pes desem!!!!! ben de yengecim:))))))))) 12 temmuz doğumluyum! aynen katılıyorum boğa burcu(özellikle erkeği) kesinlikle iyi huylu oluyor. benim de duygusal gel gitlerim çoktur. bazen çok hızlı köpürür çok da hızlı durulurum. kendime dert ettiğim bir şey hep vardır:)) eşim daha stabil ve sakindir hatta biraz gamsızdır desem yeridir. hiç bir şeyi kendine öyle çok dert etmez. beni de hakikaten iyi idare eder. bir de kayınvalidem yıllardır eşimin ne kadar sakin, eziyetsiz ve güler yüzlü bir bebek olduğunu anlatır durur:) hakikaten eşimin bir çocukluk fotoğrafları devamlı gülümsüyor. o yüzden aklımda bir yerde yıllardır hep çocuğum da boğa olsun demişimdir:)) tabi işin şakası bu. yeterki olsun, sağlıklı olsun, hayırlı olsun o yeter bence de:)
benim mantar enfeksiyonum aşırı temizlikten olmuştu

bir ara temizlik saplantım vardı ben de devamlı o temizleme jellerinden ve mendillerinden kullanıyordum. özellikle de reglken koku olmasın diye daha bir fazla kullanırdım. ama sanırım fazla kullanmışım, flora bozulmuş, cildi koruyan yararlı organizmaları da yıkaya yıkaya yok etmişim. güçsüz düşünce mantar başlamış

aman dikkat et sen de, çok illet bir şey bu. bir kere yakalandınmı, yakanı bırakmıyor