canım mrb nihayet tedavimde son asamaya gelindii yarin nasip olursa saat 10 da transfer yapılacak aşırı heyacanlıyımm ..yumurtalar toplandıı cuma günü yumurta sayım iyi çıktı ondan ötürüdü aşırı bir agrı var suann özelliklle lavoboya giderken mahvoluyorum resmen ..çok heyecanlıyım immo biran önce olsun bitsin istiyorummm bakalımm hayırlısı ile inş bayramda öğreniriz sonucu ..yalnız benim kafamı kurcalayan bu ağrılarrrr sende de olmuşmuyduu![]()
canım kayın validem geldi kaç gündür bende kalıyordu internete hiç giremedim, daha şimdi görüyorum. ağrılar gayet normal. çatlatma iğnesinden kaynaklanıyor. benim hemen hemen 1 haftaya yakın karnım ağrıdı. tuvalete gittiğimde de sistit olmuşum gibiydi. oturur kalkarken bile et kesmiş gibi ayrıca ağrıyordu.
bu arada transferin nasıl geçti? aman kendine dikkat et. iyice dinlen, doktorlar 3 gün dikkat diyor ama ben ne olur ne olmaz deyip 1 hafta her şeyi oturarak yaptım. 2 kere iğne vurulmak için karşımdaki sağlık ocağına gitmek dışında hemen hemen hiç dışarı da çıkmadım.