istiyorum çünkü à nasıl basliycam bilemiyorum..Ben 1 sene 4 ayin üzerine arslan pençesi, Civan percemi ve hayit tohumuyla hamile kaldim. Ictigim ay hamile kaldım. Pkoluyum. Onu da o ay ogrenmistim. Hepsi sürpriz oldu. Kesinlikle öneriyorum :)
... hepsini bir ayda mi kullandiniz nasıl kullandiniz bende kullanmak istiyorum çünkü à nasıl basliycam bilemiyorum..
Siz denedinizmi bunuBende hepsini bir arada kullanıyorum. Faydası bu şekilde mi yoksa ayrı ayrı mı kullanmak gerekli bilemedim. İnternetde Marankinin şu şekilde tavsiyesi olmuş.
Soğan kürü 15 gün boyunca günde 2 kez 1 bardak ( tarif yukarıda verilmiştir)
Sabah - Civanperçemi (3 hafta 1 bardak)
Öğle - Aslanpençesi Çayı (3 hafta 1 bardak) Hayit Tohumu Çayı (3 hafta 1 bardak)
Akşam - Ada çayı (3 Hafta 1 bardak)
Soğan kürünü 15 gün boyunca içerken bir yandanda 1 gün sabah öğle akşam civanperçemi,aslanpençesi,ada çayını içiyorsunuz ertesi gün soğan suyunun yanında sadece hayit tohumu çayını içiyorsunuz sonra tekrar soğan suyu ile birlikte civanperçemi aslanpençesi,ada çayını içiyorsunuz döngü böyle devam ediyor.15 gün sonra soğan suyunu içmeyi kesiyoruz 1 hafta daha diğerlerine devam ediyoruz.Bu kürü içmeye başladığınızda işe yarayıp yaramadığınızı idrarınızı kontrol ederek anlayabilirsiniz. İdrardan iltihaplar,pıhtılar gelmeye başlıyorsa tedavi oluyorsunuz demektir.Bu kürle birlikte 3 haftanın sonunda kadınlık hormonu normale kesin bir şekilde dönüşmektedir.
Aktarda ucu bir arada satiliyordu. Yoksa ayrı ayrı alıp karistirabilirsin. Karisimdan her akşam ve sabah yemeklerden sonra 1 tatlı kaşığı kaynamis suya attım ve 10 dakika bekleyip içtim. 3 ay kullanacaktım. Bence almalısınız.... hepsini bir ayda mi kullandiniz nasıl kullandiniz bende kullanmak istiyorum çünkü à nasıl basliycam bilemiyorum..
Siz denedinizmi bunu
Peki bu küre ne zman başlayalım adet bitince mi başlayınca mi ne zman acabaAktarda ucu bir arada satiliyordu. Yoksa ayrı ayrı alıp karistirabilirsin. Karisimdan her akşam ve sabah yemeklerden sonra 1 tatlı kaşığı kaynamis suya attım ve 10 dakika bekleyip içtim. 3 ay kullanacaktım. Bence almalısınız.
Bende aynen öyle içerek hamile kaldım canım. Hepsini karistirabilirsin.Ben günde 2 kez ; hayit tohumu-aslan pençesi ve civan perçemini karıştırarak içiyorum. Aktar bu şekilde tavsiye etti.
Fakat bu sitede bazı yorumlarda birlikte kullanılmaması gerektiğine dair yorumlar okudum. Ondan dolayı bilen biri aydınlatırsa çok sevinirim.
Canım ben adet bittikten 2 gün sonra başlamıştım.Peki bu küre ne zman başlayalım adet bitince mi başlayınca mi ne zman acaba
Kesinlikle tavsiye ediyorum...sıralaması aynen ama aslanencesinde sonra yine soğan sonra civana devam et..hormonları dengeliyor hele aslan pencesi..ben 4ünü sırayla kullandım 15gün soğan sıyu, 15 gün aslanpencesi günde 2 kere, 10gün soğan, 15 günde günde 1 kere civan içtim hamile kaldım düştü..şimdi yine başladım..saraçoğlu lürü bu..şimdi aslan pencesini 15 değil 1 ay kullamdım..sıramda civana geçmek üzereyim..mutlaka kullan olur mu tatlım..hepsi Allahın biz kadınlara şifa niyetine gönderdiği bitki..hemen başla..yalnız kist 5mm den fazlaysa soğan önerilmiyor bilgine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?