evi satın madem kayınpederin 90 bin tlsini verin ama vereceğinizi sanmıyorum. kocamann bir bencillik görüyorum burdan.
ee senede 1-2 kez geldiğin bir ev için neden bu kadar öfkeleniyorsunuz madem bu kadar açık yürekli yardımsever iy niyetlisiniz.
Açıkçası sizi üzmek istemem ama ben o ailenin o evi sattıracağını hiç düşünmüyorum
inşallah yanılırım da en kısa sürede halledersiniz bu sorunu
Yorumlarınız sahiden beni güldürüyor insan tanımadığı biri hakkında nasıl böyle emin konusur? Buna gülüyorum..Arkadaşım sen benim bencil olduğumu nereden çıkardın yahu. Sizin bir sıkıntınız var sanırım ama benimle rahatlatmaya çalışmayın kendinizi ben sabirliyim çünkü pes eden siz olursunuz.
Kayınpederin 90 bini oğlunun miras hakkı zaten. Miras haktır haberiniz var dimi? Biz Darda kaldığımız icin satalım diye teklifte bulunduk. O da satalım bende içinden kefen paramı alırım dedi bizde okey dedik. Şimdi sorun ne ben sizi çözemedim pardon
miras ölmeden önce alınmaz bu bir. ikincisi benim bir sorunum yok , siz konuyu sadece desteklenmek için açmışssıız ondan tahammül edemiyorsunuz.
adam kötü biri olsa 4 evi de çocuklarına vermez kirasıyla hayatını yaşar. adam evlatları için çalışmış didinmiş birşeyler yapmış size ev sizin değil, gelmeyin kalmayın diyen yok. sadece arada evi ve eşyaları kullandıkları için öfkeden gözünüz birşey görmüyor. bunun tanımı benim için bencilliktir. hem alma üzerine odaklanmışssınız
Orasi senin evin degil maalesef.İnşallah hayırlısı. O eve gidemiyoruz durumlar belli bosbos duruyorr orda. Bir fayda görmüyoruz evden. En güzeli satıp burdan kendimize bir ev almak satılan parayı depozito yapıp. Geri kalanı da aylık ödemek. Hem eşimin babasının emeğide zayi olmamis olur. Umarım bu fikre sıcak bakarlar. Çünkü sürekli yada her sene gelme durumu da yok gibi. Çocuklar burda okuyor. Allah'tan hayırlısı
Sen bunaldin sanırım biraz ondan gozüne batiyor her sey boş ver Allah kendi versin tamah etme Miras düsunce alırsın üzerine evi esyada kimse kullanmasa da eskir dura dura.Umarım kendi imkanlarınızla sıkıntılarınızdan kurtulup bir ev sahibi olursunuz canını sıkma adamada yüzünü düşürme başının etini yeme annesi babası ne yapsin. Kayinpeder 4 ev yapmıs cocuklarina hayırsız bir adam degil az biraz tatil yapsın evinde ne olcak Allah daha cok verin sanada umarım
Orasi senin evin degil maalesef.
Kayinpeder rahat rahat gelip gitmeyecek olsaydi zaten direk esinin ustune yapardi. Niye kendi ustune aldi evi zannediyordun ki?
En bastan bu topa girmemeliydin.
Verilen sözler genelde tutulmuyor . Dedem annemin bileziklerini istemis ödüyecem geri diyerek 40 sene oldu hala ödeyecek.Biz yeni evlendigimizde eşim annesinin babasinin evinin tüm faturalarını ödüyodu.3 sene ödedi ki kayımpederim zengindir.Kavga ettim bir kez sonra kendime kızdım 3 ile 5 ile ne sen fakir olursun nede o zengin dedim .Su an durumumuz kat ve kat iyi . Ufak tefek şeylere tamah etme Allah daha iyi seyler verecek göreceksin. Bi dahaki geldiginde yatak odani kitlersin. Bir an önce de tatile çikarsiniz inşallah.Gurbet zordur.
eee tamam alsın sende koydugun oarayı al bidahada kimseye güvenmeDedik canım ama nasıl ? Eşim daha 5 ay evvel evi satalım lütfen ben dardayım bir ekmek teknesi açayım kendime dedi babası demedigini bırakmadı. Bana ne geliyorsun beni ne arıyorsun satarım ama kefen paramı alırım içinden dedi..şok olduk ya
mesela kac para koydunuz 100 bin falan mıEvet zaten ev eşimin olsa tapu onun üzerine olurdu böyle bir teklifte bulunmadığı gibi o tapuyu gözümüze gözümüze soktular! Biz safiz valla enayiyiz kocamla. Bana enayilik hissini yaşattılar. Artık ev yok diye düşünmeye başladım tek uzuldugum ev alınırken üzerine kattigimiz paravallahi elimizdeki avucumuzdakini vermiştik o da yalan olacak. Ahh ahh... Çoluk çocuğumun sadakasi olsun dicem artık.
Evet resmen kurulu düzene çöreklenmiş tatil yapıyorlar biz burda sıkıntıda iken valla deliriyor insan. Sonuçta orası özel alan bize ait oradakiler ayıp ya! Evet hiç de cekinmeleri yok birde bize atar yapıyorlar yaptılar da.
İnan kardeşim çok zor böyle insanlarla uğraşmak.
hani ülkedesinizzEsimde bunu düşünüyor. Kiraya verelim diye. Şuanda bulundugum evde koltuklar paramparça olmuş oğluma yatak almam lazım peşin param yok ki alayım. Sahiden oradaki eşyaları ya getirtip yada satmak içinde bulunduğum durumdan bizi biraz rahatlatır
valla ekmegine yag sürmüs olursun az paraya olsada satarım o esyaları bos eve gelsinler bakalım ne perde bırak ne tüllO evi eşyalarıyla birlikte eşimin ailesine vericem son kararımi böyle verdim. Sizin sizin diye kandırdılar yıllarca ama her hayrinida onlar gördü Biz insan değiliz ya aman bizim neyimize gurbette yaşayanlar insan değil zaten bizde para çok! Herkes öyle sanıyor. Alsın sizin dedikleri sözde evleri de içindeki tüm esyam ceyizlerimde hepsi onların olsun eşimi arattirip söyletecegim zaten. Vicdanlari rahatsız gidip otururlar artık keyfine baksınlar ben çocuklarımla gurbet elde mapus kalırım sorun yok.. Dünya malı için kimseyle yuzgoz olmam ben yoruldum artık onlarida tanımam artık zaten.
Oturmayacagınız evi neden döşediniz ki. Sadece sizin ödedeğiniz babanın para vermediği ev alın kapısını cekip gidin gurbetteki yerinize. E tabi baba o evde hak sahibi görecek. Siz babanın aldığı evin her ne kadar üstüne koymuş olsanız da sahipleniyorsanız o da sizin eşyalarınıza hak sahibi görecek. Ortak işten yarar gelmez kesinlikle. Bence eşinizle başka ev bakın diğer eve katkı yaptınız kadar da baba destek olsun kendinize ait eviniz olsun seslerini çıkaramazlar.
İnan ben böyle olacağını hiç düşünmedim .Aklımın ucundan geçmedi onlar gelir böyle fırsatları bulup tatil yapar inan durumumuz iyi olsa belki bu kadar koymaz gitmeleri ama çok iyi biliyorlar biz ne haldeyiz eşim isten atıldı babası inanmıyor bile. Vallahide billahide inanmadı. Koskoca adamı çocuk gibi tersledi gözlerimle gördüm. Yahu adam napmis yıllarca çalışmış kimseye size muhtaç olmamış yagimizda kavrulmusuz size bir yükümuz olmamış. Oğlun kırk yılda bir senden evi sat dedi rica etti dükkan açayım dedi oğluna demedigini bırakmadı ben satmam dedi sonrada satarım dedi içinden kefen paramı alırım dedi. Şimdide o satmam dediğin evde gidip tatil yapıyorsun eşinle bacilarinla. Hani demiyorlar ki yahu bu çocuk zorda bizde buraya geliyoruz tatile. Kim olsa agirina gider. İnsan yere düşmüşse vurani çok oluyor anladık biz. Simdi yine soracak evi satalim bari burdan kendime eve gireyim o evin parasını depozito yaparım kiradan kurtuluruz dicek. Çünkü bu işsizlikte kirada ödemede zorlanıyoruz ya gerçekten çeken bilir maddi imkansızlık çok zor. Bizi yine anlamaz ve sorun çıkarırlarsada gidip eşyaları alır satarım burda kullanmak için bankaya atarız evide bu zaten seninmis bari bize "bu evi size aldım demeseydiniz" der çıkarız gidende paramız olsun napalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?