Erkek İnfertilitesi Arkadaşlar Sperm hareketliliği için Evicap,Trental, Quanzim Q10 Kullanan Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet cnm dünkü doktorda bize öyle söyledi. Aslında yarın 2400 üzeri olması gerekiyor, ama doktorum yok. Pazartesi'ne beklemeye çalışacağım, çok da merak ediyorum tabi.. Senin 6. Haftanda değerlerin nasıldı? Şimdi kaçıncı haftandasın, takip edemedim seni, bu sayfaya yazmadın sanırım. Kalp atışlarını duydunuz mu:nazar::emir_bebek:

canım benim 5. haftada hcg 1500ün üstüne çıkmıştı ve bhcg testi yapmayı bıraktılar. 6. haftada keseyi gördük, yarın yani 8+2'de kalp atışını duyacağız inşallah.

canım benim 5. haftada hcg 1500ün üstüne çıkmıştı ve bhcg testi yapmayı bıraktılar. 6. haftada keseyi gördük, yarın yani 8+2'de kalp atışını duyacağız inşallah.

immo herşeyin ii gitmesine çok sevindm... inş kalp atışınıda duyarsınz.. nasıl hamilelik belirtileri varmı.. kendini nasıl hissediyosun...
inş bizde yaşarız bu mutluluğu :26::26::26::26:

Neye göre hesaplıyorsun cnm gününü. Transfere mi yoksa yumurta toplamana göremi hesaplanıyor. Dünkü doktor opu işleminden 2 hafta öncesine göre hesaplandığını söyledi. (7.12 de yapıldı opum; yani benim bugün tam 6.hafta??) Kendi doktorumda aynı şeyimi söyleyecek bakalım..hadi senden güzel haberler bekliyoruz tik tak :46:

Son düzenleme:
Neye göre hesaplıyorsun cnm gününü. Transfere mi yoksa yumurta toplamana göremi hesaplanıyor. Dünkü doktor opu işleminden 2 hafta öncesine göre hesaplandığını söyledi. (7.12 de yapıldı opum; yani benim bugün tam 6.hafta??) Kendi doktorumda aynı şeyimi söyleyecek bakalım..hadi senden güzel haberler bekliyoruz tik tak :46:

adetimin ilk gününe göre hesaplıyorum(zaten opudan 2 hafta öncesiyle aynı tarih) 8 haftayı belirtiyor, +2 de günü, yarın 8 hafta 2 günlük olacak yani.

immo herşeyin ii gitmesine çok sevindm... inş kalp atışınıda duyarsınz.. nasıl hamilelik belirtileri varmı.. kendini nasıl hissediyosun...
inş bizde yaşarız bu mutluluğu :26::26::26::26:

amin canım allah isteyen herkese bu mutluluğu versin. belirti olarak maalesef sık sık bulantı sorunu yaşıyorum. enteresandır eskiden çok severken artık katiyen tatlı şeyler yiyemiyorum. hemen içim kalkıyor. canım hep tuzlu tuzlu şeyler istiyor.

sabah bebeğimizin kalp atışını duyduk, gümbür gümbür atıyordu!!!! şekli fasulye gibiydi ekranda:)))) eşim gözleri doldu, bense salaklaştım öyle baktım kaldım ekrana. doktor bize güzellik yaptı uzun uzun ses açık dinletti eşim de kayıt cihazıyla kaydetti. şimdi ailede herkese dinletiyor:))))

sabah bebeğimizin kalp atışını duyduk, gümbür gümbür atıyordu!!!! şekli fasulye gibiydi ekranda:)))) eşim gözleri doldu, bense salaklaştım öyle baktım kaldım ekrana. doktor bize güzellik yaptı uzun uzun ses açık dinletti eşim de kayıt cihazıyla kaydetti. şimdi ailede herkese dinletiyor:))))

ayyy ne güzel canım:nazar:, sağlıkla sıhhatle doğum haberlerinide alırız inşallah.:emir_bebek: Darısı bana, bizlere olsun inşallah:29:

Sen eşim çocuk istemiyordu falan diye yazıyordun ama o dünden razıymış:) Kaydetmesi çok hoşş..Darısı başımıza cnm çok sevindim. İnşallah herşey güzel olur emir_bebek::nazar::7:

Son düzenleme:

çok sevindimmm... inşallah darısı başımıza:)) çok öptüm seni..

Sen eşim çocuk istemiyordu falan diye yazıyordun ama o dünden razıymış:) Kaydetmesi çok hoşş..Darısı başımıza cnm çok sevindim. İnşallah herşey güzel olur emir_bebek::nazar::7:

evet canım ya... 4 sene çocuk istemiyorum dedi başka bir şey demedi. en son kavga dövüş razı ettim. şimdi de böyle her ultrasona gittiğimizde ağlıyor falan. her gün karnıma eğilip bebekle konuşuyor kendi kendine:))) meğer çocuk diye ölüyormuş da haberi yokmuş. duygusallıkta beni bile geçti vallahi... ben aman 3. ay doluncaya kadar yine temkinli olalım diye daha bir kendimi tutuyorum sanırım.
inşallah siz de ptesi keseyi 2 hafta sonra da kalbini duyarsınız canım. buraya kadar geldiniz ya, gör bak bundan sonra sorunlar atlatılacaktır.

ayyy ne güzel canım:nazar:, sağlıkla sıhhatle doğum haberlerinide alırız inşallah.:emir_bebek: Darısı bana, bizlere olsun inşallah:29:
amin canım, innnnşallah sen de en kısa sürede böyle güzel haberler vereceksin.

maşalllaaaaaaaaaaaahhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
immo çokk sevindimmm... allah kucağınada almayı nasip etsin inş.. yaa kendini kasma yaaa tadını çıkar bişey olmaz inşş
allahım bizlrede yaşatsın en kısa zamanda inşşşş :26::26::26::26:

inşallah canım, ben de seni çok öpüyorum. senin gelişmelerden haberdar etmeyi ihmal etme sakın.

canım, pazartesi raporum çıkıyor:) raporumu alınca da hemen emre beyle randevum var. ilaçlarımı yazacak.3 gün içinde almam gerekiyormuş.regl olmama da 2 hafta var... sabırsızlanıyorum arrtık:)) inşallah hepimiz bir bir güzel haberlerimizi veririz buradan:)

sevsinler senin miniği kıs :) maşallah hep böyle güzel gecsin günler ve sağlıcakla gelsin evine inş.
darısı bizim ve dua dua yalvaranların başına

kızlar bahsettiğiniz Emre bey ın soyadı ne?

Son düzenleme:
canım, pazartesi raporum çıkıyor:) raporumu alınca da hemen emre beyle randevum var. ilaçlarımı yazacak.3 gün içinde almam gerekiyormuş.regl olmama da 2 hafta var... sabırsızlanıyorum arrtık:)) inşallah hepimiz bir bir güzel haberlerimizi veririz buradan:)

canım görsen emre bey nasıl mutluydu. zaten çok mutluyum dedi durdu. inşallah sen de ilk denemende hemen hamile kalırsın. ben genelde ctesileri kontroe gidiyorum. belki tedavinde bir ara günümüz denk gelir de karşılaşırız.

Ayy çok sevindim arkadaşım ne güzel ne tatlı bir heyecanlar umarım sonuna kadar herşey sağlıkla devam eder ve sağlıkla da kucağınıza alırsınız miniğinizi. Yeni yılda da aynı heyecanları bizler yaşarız inşallah. Buarada sizin yaramaz kız mı acaba, hani tatlı yiyemiyorum diyorsun ya tatlı da erkek, tuzlu da ekşi de kız derler ya:))

Ayy çok sevindim arkadaşım ne güzel ne tatlı bir heyecanlar umarım sonuna kadar herşey sağlıkla devam eder ve sağlıkla da kucağınıza alırsınız miniğinizi. Yeni yılda da aynı heyecanları bizler yaşarız inşallah. Buarada sizin yaramaz kız mı acaba, hani tatlı yiyemiyorum diyorsun ya tatlı da erkek, tuzlu da ekşi de kız derler ya:))

ha ha herkes aynı şeyi söylüyor. keşke öyle de olsa. fakat biliyorsun bunlar bilimsel gerçekliği olmayan eski inanışlar. şimdilik sağlıklı olsun da hangisi olursa fark etmez diyoruz. ama cinsiyetini öğrenebileceğimiz zamanı da iple çekiyoruz. dün bebek için battaniyeler, yatak takımları falan gördüm. daha çok erken olsa da insan heves ediyor.

Back
X