- 2 Aralık 2008
- 579
- 4
- 116
rahatsızım gelemiyorum demek riskli, evini falan ararlar, cevap vermez temelli gıcık olurlar. bence en iyisi doktor işim var de, açıklama da yapma. hani biri çıkar da ısrarla sorarsa küçük bir jinekolojik operasyon de.. hani çok geniş bir açıklama:))) endoskopi, histeroskopi yaptırıyor olabilirsin, smear testi yaptırıyor olabilirsin, minik bir polip aldırıyor olabilirsin(yakma yöntemiyle alıyorlar, kalkıp gidiyorsun) bırak ne düşünürlerse düşünsünler. daha önce demiştim mahrem bir konu olduğu için soramazlar da... ama aşılama sakın deme bence.. benim bir arkadaşım işyerinden aşılama ve tüp tedavilerini saklamadı, hamile kaldı, 4. ayda ihbarnamesini verdiler... o yüzden en iyisi ağzını sıkı tutmak.
Benim de aklım karıştı şimdi aşılamadan sonra zaten evde dinlenicem diye öyle diyim demiştim (hatta gıda zehirlenmesi oldu falan demek geldi aklıma), arayacakları zaman direk cepten arıyolar gerektiği zamanlada, bi de bi önceki aşılamada rahim filmi çektiricem, doktor her ihtimale karşı istedi gibi bişiler gevelemiştim, bi de meraklılar ki noldu iyi misin diye sorup durdular. Ama aşılama diye zaten asla demem her türlü daha çok strese girerim o zaman. Bakalım olmazsa biraz daha düşüneyim aklıma arkadaşın istanbulda düğünü falan demek geldi ama ne biliyim şans bu ya görürler bişi olur o yüzden vazgeçtim, buarada ilkinde o kadar kolay yaptığım iğneleri yaparken bu kez çok zorlandım hem canım acıdı, hem kanadı hem de morardı yaptığım yerler