- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.576
- 198
B Bulut161 bu bayanın yazılarına bakabilirsinmerhaba. önce bir şey sormak istiyorum senin eşinde varikosel mi vardı? çünkü at kestanesini varikoselli olanlara tavsiye ediyorum hep.
şimdi omega, q10, ginseng ve at kestanesini istediği zaman içebilir. yani kendi ne zaman istiyorsa. mesela iftardan sonra gayet uygun. hatta omega daha verimli uyku uyumanı da sağlayan bir takviye. çinko+c+e'nin içindeki c vitamini, bir kaç saat geçip de vücutta emilince uyku kaçırabiliyor. o yüzden gece içmesini tavsiye etmem. mesela sahur tercih edebilir. sahurdan sonra bir kaç saat uyuyup, daha zinde de uyanır böylece. keçi boynuzu uzun uzun kullanımda fsh yükseltiyor. eşinin fsh'si normalse 2-3 hafta tam doz yapıp(6-7 taneyle) sonra daha az koymaya başa(2-3 tane).toplamda 6-7 haftaya geldiğinizde de bu yarım dozlu olanı gün aşırı ver bence. çoban çökerten de aynı şekilde testesteronu yükseltiyor. eşinin testesteron seviyesi normalse bunu da devamlı kullanma. arada bir(haftada 2-3) keçi boynuzunun içine şöyle bir tutam atabilirsin. çakşır benze zaten sadece libido yükseltiyor. spermlere çok ciddi bir etkisi olduğunu düşünmüyorum ama kullan. bu kür/çay şeklinde yapılanları da yatmadan içirebilirsin.
Ama bence morfoloji üzerinde daha etkin sonuç istiyorsanız keçi boynuzu kürünün içine ocağı kapattıktan sonra 1 t. kaşığı deve dikeni, 1 t. kaşığı ısırgan tohumu, 1 t. kaşığı biberiye(varikoseli varsa) at. inan çakşırla, çoban çökertenden daha fazla faydayı bunlardan görürsün. ötekileri de kullanma demiyorum ama bunları öncelikli kullan.
At kestanesini kullanmış ama tüp bebekle hamile kalmış. Ben çok araştırma yaptığım için hemen hemen biliyorum genel konuları.