Arkadaslar tecrubesi olan yardim edebilir mi :( morelim cok bozukkk

Kocmervee

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2017
27
4
6
30
merhaba arkadaslar. Oncelikle yanlisliklar yaptiysam kusura bakmayin sitede yeniyim ve bu ilk konum. Sirf sizden bilgi almak icin uye oldum. Ben gecen hafta carsamba gunu burnumdan ameliyat oldum bugun 7. gunum. Tamponlarim cikti fakat burnumdaki alci ve icindeki silikon duruyor daha. Onceden burnuma yandan baktigimda delikleri cok belli degildi ama suan yandan baktigimda delikleri cok buyuk gorunuyor. Eskisinden daha kotu durumda ve bu benim morelimi cok bozuyor :( deliklerim zaman gectikce kuculur mu ? Doktorum zamanla duzelir duzelmezse ikinci ameliyat yapariz dedi ve icimi bir sknti sardi :( Hic memun degilim cok kotuyum lutfen bilgisi olanlar bilgilendirsin beni :(

Resmini paylaşırsan yardımcı olan çok olur.Ben de 6 mayısa gün aldım ama hala emin değilim doktorumdan :KK43:

bence atmalısın sonra kaldırırsın zaten ben de günlerdir bu sayfalarda dolanıyorum okumadığım yorum kalmadı .İYİ VE KÖTÜ SONUÇLARI DA palaşıyorlar.BİLGİLENME ADINA ÇOK İYİ OLUYO

7. gün çok erken ama burnun oturması için zman lazım sanki ve şişiktir de doğal olarak

benimde burnum alçıda çok kalkık gözüküyor iner diyorlar zamanla kaldırma işlemi yapılmadı bile zaten.
internette yabancı bi site var orda soruyorlar plastik cerrahlar cevaplıyor. orda arattım senin için ing olarak burun delikleri ameliyattan sonra büyük gözüküyor diye hep şu an şiştir iner daha çok erken tamponlar alçı falanda büyük gösterir diye cevaplamışlar şimdilik canını sıkma bence. açık ameliyatmıydı kapalımı

Burnun ödem yüzünden öyle görünüyor olabilir benimde burnum ameliyat sonrası çok kalkıktı şimdi 6.ay bi indi şişleri kalkık bir burnu arar oldum ve doktorumla konuşup tekrar ameliyat istemeyi bile düşünüyorum kabul eder mi bilmiyorum bile çünkü aynı eski burnuma döndü. Daha çok çok erken moralini bozmamalısın

Burnun ödem yüzünden öyle görünüyor olabilir benimde burnum ameliyat sonrası çok kalkıktı şimdi 6.ay bi indi şişleri kalkık bir burnu arar oldum ve doktorumla konuşup tekrar ameliyat istemeyi bile düşünüyorum kabul eder mi bilmiyorum bile çünkü aynı eski burnuma döndü. Daha çok çok erken moralini bozmamalısın
Peki ameliyattan kac gun sonra makyaja basladiniz siz ? Makyaji yikarken flan cok sorun olmadi mi ? Ben makyajimi sabunla yikiyorum ovalayarak. Burnum icin cok tedirginim bozulur diye :/

Peki ameliyattan kac gun sonra makyaja basladiniz siz ? Makyaji yikarken flan cok sorun olmadi mi ? Ben makyajimi sabunla yikiyorum ovalayarak. Burnum icin cok tedirginim bozulur diye :/

Ben alçıları çıkarmaya giderken rimel kullandım sadece ondan sonrada çok hafif makyaj yapıyordum onu da makyaj temizleme suyuyla çok bastırmadan siliyordum. Biray sonra yıkamaya başladım ama

makyaj temizleme sütlerinden al hem cildi rahatlatıyor şu an yüzümü yıkayamıyorum su değdirmem yasak onu kullanıyorum

1 hafta çok erken tabi; dr un 1 haftalık burun için olmazsa düzeltiriz demesi çok ilginç geldi.. ne yaptığını kendi biliyo sonuçta oldu mu olmadı mı biliyo
Ameliyat bitiminde video çekmedi mi; burnunuzun alacağı son şekil o an işte

1 hafta çok erken tabi; dr un 1 haftalık burun için olmazsa düzeltiriz demesi çok ilginç geldi.. ne yaptığını kendi biliyo sonuçta oldu mu olmadı mı biliyo
Ameliyat bitiminde video çekmedi mi; burnunuzun alacağı son şekil o an işte
Cekmedi :( sadece foto cekmis ama son haliyle ilgili birsey demedi pek. Kuculucek kendini birakicak dedi ama deliklerle ilgili soru sordugumda kiviriyor gbi sanki :(

Cekmedi :KK43: sadece foto cekmis ama son haliyle ilgili birsey demedi pek. Kuculucek kendini birakicak dedi ama deliklerle ilgili soru sordugumda kiviriyor gbi sanki :KK43:
Şuan için beklemelisin
Olumsuzu düşünme bence
Üzülerek eline bişy geçmez

Back
X