Arkadaslar tecrubesi olan yardim edebilir mi :( morelim cok bozukkk

benimde burnum alçıda çok kalkık gözüküyor iner diyorlar zamanla kaldırma işlemi yapılmadı bile zaten.
internette yabancı bi site var orda soruyorlar plastik cerrahlar cevaplıyor. orda arattım senin için ing olarak burun delikleri ameliyattan sonra büyük gözüküyor diye hep şu an şiştir iner daha çok erken tamponlar alçı falanda büyük gösterir diye cevaplamışlar şimdilik canını sıkma bence. açık ameliyatmıydı kapalımı
bahsettiğiniz sitenin ismini paylaşmanız mümkün olabilir mi?

Canım şişler inince kalkıklık iniyor ama deliklerde muazzam bir değişim bekleme. Hele ki doktorun ikinci ameliyat konusu açtıysa :( birşeylerin ters gittiğini yada istediğiniz gibi olmadığını ön görmüş olabilir yoksa bu kadar erken olmazsa ikinci ameliyatı yaparız demez gibime geliyor daha çok düzelecek şiş merak etme diye telkin ederdi. Hoş öyle diyenlerde de pek bi gelişme olmadığı aşikar ama işte her burunda her doktorda aynı olmuyor inşallah güzel olur. Ben ilk anda ne gördüysem hala aynı sadece kalkıklığı indi oda keşke inmeseydi öyle kusurlar daha az belliydi.

Kizlar bosuna sorun etmisim ben Silikonlar flan cikinca burnum acaip duzeldi ve cok hosuma gidiyor suan. Ayni durumdan muzdarip olanlar varsa icleri rahatlatsin.

Benim burun ucum düşüktü şuan 11. Günümdeyim sisliklerle beraber normal görünüyor sislikler inince düşük görünür diye korkuyorum bende :dua:

Benim burun ucum düşüktü şuan 11. Günümdeyim sisliklerle beraber normal görünüyor sislikler inince düşük görünür diye korkuyorum bende :dua:
Doktoruna sorup bilgi alabilirsin canim. Hem icin rahatlamis olur. Ben her aklima biraey takildiginda yaziyorum doktoruma. Hem bilgilenmis hemde rahatlamis oluyorum :)

Doktoruna sorup bilgi alabilirsin canim. Hem icin rahatlamis olur. Ben her aklima biraey takildiginda yaziyorum doktoruma. Hem bilgilenmis hemde rahatlamis oluyorum :)
Sordum sıkıntı olacağını sanmıyorum ama gerekirse ufak dokunuslar yapariz dedi bu da tereddütte birakti beni

Sordum sıkıntı olacağını sanmıyorum ama gerekirse ufak dokunuslar yapariz dedi bu da tereddütte birakti beni
Tereddutte kalma hic canim. Benim burun deliklerim cok buyuk geliyordu alciyla slikonlar dururken. Doktorumla gorustugumde ona soyledim oda bana gerekirse ikinci kucuk bir operasyon yapariz demisti ama hic gerek kalmadi. Doktorun oyle demesi kendinden emin olmamasiyla alakali degil icini ferah tut sen. Doktorun masaj onermediyse yapma dikkat et burnuna. Insallah istedigin gbi olur burnun :)

Back
X