kesinlikle sana katılıyorum immocum. devlet hastanesinden zaten ne güleryüz ne de ilgi var. tüp bebek tedavisinde de en önemli şey moral. o nedenle rapor çıkarıp özelde yapmak en mantıklısı. bu arada nasılsın? nasıl gidiyor annelik?:) benim de az kaldı kısmetse 20-25 ekim arası ....
iyi diyelim iyi olalım canım ya. anneliğe uyum sağlamaya çalışıyorum. uykusuzluk yorgunluk bazen insanı yıpratıyor. ama çok şükür kızımın da benim de sağlığım yerinde. senin de az kalmış artık. bence şimdiden kendini organize etmeye başla. inan doğum falan kolay kısmı esas sonrası zorluyor. ilk doğurduğunda herkes bir anda geliyor, yardım etmeye çalışıyor sonra herkes bir anda gidiyor. tek başına kaldığında sen çocukla ilgilenmekten evinde hiç bir şey yapamıyorsun. ben 15 gün sonunda annem gidip yalnız kaldığım ilk gün 1,5 saatte ancak bir salata yapabilmiştim. kızı yıka, doyur, git gel kontrol et, gece 10da akşam yemeklerine oturuyorduk. halbuki evde muhakkak 1,5-2 ay yardım gerekiyor. o yüzden eşinin iznini, senin yanında gelip yardım edecek anne, kayın valide, kardeş gibi faktörleri organize etmek gerekiyor.