- 2 Aralık 2008
- 579
- 4
- 116
canım eşin inat etmesin bir nöroloğa gitsin. hiç bir şey çıkmayabilir. bazen vitamin ve mineral eksiklikleri bile böyle şeylere sebep olabiliyor. ama hiç olmazsa içiniz rahatlar. senin prolaktin de öyle çok yüksek değil. prolaktin stresle yükselen bir hormon. son dönem aşılamaydı tüptü kurup kurup streslendikçe yükselmiştir. tsh da direkt fertiliteyi etkilemiyor. kaliteli yumurta üretimi üzerinde elbette etkisi var. ama ne tiroid hastaları hamile kalıyor. biliyorsun özellikle deniz olmayan yerlerde iyot eksikliğinden dolayı guatr hastalığı yaygındır. anadoluda bir çok kadın guatrdan dolayı tiroidi sorunlu olduğu halde çatır çatır hamile kalıyor doğuruyor. bilmeden senelerce öyle yaşıyor.
Valla ne diller döküyorum doktora gitmek için ama inadım inat ikna edemiyorum ki

Minik lara şaka maka 1 aylık oldu buarada, nasıl siması değişti mi hala babasına mı benziyor? Gerçi kaşlarını çatınca aynı ben diyodun:)) Beslenmesi emmesi iyidir umarım, artık bundan sonra önce hamilelik sonra da annelik tecrübelerini paylaşmanı isteriz senden inşallah.