Erkek İnfertilitesi Arkadaşlar Sperm hareketliliği için Evicap,Trental, Quanzim Q10 Kullanan Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba. önce bir şey sormak istiyorum senin eşinde varikosel mi vardı? çünkü at kestanesini varikoselli olanlara tavsiye ediyorum hep.
şimdi omega, q10, ginseng ve at kestanesini istediği zaman içebilir. yani kendi ne zaman istiyorsa. mesela iftardan sonra gayet uygun. hatta omega daha verimli uyku uyumanı da sağlayan bir takviye. çinko+c+e'nin içindeki c vitamini, bir kaç saat geçip de vücutta emilince uyku kaçırabiliyor. o yüzden gece içmesini tavsiye etmem. mesela sahur tercih edebilir. sahurdan sonra bir kaç saat uyuyup, daha zinde de uyanır böylece. keçi boynuzu uzun uzun kullanımda fsh yükseltiyor. eşinin fsh'si normalse 2-3 hafta tam doz yapıp(6-7 taneyle) sonra daha az koymaya başa(2-3 tane).toplamda 6-7 haftaya geldiğinizde de bu yarım dozlu olanı gün aşırı ver bence. çoban çökerten de aynı şekilde testesteronu yükseltiyor. eşinin testesteron seviyesi normalse bunu da devamlı kullanma. arada bir(haftada 2-3) keçi boynuzunun içine şöyle bir tutam atabilirsin. çakşır benze zaten sadece libido yükseltiyor. spermlere çok ciddi bir etkisi olduğunu düşünmüyorum ama kullan. bu kür/çay şeklinde yapılanları da yatmadan içirebilirsin.
Ama bence morfoloji üzerinde daha etkin sonuç istiyorsanız keçi boynuzu kürünün içine ocağı kapattıktan sonra 1 t. kaşığı deve dikeni, 1 t. kaşığı ısırgan tohumu, 1 t. kaşığı biberiye(varikoseli varsa) at. inan çakşırla, çoban çökertenden daha fazla faydayı bunlardan görürsün. ötekileri de kullanma demiyorum ama bunları öncelikli kullan.
B Bulut161 bu bayanın yazılarına bakabilirsin
At kestanesini kullanmış ama tüp bebekle hamile kalmış. Ben çok araştırma yaptığım için hemen hemen biliyorum genel konuları.

B Bulut161 bu bayanın yazılarına bakabilirsin
At kestanesini kullanmış ama tüp bebekle hamile kalmış. Ben çok araştırma yaptığım için hemen hemen biliyorum genel konuları.
Ewet at kestanesi yazınca varıkosel bu bayanın yazıları karşıma cıktı ve çok bilgılı şeyler gördüm ama bu attıgınızı görmedim demek daha detaylı okumalıyım tşkederim

Merhaba şuan sizinle aynı durumdayız. Varikosel var ama ilerlememiş. İlaçların faydası oldu mu size

tüm kalbimle diliyorum aynı durumda olan herkes şifa bulsun. değerleri izden de çok artsın. siz ameliyat olmuşsunuz zaten toparlanması bir 6 ayı bulur. ilk 3 ayda milletin sıfır çıkıyor sizin yine iyi çıkmış şükür. biz ameliyat olmamak için at kestanesine başladık. yani bence size lazım gelir mi bilemem.
multivitamin için herkese aynı şeyi söylüyorum öyle markası falan önemli değil. ama biz önce centrum man kullanıyorduk. şimdi amerikadan aldığım öyle türkiyede adı sanı olmayan sıradan bir marka kullanıyoruz. tek önemli yanı, içinde bol bol a,b(özellikle b12 ve b9 folik asit),c,e,k vitaminleriyle, çinko, selenyum, magnezyum gibi mineralller var. yani ne alırsanız alın ama arkasını okuyun içinde illa ki bunlar bol bol olsun. at kestanesi de gnc'de kapsül olarak satılıyor. bir de çoban püskülü var. ya aktardan alınacak ya da yine gnc ya da solgarda butcher's broom diye satılıyor. deve dikeni de aktardan da alınabiliyor, milk thistle diye gnc/solgardan da. deve dikeni hem vücuttaki hücrelerin daha çabuk onarılmasını sağlıyor hem de karaciğerdeki enzimleri düzenliyor.
Merhaba yorumunuz çok eski ama bir şey dikkatimi çekti varikosel ameliyatından sonra mı milletin 0 çıkıyor demek istediniz acaba. Benim de eşimin varkosel ameliyatından 4 ay sonra yaptığımız testinde sayısı 87 milyondan 9 milyona düşmüştü acaba ameliyat ilk aylarda sperm sayısını düşürüyor mu? Bu konuda bilgilendiriebilirsseniz sevinirim🙏🏻

Back
X