Arkadaşlar test fotosu attım bakar misiniz

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.681
487
73
O kadar çok negatif gördüm ki aylarca acaba doğrumu ya silik değil gibi de bilmiyorum

Eklentiler

• IMG-20221206-WA0016.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 76
Cok hamile olunca oyle oluyor yani deger cok yuksek olunca
Öyle bişi varmı canm gercekten içime şüphe düştü benimde çünkü bak testin arkasında ne yazıyo foto atcam t çizgisi daha hafif iken c çizgisi kalın

Eklentiler

• 16703243606003404350703804088950.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 60
Tebrikler rabbim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah muhtemelen beta HCG yüksek o yuzden koyu da çıkmış kan testi verin bence
Allah razı olsun canım Allah isteyen herkese nasip etsin o her ay test yapıp da negatifi görmek nasıl bir duygu çok iyi bilirim ben. O yüzden bı turlu emin olamadım inşallah vardir

Allah razı olsun canım Allah isteyen herkese nasip etsin o her ay test yapıp da negatifi görmek nasıl bir duygu çok iyi bilirim ben. O yüzden bı turlu emin olamadım inşallah vardir
Emin olun ben tam 1 yıldır negatif i görüyordum belki vardır diye her ay hamile moduna aldım kendimi ilk defa geçen ay yoğun bir zamandı test yapmadım onu da hamileymişim düşük yapınca farkettim maalesef çok zor çok çok iyi bilirim inşallah rabbim bana da isteyen herkese de nasip eder

Rabbim sana hayırlı, Salih, sağlıklı,güzel mi güzel bir evlat nasip etsin çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bı duygu ama hiç beklemediğin anda geliyor. Bizde her ay çok isterdik tutmazdi bu ay ne de olsa olmuyor dedik ve pekte uğraşmadık ayıptır söylemesi ama Allah ol deyince oluyor.

Aminnn çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden çok sevindim adınıza böyle pozitifleri görünce bende çok ümitleniyorum. Allah ol der ve olur . Herşeyin hayırlısı inşallah . Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…