canım öncelikle çok tebrik ederim. allah keseyi görmeyi ve kalp atışını da duymayı hayırlısıyla nasip etsin.
236 ikiz olmasına %100 delalet denemez. evet biraz yüksek ama bu değer biraz kişiden kişiye de değişiyor. ikiz olup olmadığı ancak keseyi görmeye gittiğinizde anlaşılır.
bana bir de msj atıp sormuşun: ben transferde progesteron kapsülü kullanmaya bir başladım, 3. ayın sonunda bıraktım. tüp yapan çoğu arkadaş da günlük ya da haftalık iğnesini kullandı ama illa ki 3. ayın sonuna kadar kullandı. doktorumun demesine göre progesteron hem düşüğü önlüyor, hem de 3. ayın sonunda bebeğin kordonu oluşuncaya kadar beslenmesini sağlıyormuş.
cevap için çok teşekkür ederim canım. bizim sadece 1 kutu progesteron kaldı ama bakalım dün doktora ulaşamamıştım bugün arayıp kendisine soracam. bırakıp bırakmama konusunda emin olamadığım için dün de nolur nolmaz diyerek yaptırdım iğneyi. ama iğneyle ilgili şöyle bir sıkıntı var. sağlık memuru iğneyi vurduktan sonra çekiliyor pamuğu eşim tutup kanayıp kanamadığına bakarken sıvının geri çıktığını görmüş pamukla silmiş tekrar içten sıvı geliyormuş. bir keresinde sağlık memuruna da söyle. sağlık memuru da bu kadar uzun iğneye rağmen geri çıkanı ilk defa görüyorum dedi. bir de iğne yapılan yerler mosmor. tenle alakalı olabilir dedi sağlık memuru canım da çok yanıyor oturamıyorum yatamıyorum. hayırlısıyla hamilelik oluşursa iğneyi bırakacağızdır belki de diye umut ediyorduk. tekrar tekrar teşekkür ederim canım.