Arkadaşlar şu Ev konusuna bir yardımcı olun lütfen...

O zaman ben bu evi 3 Ay boyunca ararken kendileri ve kızları neredeydi? Neden Birgün bana yardımcı olmadilar? Sizin eviniz size ev alicaz araştırın dendi. Hiçbiri sormadı bile bbulabildiniz mı söyle yada şu şu bölgeden bakın diye.. Saatlerce gecelerce ev aradım internette. . Biz kimseyi o evden kovmadik gitmeyin de demedik. Oraya gidince haberimiz olsun dedik. O sizsiniz bizede neler söyleniyor ama yapılmıyor diye demissinizde .. Ben verilen sözlere önem veren biriyim. Bana en başta nasıl söz verildiyse aynen yapılmalıydı. Çünkü bende söz verirsem sözümü tutarim. Benim eşim babasından izinsiz arabasının anahtarını alamıyor babası kızıyor kızar diye arabasını illa onun dediği yere park ediyor misal. Herkezin ozeline biz karışmazken herkes hisstt cızzz! Bu benim bana ait benim özelim derken iyi de ben orda sahsima ait özel seylerim var derken mi haksız suçlu oluyorum. Bu adalet denen şey neden hep adamına göre işliyor. Ben sürekli gidip geleceklerini bilseydim zaten özel olan eşyaları yatak odama koyar kapıyı kitlerdim bu kadar da mesele etmezdim. Bana söylenen başka uygulanan baska.
Ben kimsenin tavuğuna kış demedim demiyorum da.. Babamın Anamin bana işçi parasıyla kazanıp aldıkları yatak odası isterse bin yıl geçsin benim için eskimez arkadaşım. Herşey maddi olarak düşünmem ben manevi değerleri önemli benim için.. Arkadaşım bırakın istedikleri gibi gitsinler diyorsunuz yahu ben onlarla ortak kullanicaz diye mı aldım madem öyle oldu o zaman onlarda eski evden götürdükleri esyalarimin yerine aynısını alsalardi. Bütün esyalarimi götürmusler yeni eve geldik herşey eksik. Öyle ya alsalardi ozaman.soz verdi size alicaz almadilar.
Ben uzaktan enayi görünüyorum sanirim
Ben enayi olmamayı kabul ediyorum diye vicdansız da değilim. Ben vicdanlı insanım ama enayi değilim..umarım anlatabildim.

Ayrıca ben onlarla ortak ev almak istemedim diyorum kackez yazdım. Onlarda düşündü esimde istiyordu satıp İzmir'den ev alalım dediler. Ben asla istemedim inanın. ama onlar da sözler verince peki dedim. çok iyi tanıyordum onları ama baskın çıkamadım ev alındı.

Son düzenleme:
Teşekkürler :)
Konı sahibi bana sinir olma lütfen, kendine zarar verme bu kadar üzülerek diye yazdım. G Guri35

Yok sardenya bakma sinirlerim bozuk. Sen de kusura bakma çıkıştıysam. Ama sahiden ben kimsenin tavuğuna kış demem öyle insan değilim. Sadece verilen sözler tutulmayinca üzülüyorum

En güzeli evi de eşyaları da satın. İlla ki tatsızlık olacaktır ama olursa olsun. Böyle de huzurlu değilsiniz sonuçta. Adamlar kendilerine yazlık düzdürmüşler resmen.

Sanırım öyle olacak tabi satarım derse
Valla hayırlısı olsun. Olmuyorsa da herseyi komple veririm alsın kullansınlar bizde gurbette dururuz bişey olmaz gurbetçi adama hak değilmiş azıcık rahatlık
Bunu anladım ben

Kiraya verin mecbur kaldık deyin mükemmel para yaparsınıZ. Onlar tatile muhtaç deil ama size para lazm uygun dille söyleyin.
Kirayıda paylaşmak isteyebilirler. O yuzden direk kartınıza yatırmasını istersiniz kiracıdan.

20- 25 milyar arası..Elimizde olan birikimimiz bu kadardı çünkü..

Çok Afedersiniz daha önce yazdiniz mi bilmiyorum ama

20 25 bin ekleyip ev benim deyip satacagim diye nasıl diyebiliyorsunuz

Ama öyle söylediler ev sizin dediler kısmı Allah korusun vefat durumunda ya da Türkiye ye kesin donus yaptığınız durumda geçerli olur

Yoksa benim de neyim varsa çocuklarimin

Bi de esiniz tek çocuk mu bilmem ama

Benim de 2. Evim olsa tapusunu tek çocuğumun üzerine yapmam kendi üzerime yaparım yine vefat durumunda kaç çocuğum varsa hepsi faydalansin isterim ya da gücüm yetiyorsa al oğlum bu senin al kızim bu senin derim

Pardon ben sizi türkiyede başka bir ilde sandım. O zaman gelmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…