plebisit, gckt, biz bundan kullanmıyoruz ama bohemia söylemişti mustafa nevzatın coenzyme q10 kapsülleri var diye. immunex sanırım bahsettiği ürün ama isterseniz kendine sorun. ya da bu başlıkta eski sayfalara bakın, bohemianın mesajlarında görebilirsiniz. onlar kullanıyormuş. gnc ve başka başka markalarda da varmış ama en uygun fiyatlısı buymuş.
biz kendimiz başka bir markanın ürününü amerikadan almıştık uzun süre onu kullandık. bitince de eminönündeki bir vitamin ithalatçısı firmadan vitapol diye bir markanın yine amerikadan ithal ettiği coq10+arı sütü kapsüllerini aldık. hatta internette de satıyorlar. ben tesadüfen oralarda dolanırken firmanın perakende dükkanını buldum da aldım.bilindik bir marka değil, bir de biz daha yeni başladık henüz güvenilirliğini tam olarak test etmedik diye size özellikle tavsiye etmek istemedim. öncelikle mustafa nevzatı söyledim.
gckt, siz uzun süre antibiyotik kullanmışsınız, anladığım kadarıyla eşin ateşlenmiş falan da.bu iki faktörden spermler kesin çoook etkileniyor. erkekte ateş çok tehlikeli. allah muhafaza bazısını kısır bile bırakıyor. mesela ben de çok inanıyorum benim eşimde varikosel falan evet bir derece ama esas son 3-4 senedir geçirdiği üst üste ateşli gripler(her kış bir kaç kere gripten günlerce ateşten tir tir titrer, kaç kere acilde sabahladık), dişinde devamlı oluşan apseler, üstüne kullandığı dünya kadar antibiyotikler bu kadar şiddetli oligosipermiye yol açtı. zaten o yüzden artık eşimi neredeyse pamuklara saracağım diyorum ya. aman tekrar hastalanmasın, ilaç kullanmak zorunda kalmasın diye çocuk gibi uyarıp duruyorum "aman ceryanda kalma, üstüne bir mont giy, yere basma..." o kadar emek verip sperm sayısını yükseltmişken, bir hastalık, yeni antibiyotiklerle başa döneceğiz diye ödüm kopuyor her gün.