- 22 Mart 2012
- 746
- 34
- 68
canım doktor sana büyüme hormonu vermiş. buradan bir arkadaş tüp bebeğe hazırlanırken kullandı onu. (ynz06) yumurta sayısı arttı ama çok boş yumurtası da çıktı. bence yanına omega3 falan da kullan.
valla hani fazla şikayet etmemeye çalışıyorum ama doğruya doğru çok sıcakta hamilelik azap gibi oluyormuş. zaten başlı başına hamilelik uzun ve bıktırıcı bir süreç. bir de artık sonuna gelip iyice ağırlaşıp hareketlerin kısıtlandığında cehennem sıcağı olunca iyice sinirlerin bozuluyor. bir kere katiyen dışarı çıkamıyorsun. evde devamlı duş almaktan cildim eskidi resmen:)) sıcaktan ayaklarım ekstra şişiyor, 38 numara ayağım varken geçende 40 numara ayakkabı aldım. durup durup iyi ki de alışverişlerimi erkenden bitirmişim diyorum yoksa şu son dönemde katiyen alış veriş falan yapamazmışım. kızımın odası falan bitti, geçende pusetini, ana kucağını falan da aldık. kapı süsünü, doğumda dağıtılacak magnetini falan zaten epey önceden almıştım. tek tük bezdi, pişik kremiydi gibi her yerde satılan bir kaç ihtiyaç kaldı. hani onları da, doğuma kadar kolaylıkla alabiliriz. doğum tarihi olarak da 6 ağustos kesinleşti gibi bir şey. dediğin gibi darısı sizlerin başına. valla 4 gözle bekliyorum sizleri de...
antıgone83 de kullanmıştı yanılmıyorsam 1 ay kadar..doktorum aşılama yapana kadar bu ılacı kullan dedı,önüme baktım yaklaşık 2 ay var,ve gunde 3 kez yazmış..ama bu kadar cok ve uzun kullanmak bana cok doğru gelmedı..böyle düşünmekle yanlış mı yapıyorum onu da bılmıyorum..doktora teslım olmak mı gerekıyor bazen???
omega3 ü senle konuştuktan sonra almaya başladım canım,sağolasın
Şöyle bı düşününce işin içine dalıp gidiyorsun,aylar önce neler konuşyorduk bak şimdi neler konuşuyoruz,bı gun uzgun olsan da Allah ol deyınce,hayatın tamamen değişiyor,amin darısı başımıza
:)) eskımez eskımez vücüüütün,nemi gitmiştir olsa olsa,miniğin kremlerınden sürünüver arada :))
ooo bayram şekeri geliyor desene,,Allah kolaylıkla ve sağlıkla kucağınıza aldırsın canım
Son düzenleme: