cnm mrb nasılsın bebek nasıl ?
sana bişe danışacam bugün tüp bebege başlayacaktım muayenede kist çıkdıgından dolayı bir ay ertelendi bende bu bir ayda rapor cıkarmaya niyetlendim önümüzdeki hafta içi rahim filmini çektirecem sonrasında hemen başvurcam zaten burada cokda zor değil hele hele erkek infertilesinde..zaten eşimin degeri oldukca düştüü yaptımız şeylerin hiç biri işe yaramıyor anlaşılar artık ugrasmakda istemiyoruz açıkcası yok sayısı şekli hızı gına geldi evliliğimizden bişe anlayamaz oldukk...canımm benim sorum raporda erkekden birkezde kendi hastanelerinde test istiolar demii ..birde kaçdan düşük olması lazım sen biliyormusun
canım ml'de 5 milyonun altındaysa direkt tüp raporu veriyorlar. eğer yüksekse önce 2 aşılama yapman gerekiyor. illa hastanede yeni spermiogram yaptırman gerekmiyor. dışarıda yapılan testler de kabul ediliyor. sana tavsiyem son 2 yılda en düşük sonuçlu testlerinizi al git. arada yükselenleri kesinlikle gösterme. 3 spermiogram sonucu gerekiyor ama kimi hastane son 2 yıl kimisi 1 yıl sonuçlarını kabul ediyor. yok illa burada da test yapacak derlerse düşük çıkarmak çok da zor değil zaten:)))