Arkadaşlar tekrar fikirlerinize ihtiyacım var..

kuzucuk43

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2013
30
0
6
35
Kütahya
Okuyanlar varsa artık tahammülüm kalmadı diye bir başlıkta eşimle olan sorunlardan bahsedip sizden yardım istemiştim cumartesi günü k.p geldi eşimle işteyken yine tartıştık artık iyice kafama koydum bitireceğim diye eve gittim ertesi gün eşim evde yokken k.p le konuştum nolacak benim halim diye oğlun çalışmıyor ben iyice bıktım usandım dedim oda bana sağolsun hak verdi sen ne yapmak istersen arkadandayım dedi akşam eşim geldi ona söyledi kızdı çalışmıyormuşsun diye o bağırdı k.p bağırdı atıştılar bende ona ilk defa onu artık sevmediğimi söyledim yapamıyorum dedim ciddi olduğumu anlayınca hemen tutuştu ben seni bıakmam diye ağlayıp sızlamaya başladı dedim kaç kere birdaha yapmıyacağım dedin ama hep başa döndük ertesi gün k.p sordu ne yapmaya karar verdin diye dedim o seni bırakmam bir daha yapmam diyor ama ben iyice tükendim içimde ona karrşı birşey kalmadı bimiyorum ne yapacağımı dedim. K.p de ben oğlumken değişeceğine inanmıyorum karar senin dedi. Ama eşim ogün bugündür benide ilk defa bu kadar ciddi görünce kedi gibi peşimde dolanmaya başladı ama olmuyor soğumuşum bir kere tahammül edemiyorum dünde görümce geldi güya ben iki ağlayıp k.p kandırmışım sinsiymişim eşimde nasıl olduysa kızmış sen niye huzursuzluk çıkarıyorsun niye geldin demiş oda benim babamın evi istediğim zaman gelirim ne sen ne eşin beni kovamazsınız demiş akşam ben ona sorarım demiş çok uzattım kısaca kafam yine çok karışık derdim bana yetmezmiş gibi birde görmceyl uğraşıyorum eşim ben senin yanındayım sende benim yanımda ol diyor düşünmekten bunaldım lütfen fikir verin bana..

eşinizi tanımıyoruz ama bazı insanlar 7de neyse 70de de odur değişmez. hele de çalışmıyorsa. seçiminizi yapın bence. kedi gibi dolanacağına peşinizde aslan gibi gitsin iş arasın bulsun çalışsın. limon satsın gerekirse!

Evet gidip çalışması gerekiyor ama bu zamana kadar doğru düzgün çalışmadı 1 ay 1,5 ay çalışıp çıkıyor işten şimdide tmm söz sınavlarım dan sonra iş bulacağım diyor ama yine aynı şeyleri yaşamayacağıma emin olamıyorum.

Peşimde dolanıyor demişsiniz bu sizce iyiye işaret mi.. Peşinizde dolaşacağına bir şekilde geçici de olsa iş bulsun..

o zaman evi terk edin
iş bulursa dönmek isterseniz
eşinize şans vermek isterseniz dönün
yok bu adamdan bir nane olmaz diyorsanız
terk edin birdaha dönmeyin
bence sınav bahane
sizi oyalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…