immortalbeloved selam nasılsn? Bizim sperm testi ya yarına ya da h.sonuna kaldı

(( bugüne randevu almak için aradığımda telefondaki bayan 24 saat alkol alınmamış olmalı, sonucunuzu etikiler dedi

eşim dün 2 kadeh şarap içmişti, buarada bizim ilk değerler düşük çıkınca doktor son günlerdeki alkol alımı etkilemez demişti bunu da randevu için konuştuğum bayana ilettim ama genel test kurallarında bu madde var hatta 48 saat alınmasa daha bile iyi, bi de işten çıkıp yetişme stresiyle değil de h.sonu dinlenmiş gelmesini de öneririm dedi tabi bizim kafalar karıştı bekledik bekledik sonuç bu sebeplerden etkilenmesin bari dedik, ya yarın ya da h.sonu halledicez inş buarada asıl yumurtlama günleri için bize lazım olan spermlerin bi kısmı bu şekilde heba olmuş olacak

( Buarada dün ovulasyon testi için bikaç eczane gezdim hepsinde predictor marka ve içinde 6 ya da 7 tane test olanı var, fiyatı 55 tl. o yüzden bende gg'dan laboquik marka ovulasyon testini sipariş ediyim, diyorum senin kargon ulaştı mı deneme fırsatın oldu mu? Bi de kargonun dışından ne olduğu anlaşılmıyor di mi? ya da içerik bilgisi falan yoktur umarım, duruma göre iş yerine istemeyi düşünüyorum da şimdi bana ulaşana kadar birinin eline geçerse anlamasınlar..