Arkadaslar telefondaki gizli kisimlqri ogrenmek istiyorum

Jd
Lütfen yardim edin diyorsunuz, acil diyorsunuz sonrada süphem yok diyorsunuz. O zaman kocaniza sorsaniza acikca
Canm sorcak bisey yok sadece biz sosyal medya killanmiyoruz bian supheye dustum okdr ne diyim yani kocacimmm hesbin falan varmi he oda var dicek

Hahaha iste benimkide oyle ha bire araba nerdeyse beni yerine onu koynuna alacak galiba butun erkekler ayni tam benide cikaaryr ama bakkala bile arabayla gidiyor mubarek
Ben direk şuan nerde görüyorum. Telefonunu karıştırmam. Sadece gittiği yerleri bilmek isterim. Mübarek benimki recaizade mahmut ekrem arabadan inmez

Amaan kurcalayip bisiy bulunca ayrilicaksiniz sanki. Aldatma er geç insanın karsisina çıkıyor zaten kafa yormaya değmez. Güvenmiyorsanız da ayrılın hiç saygın bı ilişki değil

Play store'i açıp su sirayla gidebilirsin;
en tepedeki üç cizgi \ uygulama ve oyunlarım \ kitaplık
Buradan da (eğer silmediyse) indirdiği uygulamaları görebilirsin. Sohbet programı,tinder falan varsa görebilirsin
Genelde insanlar bunu silmez,ben bile daha geçen yeni telefon aldığımda öğrendim böyle eski uygulamaları gösteren yer olduğunu. O yüzden bir açığı varsa yakalama ihtimaliniz yüksek

Amaan kurcalayip bisiy bulunca ayrilicaksiniz sanki. Aldatma er geç insanın karsisina çıkıyor zaten kafa yormaya değmez. Güvenmiyorsanız da ayrılın hiç saygın bı ilişki değil
Ne alaka ayrilmak sadece emin olmak istwdim altatmadi etmedi sadace kafami kurcaliyor okdr esimi severek aldik 3yil sevgili kaldik 2 yildir evliyiz 10 aylık bebisimiz var ben sadece sormak istedim guvenim tam ama iste kadin ic guduleri napym

Baktm da o zateb benden once orayi biliyor

Ne alaka ayrilmak sadece emin olmak istwdim altatmadi etmedi sadace kafami kurcaliyor okdr esimi severek aldik 3yil sevgili kaldik 2 yildir evliyiz 10 aylık bebisimiz var ben sadece sormak istedim guvenim tam ama iste kadin ic guduleri napym
"Ne alaka ayrılmak ,bebeğim var" diyorsanız yuvanızin huzuru için karıştırma fikrinizi unutun bence.
Çünkü içinizdeki his size kötü şeyler gösterebilir. Göreceğiniz her kötü şey (bir konuşma olur, bir resim olur, uygunsuz bazı şeyler olur) sizin kalbinizi kirar, evliliğinize zarar verir.
Boşu bosuna bir yere varmayacak kavgalar edersiniz, yuvanızin huzuru kaçar, her hareketinde bir artniyet ararsınız , onun gözünde 'buna bile katlandı, o benden ayrilmaz' statüsüne erişirsiniz.
Ne gerek var ki?
Diyelim ki kadınsı hisleriniz haklı çıktı ,eşinizin Instagram hesabını yakaladınız. O da "öylesine açtım ,sonra hemen kapattım. Şifresini hatırlamıyorum. Askimsin, canımsın" dedi , ayrilmadiniz.
Eee? Bunu ogrenmenin size ne gibi bir yararı olabilir ki, huzurunuzu kaçırmaktan başka?
Her mutlu anında aklın 'acaba kimi eklemek için acti? Acaba dm'den ona buna yürüdü mu?' diye düşünüp durup,konuyu temcit pilavı gibi açıp bir yere varmayacak tartışmalarla evliliğinizi yipratacaksiniz.
Ya da daha beteri bir sohbet programına üye olduğunu,tinder'dan kızlarla buluştuğunu, chat yaptığı kişilere 'bekarim','evliyim ama karımı sevmiyorum,aile zoruyla evlendim' gibi mesajlarını yakalasaniz, daha da on aylık bebeğiniz var, adamı da seviyorsunuz, ayrılmayı da düşünmüyorsunuz...
Elinize ne geçecek??

Bir şeyi yeterince kazarsan mutlaka bir pohluk bulursun. En basiti sen kocana sadık,iyi bir eşsin değil mi?
Ama Kocan seni didiklemeye kalksa, bu siteyi bulsa ve bu açtığın konuyu görse kavga çıkar. Eski mesajlarına baktım , cinsellik bölümünden 'ikinciyi kaç dk sonra yapiyorsunuz' gibi sorulara yanıt vermişsiniz. Ben dokuz yıllık KK üyesiyim, sitenin nasıl bir yer olduğunu bildiğim için çok doğal karşılarım ama eşiniz bunu 'demek sen bizim cinsel hayatımizı insanlara yayiyorsun haaaa???? Tü sana' diyebilir ve bu olay büyüdükce büyüyebilir.
Oysa herkesin kullandığı,anonim bir site. Aslında yaptığınızda belki de hiç bir sey yok, ama dediğim gibi, kocanız görse olay çıkar.
Hayat böyle yani.
Boşver,hiç didikleme.
Madem mutlusun. Böyle kurcaladıgin takdirde iki şekilde mutsuz olursun
1) birsey bulup kavga edersin
2) birşey bulamayıp iyi gizlediğini düşünürsün.

Yanliz ben ne anlatmisim sorabilirmiyim ben kalkip bisey yazmadm sadece okudum orda esisinden uzak duran vardi ben sadece esiyle iyi olmasini ve gayet normal oldugunu soyledim haklisiniz belkı ama esim beni taniyoe ve bu siteyide biliyor kadinlar sitesi ne oldugunuda biliyor saklicak biseyim yok ben sadece ogrenmek istedim ben cinselle gibi bisey kullanmadm

Hayr sadece ogrenmek istyrm uygulamalarin gecmisi veya baska sadece birkez karsima sosyal medya kullanmiyoruz kullaniyor gibi histtedim yoksa baska bi suphem yok allaha sukur

Ee? Acil olan ne o zaman?
Eşiniz de olsa sonuçta bir insanın özelini karıştırmak için "acil" yardım istiyorsunuz ve ortada sebep bile yok.
Bence kendinize oyalanacak başka şeyler bulun ve eşinizin telefonunu rahat bırakın. Bilmediğiniz yöntem de yokmuş zaten.
Eşinize sabır diliyorum.

Bu siteyi her zaman kullaniyorum ve ben de her foruma yaziyorum.
Demek istediğim bir şeyi eşeleyip durursaniz gördüğünüz seyler bir sorun haline gelebilir. Mesela esiniz KK'nizi görüp didiklemeye kalksa anlamadan dinlemeden sizin öyle bir konu açtığınız sanabilir. Ya da bu açtığınız konuda onun özelini karıştırmak için akıl alıyorsunuz. Buna sinirlenebilir, ya da ilerleyen zamanlarda kaynana görumce gömerseniz bu büyütülür...
Oysa bunlar kurcalanmasa çok zararsız şeyler.
Aynı şekilde siz de onun telefonunu dikikleyip bir açığını bulmak amacıyla yola çıktığınızda normalde -duyulmadiginda zararsız olacak şeyler kurcalanip bulunduğu için büyük olaylara dönüşebilir.
Misal,bir insanın yakın arkadaşıyla biraz uygunsuz belalti bir sohbet etmesi güzel olmayan,ama normal olan bir şeydir. Ama siz (misal bir programla silinmiş konuşmalara denk gelip) onu bulursanız yazdıkları erkek muhabbeti midenizi bulandirip kavga edebilirsiniz.
Bunun gibi şeyler...evliliğinizde mutluymussunuz, eşinize guveniyormuşsunuz, boşanmayı düşünmüyormussunuz
Ne güzel işte..neden birşeyleri didikleyip huzurunuzu kaçırmak istiyorsunuz ki? Bulduğunuz her kötü şey sadece ruhunuzu sıkacak, sizi daha fazlasını bulmaya itecek, evliliğinize olan inancınızı azaltacak ve yuvanıza kavga getirecek.
O yüzden 'kotu şeylerden şüpheleniyorum ama hele yakalayim donuna kadar alıp terkederim onu alimallah' cümlesini kurmayacak insanlar boşu boşuna telefonu kurcalayip yuvasının tadını kaçırmasın , diyorum ben

Dogru haklisiniz peki ben bu konuyu nasl silebilirim

Biz mutluyuz zaten allaha bin sukur ama seytan iste bi hurperti getrdi bi kere sosyal medya gibi gecmis ykladm bn grmedm telfonu arkadsndaymis is yerinde ama aklima takıldı iste

Ben oyalanmak icin bisey ypmiyorum yuvamin dağılmasını istemem bisey varken basnda cozmek isterim

Ben oyalanmak icin bisey ypmiyorum yuvamin dağılmasını istemem bisey varken basnda cozmek isterim

Ortada bir şey yokken her şeyi karıştırmakla bir şey çözemezsiniz, ancak kendinizi hasta edersiniz.
Eşiniz de olsa telefonunu karıştırmanız saygısızlık. Yuvanızı çok önemsiyorsanız önce saygıyı korumaya çalışın.
Eşimin telefonumu karıştırdığını fark etsem zerre kadar saygım da kalmaz, güvenim de.
İlk önce de "kendisi ne haltlar yiyor ki benim de yiyeceğimi düşünüyor" diye düşünürüm.

Yuva bir şeylere engel olmakla korunmaz ayrıca. Eşinizin başka kadınlara yazdığını görseniz ve bunu engeleseniz bile bu, yuvanızdaki adamın sizi aldatmaya yeltenmiş biri olduğu gerçeğini değiştirmez. Doğal olarak ortada yuva falan kalmaz.
Taraflardan biri böyle bir şeye yeltendiği an yıkılır yuva.
Aldatmak isteyen her türlü aldatır. Siz buna engel olamazsınız.

O yüzden böyle kontrolcü davranmanızın hiçbir şeye faydası yok. Aksine size zararı var.

Aldatma durumu degl farkindaysanniz sosyal medya indirme gecmisi dedim kullanip kullanmadigi tesekkur ederim yinede ama su hani tavriniz cok ayip naptimki esime sabr versn emin olun ben bosa yapmiyorum huzur bozmak icin degl sebeplerim var

Aldatma durumu degl farkindaysanniz sosyal medya indirme gecmisi dedim kullanip kullanmadigi tesekkur ederim yinede ama su hani tavriniz cok ayip naptimki esime sabr versn emin olun ben bosa yapmiyorum huzur bozmak icin degl sebeplerim var

üzgünüm ama bende eşinize sabır dilerim ...

Ben direk şuan nerde görüyorum. Telefonunu karıştırmam. Sadece gittiği yerleri bilmek isterim. Mübarek benimki recaizade mahmut ekrem arabadan inmez
Bende zaten o yuzden dısarda gelmediğinden boyle bur konu actım sureli arkadaşlarıyla ve o zaman ozel numaradan 1.2 defa arama oldu ses vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…