- 25 Mayıs 2022
- 1.681
- 487
- 73
- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
Hemen cikdiysa hamişsinO kadar çok negatif gördüm ki aylarca acaba doğrumu ya silik değil gibi de bilmiyorum
Hemen çıktıHemen cikdiysa hamişsin
Cok hamile olunca oyle oluyorC niye t den daha silik acaba. Yani var bence ama teste güvenemedim bir tane daha yapın.
Testin varsa bir daha yap emin olursunHemen çıktı
Ay kız maşallah hiç dikkat etmedim ona hakketten şimdi benim de kafama takıldı o zaman yarın aç karna yapım bı dahaC niye t den daha silik acaba. Yani var bence ama teste güvenemedim bir tane daha yapın.
Öyle bişi varmı canm gercekten içime şüphe düştü benimdeCok hamile olunca oyle oluyoryani deger cok yuksek olunca
Tebrikler rabbim kucağıniza almayı nasip etsin inşallahO kadar çok negatif gördüm ki aylarca acaba doğrumu ya silik değil gibi de bilmiyorum
Allah razı olsun canım Allah isteyen herkese nasip etsin o her ay test yapıp da negatifi görmek nasıl bir duygu çok iyi bilirim ben. O yüzden bı turlu emin olamadım inşallah vardirTebrikler rabbim kucağıniza almayı nasip etsin inşallahmuhtemelen beta HCG yüksek o yuzden koyu da çıkmış kan testi verin bence
Aynen aç karna değilde yani ilk uyanınca vücutta biriken beta hgc idrara geçiyormuş daha kesin sonuç veriyormuş ondan dedim :))aç karna fala gerek yok ben öğle yemeğinden sonra yapmıştım iş yerinde:)
Emin olun ben tam 1 yıldır negatif i görüyordum belki vardır diye her ay hamile moduna aldım kendimiAllah razı olsun canım Allah isteyen herkese nasip etsin o her ay test yapıp da negatifi görmek nasıl bir duygu çok iyi bilirim ben. O yüzden bı turlu emin olamadım inşallah vardir
Rabbim sana hayırlı, Salih, sağlıklı,güzel mi güzel bir evlat nasip etsin çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bı duygu ama hiç beklemediğin anda geliyor. Bizde her ay çok isterdik tutmazdi bu ay ne de olsa olmuyor dedik ve pekte uğraşmadık ayıptır söylemesi ama Allah ol deyince oluyor.Emin olun ben tam 1 yıldır negatif i görüyordum belki vardır diye her ay hamile moduna aldım kendimiilk defa geçen ay yoğun bir zamandı test yapmadım onu da hamileymişim düşük yapınca farkettim maalesef çok zor çok çok iyi bilirim inşallah rabbim bana da isteyen herkese de nasip eder
Evet hamilesiniz hayırlısı olsunO kadar çok negatif gördüm ki aylarca acaba doğrumu ya silik değil gibi de bilmiyorum
Aminnn çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizdenRabbim sana hayırlı, Salih, sağlıklı,güzel mi güzel bir evlat nasip etsin çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bı duygu ama hiç beklemediğin anda geliyor. Bizde her ay çok isterdik tutmazdi bu ay ne de olsa olmuyor dedik ve pekte uğraşmadık ayıptır söylemesi ama Allah ol deyince oluyor.
Âminn çok sagolAminnn çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizdençok sevindim adınıza böyle pozitifleri görünce bende çok ümitleniyorum. Allah ol der ve olur . Herşeyin hayırlısı inşallah . Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?