yaklaşik ıkı yıldır evlıyım ve esım benı bıkaz kez aldattı hep duzelır umuduyla bekledım evlılıgımde bu aldatma konusundan baska bı sorunum yok hatta boyle bısey yasanmasaydı cok mutlu cok huzurlu bı evlılıgım vardı dıyebılırım ama malesef artık oyle degıl hergun kavga sıddet huzursuzluk daha 24 yasındayım ama pskolojim alt üst oldu.Neyapacagımı şaşırdım ailem ayrıl dıyo bende sevdiğim için bırakamıyorum aklımda tek ve son bi care geliyo eşiminde sağlıklı biri olduğunu düşünmüyorum bu yüzden aklıma gelen son care aile danışmanlıgı pskolojik destek almak sizce bunun faydasını görürmüyüm eşimde deişmeler olurmu.ve istanbul avrupa yakasında bana bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek ve tavsiye edeceğiniz psikoloklara ihtiyacım var.
ne kadar aptalım dimi biliyorum hep kendimi kandırıyorm düzelir düzelir diye gerci tek sebep buda degil aslında ailem tamam sahip cıkıyo ama suan boyle daha sonra boyle olucagını zannetmıyorum onlarda benı suclayacak bız sana evlenme dedık dınlemedın kendın ettın kendın buldun bırde bızım orası cok kucuk bıyer herkes bırbırını tanır evlenıp ayrıldıgın zaman arkandan gulerler dedıkodu yaparlar ayrıca bı ısım yok meslegım yok maddı yondende dusunuyorum bılmıyorum ne yapacagımı ben onu tanıdıgımda 17 yasındaydım gozumu onda actım ılk onu sevdım kolay degıl bı anda sılınıp atılmıyo ama onunla bır omur gecmeyecegenıde bılıyorum cıkmazdayım...
yaklaşik ıkı yıldır evlıyım ve esım benı bıkaz kez aldattı hep duzelır umuduyla bekledım evlılıgımde bu aldatma konusundan baska bı sorunum yok hatta boyle bısey yasanmasaydı cok mutlu cok huzurlu bı evlılıgım vardı dıyebılırım ama malesef artık oyle degıl hergun kavga sıddet huzursuzluk daha 24 yasındayım ama pskolojim alt üst oldu.Neyapacagımı şaşırdım ailem ayrıl dıyo bende sevdiğim için bırakamıyorum aklımda tek ve son bi care geliyo eşiminde sağlıklı biri olduğunu düşünmüyorum bu yüzden aklıma gelen son care aile danışmanlıgı pskolojik destek almak sizce bunun faydasını görürmüyüm eşimde deişmeler olurmu.ve istanbul avrupa yakasında bana bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek ve tavsiye edeceğiniz psikoloklara ihtiyacım var.
Evlilik terapistleri hakkında ne biliyorsunuz anlamadım..
Terapistler eşini döven erkeklerin kulağını çekip "hımmm bir daha yapma bakıyımlmaz:" diye fırça atmıyor..
Hiç bir terapist eşinizi zorla size iyi davranmaya ikna edemez..
Çok acı olacak ama eşiniz sizi sevmiyor,seven adam bunları yapmaz..
Bir an önce silkelenmenizi ve kendi hayatınızı çizmenizi diliyorum sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?