Umarım dediğin gibi olur çok sağol. Bu bekleyiş bile yoruyo bazen insanı her gün ne olacak acaba stresini yaşıyo insan ister istemez. Siz de hız baya artmıştı maşallah umarım sayıda da yükselme olmuştur bu sefer ki bence olmuştur siz de baya takviyeler yaptınız işe yaramıştır mutlaka. Burda takviyeler sayesinden binlerden milyonlara gelen bir sürü insan var bizimde yüzümüz kısa sürede güler inş.
ah bilmezmiyim o yorulma hissini. her gece kafamda bu konuyla yatıp, her sabah bununla uyanıyorum. açıp açıp insanlar ne yapmış da başarılı olmuş tekrar okuyorum.
neyse artık az kaldı. göreceğiz bakalım ak mı kara mı. sizin de az kalmış, üstelik siz tıbbi ilaçlar da kullanıyorsunuz. bizden çok daha başarılı olacağınıza inanıyorum.
bu arada bu gece eşimin bir arkadaşına misafirliğe gidiyoruz. eşi olan hanım, çok ünlü bir tüp bebek ve kısırlık tedavi merkezinde embriyolog. özellikle davet ettiler, hani işin püf noktalarını anlatıp sorularımızı cevaplandırmak için.bakalım oradan da bir kaç tüyo alabilecekmiyim.bir şey öğrenirsem yarın burada aktarırım.