Arkadaşlar benim eşimin hareket sorunu vardı.A+B yüzde 12 idi.Bide bol miktarda iltihap vardı spermlerinde.Ürolog antibiyotik verdi 3 ay kullan dedi.Bende internette tesadüfen İbrahim Saraçoğlunun sitesiyle karşılaştım ve mail attım.Cevap geldi tlf noları arayın görüşelim şeklinde.Günlerce aradım kayıt yaptırdım en sonunda İbrahim beyle görüşme fırsatım oldu.Anlattım herşeyi.Bize 3 aylık bir kür gönderdi.Allah'tan umut kesilmez Allah'ın izniyle düzelecek dedi.Kürümüz 3 aşamalı.Biz hem antibiyotiğe devam ettik hemde kürleri düzenli olarak kullandı eşim.3 ay sonra tekrar sperm tahlili yaptırdık sonuç inanılmaz.Benim doktorum ne yaptıysanız devam edin sonuç mükemmel dedi.Ürolog inanmadı ve 3 gün sonra testi yenile bu kadar yüksek oranlar imkansız dedi.Testi yeniledik.Bizi teste gönderdiği laboratuvarda sonuçlar herzaman normalden düşük çıkarmış.Ama bizim hareketimiz yüzde 13 iken yüzde 60 a,Sperm sayımız 61 milyondan 79,40 milyona çıktı.Biz halen küre devam ediyoruz.İbrahim bey devam edelim bırakmayalım dedi.2. aşamadayız.Şu an hamile değilim ama olsun eşim iyi olsunda Allah bizede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
Biraz uzun oldu ama.
Size tavsiyem eşlerinize fazla yüklenmeyin.Sters yapmayın.Kocalarınız,gazlı içecekler turşu kızartma abur cubur cips aşırı tatlı tüketmesinler.Herşeyi biranda yüklemeyin.Şu yukarda yazdığınız ilaçlarda çok pahalı ve ilaç sonuçta.Ama bizim kürler bitkisel.İşte böyle.Bi arayın görüşün derim.