Bunları okudukça kendi göbeğini kendi kesmenin önemini anlıyorum.kimsenin ipiyle kuyuya inilmez bu devirde
Evin içindeki eşyaları satın bence de ve verirse sizin yaptıgınız katkıyı versin vermezse de Allahından bulsun. Fazlasıyla üstünüze gelmiş ikili oynamış herif. E ölse gitse zaten kalacak oğluna yaşarken ne sıkıntı çektiriyor ihtiyaçları da yokmuş. Siz birikiminiz direk ev degilde nakit olarak biriktirin memlekete döndüğünüzde alırsınız. Bir şekilde olur düzelir her zaman öyle zor olmaz kolay günleriniz de gelir.
valla ekmegine yag sürmüs olursun az paraya olsada satarım o esyaları bos eve gelsinler bakalım ne perde bırak ne tüll
Onlar yokken git esyalari dagit ceyizinide ailene gotur don evine.
Bos eve gittiklerinde anlasinlar ne oldugunu.
Kayın babam da altınlarımı istiyor ve kredi borcunu bizim ödememiz şartıyla ev alacakmış bize 60 bin nakiti var burda evler 200 felan ... Ama tapusu üstüne olacakmış kaynananın.. Şahit olun dicekelrmis bunlar bunların diye. Simdi korktum biraz aynı gbi
ev alınırken ne kadar para eklediniz ?
Söyleyen olmuş mu bilmiyorum neden oraya yerleşmiyorsunuz madem iş bulamıyor eşiniz?
Evet yazlık niyetine aynen. Ama alırken öyle denmedi sözler verildi şahitler tutuldu. Eşim asla demedi ki baba tapuyu bana yap o da zaten hiç bahsetmedi bile. Zaten eşya olarak buyuk beyaz eşyalar alındı. Neden aldım çünkü almışlar içinden biz buraya gurbete gelirken o ilk evin içinden!!!canim sizin evi bildigim yazlik niyetine kullaniyorlar yani. ne deyim keske yeni evi alirken esinizin ustune alsaydiniz. ya da babasinin ustune oldugu icin siz yatirim yapmadaydiniz. yilda 2 kere gelebilecegin bi yere niye parani yatirirsin ki.
Evet yazlık niyetine aynen. Ama alırken öyle denmedi sözler verildi şahitler tutuldu. Eşim asla demedi ki baba tapuyu bana yap o da zaten hiç bahsetmedi bile. Zaten eşya olarak buyuk beyaz eşyalar alındı. Neden aldım çünkü almışlar içinden biz buraya gurbete gelirken o ilk evin içinden!!!canim sizin evi bildigim yazlik niyetine kullaniyorlar yani. ne deyim keske yeni evi alirken esinizin ustune alsaydiniz. ya da babasinin ustune oldugu icin siz yatirim yapmadaydiniz. yilda 2 kere gelebilecegin bi yere niye parani yatirirsin ki.
Hepsini okumadım o yüzden başkası da yazmış olabilir. Kocanız işsizse gidin orada yaşayın. Sizi şu an olduğunuz yere bağlayan bir şey yok...
aman sakın milllet türkiyeden kacmaya bakıyo fırsatın olsa 1 dakka durmma hangü ülkedesin avrupamı yoksa amerika falan mı sık gitmiyomussunuz cünküOlur mu bağlayan şey yok. Çocuklar okuyor burda en büyük oğlum lisede diğerleri ortaokul ve ilkokul. Buradaki eğitim sistemi inanılmaz düzenli güzel ve şartları iyi. Zaten biz gelmeyi düşündük ama Türkiye'de ki herkez aman sakın dedi. Eğitim sistemi pek iyi değil dendi para yetistiremezsin dediler. Biz zaten çocukların eğitimi için duruyoruz.
Yoksa zaten durmam. Çocuklar alışmış şimdi burda psikolojik olarak etkilenirler canım ondan.
aman sakın milllet türkiyeden kacmaya bakıyo fırsatın olsa 1 dakka durmma hangü ülkedesin avrupamı yoksa amerika falan mı sık gitmiyomussunuz cünkü
Ben genelde erkek ailelerini haksız bulurum, kene gibi yapışan tipleri burada çok okuyoruz çünkü. Ama bu konuda siz haksızsınız. Evin parasının yarısını bile vermemişsiniz kaldı ki tapu kp üzerine. Adamcağız hayattayken bu neyin hesabı? Ev sizin demiş olabilir, bütün aileler öyle der, bizim neyimiz varsa sizin der benim kp mesela ama ben gidip de bizim de alırlen katkıda bulunduğumuz tarlalarına 'çekil burası sizin demiştin' diye domates ekmeye kalkmıyorum. Bazı şeylerin adabı vardır. Kimse sizi eşya almaya zorlamamış. Yeni eşya aldıysanız o sizin yanlış tercihiniz olmuş. Yılda iki kere geleceğiniz eve neden durumunuz sıkışıkken eşya alıyorsunuz? Yok bu eşyalar sizin 12 yıllık çeyizinizse zaten eskimiştir, eskimediyse de bir odada kapalı durup kullanılmaya kullanılmaya modası geçecek ve eskiyecektir. Ayrıca siz gittiğinizde dolapları kilitleyen insanlarsa neden ne idüğü belirsiz garip ortaklıklarla ev almalara kalkışıyorsunuz? Ev zaten kapalı kalacak, bırakın insanlar gitsinler istedikleri gibi. Eşinizi de bu yüzden zorlamayın ailesiyle arası açılmasın yazık. Siz de kendinizi kurup sinir olmayın, kendinize zarar. Sizde bence birikmiş birikmiş, her şeylerine kafayı takasınız gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?