- 2 Aralık 2008
- 579
- 4
- 116
canım senin eşinin tedavisi biitmi bu arad 2 aşılaman hayırlı olur inş olur
Merhaba eşim hala takviyelere devam ediyo, bakalım umarım 2. aşılamada yüzümüz güler çok teşekkürler. Sen de durumlar nasıl?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senin eşinin tedavisi biitmi bu arad 2 aşılaman hayırlı olur inş olur
hıııç canını sıkma canım,yumurtanın yanına gelecek spermler buna sevın..ınşallah dığerlerı de buyuyup catlayacak sonucta,çalışmalara da devam edersınız..1-0 da değil 3-0 onde başlıyorsun ışe bence..moralını yuksek tut ve bu surecın keyfını cıkar..neyı yapmaktan,kımlerle olmaktan hoşlanıosan onu yap,hormonların cok etkısı varmış bak gecen gun konuştuk..kaygı ve korkuyla heba edıyoruz kendımızı bız..Allah yardımcın olsun,ınşallah bu sefer hersey coooooook guzel olur :))
Çok sağol arkadaşım verdiğin bilgiler için özellikle kollestrol ilacını bende bi araştırıp bulmaya çalışıcam hem diyet hem ilaç dediğin gibi biraz olsun düşürür en azından. Hem yanetkisinin olmaması da çok iyi bulursam anneme de bunu öneririm aynı zamanda. Buarada sadece amerikada mı var acaba almayada da bulunursa kuzenimden isterdim gelirken getirsin diye bi araştırayım bakayım.
Yumurta konusunda dediğin doğru, olacaksa bir taneyle de olur tabii ama ne bileyim geçen sefer 3 olunca bunda bi hayal kırıklığı olduArtık hakkımızda hayırlısı olur inşallah, dua et arkadaşım.
Merhaba eşim hala takviyelere devam ediyo, bakalım umarım 2. aşılamada yüzümüz güler çok teşekkürler. Sen de durumlar nasıl?
almanyada da sanırım ingilizce adıyla plant sterol ya da beta sitosterol diye bakabilirler. amazon.com'un almanya sitesinde amerikan natrol marka olanını buldum. yan demek ki almanyada da satılıyor. ama orada biraz pahalıymış, amerikada kutusu 6 dolara falan satılıyordu. 4-5 kutu birden getirtildiği için epey fark oluyor. yani imkanınız olursa amerikadan getirtmeye bakın.
Natrol Cholesterol Balance Beta Sitosterol 60 Tabs.: Amazon.de: Lebensmittel & Getränke
canım bizdede hareket sorunu vardı daha dohrusu hareket yoktu çok şükür deherlerimiz normele döndü tedavimiz olumlu sonuçlandık yüzde 5 ileri hareketten yüzde 50 ye çıktı sayıda 50 milyondan 80 milyona çok şükür bakalım inş bebhimizde olur bakalım bu ay bu haberi alınca çok sevindik inş bebekte nasip eder allahım seninde inş aşılaman tutar canımmm
Çok sevindim değerlerin yükselmesine, baya bi artış olmuş gerçekten, doktor ne önermişti size bunun için? bundan sonra da inşallah bebek haberlerini veririz hepimizi burdan hayırlısıyla.[/QUO sahaolcanım inş artık gelir bebişlerimiz bende bu dyerlere göre kara vercektim ve haziranda aşılma apcaktım söylemiştimde daha önce ama deherler güzel geldi doktorumuzda gerek yok dedi hatta kontrole bile bidaha çahırmadı bende çok sevindim çok dua ettim biz son 3 ay vitamin kullandık doktor sadce evikap ve klomen vermişti yanında arı sütü larginini kullandık canım
İmmo selam naber? Cuma günü aşılamam oldu inş hayırlısı olur. Buarada ilkinde de kalın kataterle olmamıştı bunda inceyle de olmadı rahim ağzından rahat geçmiyor o yüzden rahim boynunu biraz aşağı doğru düzleştirip kataterin ucunu da eğince ancak oldu, spemler gibi rahim girişi bile nazlı yani anlamadım gitti. Buarada spermler biraz daha artıp hareketlenmiş 42 milyon 45 milyon, hız da ileri olan %22 den %25 e çıkmış a+b hız %47, yerinde %12 yani toplam hareket %60 ı bulmuş bu kez. Bakalım Allah'tan hayırlısı bundan sonrası. Bi de bu iğneler göğüs hassasiyeti yaptı mı sende hiç? benim geçen haftadan beri bariz göğüs hassasiyetim var gonal-f yapar mı bilemedim aklıma takıldı.
haydaa, aşılamada böyle sorunları da ilk defa duydum. neyse yapılmış ya, artık gelmiş geçmiş olsun. inşallah hayırlara vesile olur da olumlu haberlerini alırız. sizin spermler de kıyın kıyın düzelme yolunda. 1 yıl daha beklersen 100 milyon olacak bu gidişle:))))
göğüs hassasiyeti normal canım. sonuçta hormon ilacı aldın ve göğüsler de direkt etkileniyor.
Sorma valla bende hiç duymamıştım direk yaşadım resmen. Çok sağol umarım bütün zorluklara değer de güzel haberler verebilirim inşallah hayırlısıyla. Valla bende şaşırdım 2 ayda yine bi artış olmuş az da olsa bu sefer hareketlilik de iyi hatta, doktor çok beğendi bu seferki sonucu, dediğin gibi biraz daha beklesem 100 milyonu bulucaz gerçekten:) Bu göğüs hassasiyeti bana da alınan hormondan gibi gelmişti ama ilkinde olmayınca bi şaşırdım sana sorayım dedim demek ki bu sefer daha çok aldım ya belki de ondan etkiledi.
valla bu artışlar çok olumlu. aslında şu durumda normal yoldan da çoktan hamile kalman lazımdı ama olmayınca olmuyor demek. hormonların etkileri de devamlı değişiyor. şöyle düşün normalde bile bazı aylar adet görürken daha ciddi etkilerini hissediyor insan, bazı aylar daha az.
bohemıa hayırlı olsun arkadaşım,,dualarımız senınle..hadı ınşallah yolun acık olur ve bız de arkandan gelırız
immo Allah ıyılıgını versın,,guldurdun benı :)) kıyın kıyın mıydı nasıldı o :))
Ay çok sağol valla inşallah hepimizin yolu açık ve hakkımızda da hayırlısı olur. Buarada senin aşılaman önümüzdeki ay mı olacak?
amin canım..bu ay testlerım var,eşimden de tekrar test ıstedi..ona göre karar verıcez dedı..
bu arada benım cıkamayan 20 lık dişlerım var,,onlar cok ağrı yapıyor bu aralar..sanırım oncelıklı ısım bu olacak..dişci hamıle kalırsan bu ağrılar 2 katına cıkar dıyor![]()
İmmo selam naber? Cuma günü aşılamam oldu inş hayırlısı olur. Buarada ilkinde de kalın kataterle olmamıştı bunda inceyle de olmadı rahim ağzından rahat geçmiyor o yüzden rahim boynunu biraz aşağı doğru düzleştirip kataterin ucunu da eğince ancak oldu, spemler gibi rahim girişi bile nazlı yani anlamadım gitti. Buarada spermler biraz daha artıp hareketlenmiş 42 milyon 45 milyon, hız da ileri olan %22 den %25 e çıkmış a+b hız %47, yerinde %12 yani toplam hareket %60 ı bulmuş bu kez. Bakalım Allah'tan hayırlısı bundan sonrası. Bi de bu iğneler göğüs hassasiyeti yaptı mı sende hiç? benim geçen haftadan beri bariz göğüs hassasiyetim var gonal-f yapar mı bilemedim aklıma takıldı.
bohemıa hayırlı olsun arkadaşım,,dualarımız senınle..hadı ınşallah yolun acık olur ve bız de arkandan gelırız
immo Allah ıyılıgını versın,,guldurdun benı :)) kıyın kıyın mıydı nasıldı o :))
Bende sonuçların bu kadar iyi yönde artmasına çok seviniyorum, bi taraftan da şaşırıyorum ml de 14 milyon %10 ileri hızla başlamıştık şimdi yine ml de 45 milyon %25 ileri hızı bulduk, hatta 2. testte ne kadar yıkıldığımı hatırlarsın sadece 1 milyon artış olmuştu 14 milyondan 15 milyona. Ama aklıma şu morfoloi takılıyo, aşılama labaratuarında morfolojiyle ilgili bişey yazmıyo ama sonuçta o da sonucu olumsuz etkileyen bir faktör bi taraftan, yani şekli bozuk olanların yumurtayı delip geçmesi imkansız ve yıkamada onlar elenince yıkama sonrası değerde hareket %100 olurken, sayı 10.000.000'a gerilyo. Hatta doktor yıkama öncesinde sağlıksız olanlar sağlıklı spermlere yapışıp hareketi azaltıyor dedi, hani hem sağlıksızlar hem de sağlıklıları da etkiliyolar çok sinirAma yine de çok şükür 15.000.000 da kalsaydık yıkama sonrası sayı baya bi az olacaktı o yüzden en azından 10.000.000 %100 hareketli sperm aşılandı diye seviniyorum. Buarada gün aşırı ilişki de önerdiler şansı arttırmak için, bakalım biz elimizden geleni yaptık bundan sonrasında Allah'tan. İnşallah hayırlısıyla isteyen herkesle beraber ben de hamileyim müjdesini verebilirim burdan.
:)) e cıksın artık dımı ya...ben kucukken de dışcı cekerdı dışımı,çıkışlar sorunlu oldu hep..şimdi bunlarda 10 senedır cıkmaya calışır,diş bugdayı yapın bana dıom bızımkılere :)) belkı de onu ıstıolar :)) bı başım ağrıdı mı dırek dışlere ınıyor,sinüzit dişleri cok ağrıtırmış meğerse..ınşallah cektırebılırım..e tabi birden zıplamıyor da her ay çaktırmadan az az artıyor sperm sayısı:))) 20lik yaş dişini gidip çektirsen. benimkilerin hepsi duruyor, bugüne kadar maaşallah hiç sorun da çıkarmadılar ama herkesten duyuyorum öyle sorunlu oldu mu diş hekimleri diğer dişlere de zarar vermesin diye çekiyormuş. hamileliğe kesinlikle her hangi bir sağlık sorunuyla girmeni tavsiye etmem. bağışıklık zaten epey düşüyor, doğru düzgün ilaç da kullanamıyorsun çok zor oluyor. ben hayatım boyunca gripten yatmış insan değilim, hamileyken grip olduğumda ateşten acillik oldum düşün yani. bir de hamilelikte her kadın 1-2 dişini kaybeder diye bir inanış var, kesinlikle öyle bir şey yok bilesiniz. düzenli bakıp, bol bol kalsiyum alırsan kesinlikle bir sorun çıkmıyor. benim dişlerimden yana en ufak bir sorunum olmadı en azından. ama iyi beslenmeyenlerin, yetersiz kalsiyum ve vitamin alanların olabilir tabi.