Arkadaşlar benimde size bir sorum olacak. bu ay 17 sinde adet olmam gerekirdi ama 8 gün sonunda 25inde kahverengi leke arkasından adet kanamam geldi ama çok yoğun değildi ilk gün sancılı oldu. sonrasında ve hala gece yatarken sırt üstü midem çok batıyo. kasıklarımdada gaz varmış gibi kıpır kıpır ediyo. bugün 3. günüm ve azaldı. ki benim adetlerim 5 gün yoğun 2 gün az az sürerdi. bu niye böyle oldu anlamadım. üstüne görme dedikleri şey olabilirmi?
aynısını bende yaşıyorum 13 gün falan gecti bugün gittim kan tahlili vermye yarın alcam inş sonucu haber verrm inş mutlu haberleri verriz
inşallah canım haberini bekliyorum. :)
canım aldım sonucu negatif burdada bir hayır vardır diyorum ama hala olmadım inş sen hamişsindir hayırlı haberi verirsin
Hayırlısı olsun canım ne diyelim. Bende bu sabah adetim biraz azaldı test yaptım ama yine tek çizgiydi. Az öncede feci şekilde bi ağrıyla devam ediyo kanamam ne olur bunun sonu bilmiyorum ama tek bildiğim annelik yine önümüzdeki aya kaldı :)
aynen canım hayırlsı bu ay düşünmecem inş regl 15 gün kala soğan kürü denicem inş faydası olur ne kaldı şurda ocagın 14 ne dimi senn ne zamn peki
Ocağın 22si heralde. İyice değişti ki günlerim. :/
anladım canım inş seninki yerleşme kanamsındır bu sfer olmasada üzülme takmayalım bu ay
İnşallah canım hayırlısını istemekten başka çaremiz yok :/
Arkadaşlar benimde size bir sorum olacak. bu ay 17 sinde adet olmam gerekirdi ama 8 gün sonunda 25inde kahverengi leke arkasından adet kanamam geldi ama çok yoğun değildi ilk gün sancılı oldu. sonrasında ve hala gece yatarken sırt üstü midem çok batıyo. kasıklarımdada gaz varmış gibi kıpır kıpır ediyo. bugün 3. günüm ve azaldı. ki benim adetlerim 5 gün yoğun 2 gün az az sürerdi. bu niye böyle oldu anlamadım. üstüne görme dedikleri şey olabilirmi?
merhaba.kızım şimdi 5 yaşına basacak. bende kızıma üstünü görerek hamile kalmışım. farkı şu. bahsettiğin gibi yoğun olmuyor kahverengi lekelenme geliyor önce sonra 1-2 gün kanaman oluyor ama yoğun değil. 1 hafta sonra test yaptır tekrar. eğer hamile kalmayı çok istiyorsanız mutlaka yumurtlama döneminizi iyi hesaplayın. mesela benim yumurtlama dönemim 11 aralıktı.12 sinde ilişkiye girdik.diğer günlerde misafirlerim vardı.olmadı.zaten yumurtlama dönemi 6 gün sürüyor.ve ben şuanda hamileyim.adet sonrası yumurtalar çok verimli oluyor birde erkek sizi bekliyor sperm kalitesi yükseliyor.ayrıca ilişkide sadece erkek değil kadında orgazm olursa çoook etkili oluyor.böylece rahim kasılmaları spermin yumurtaya ulaşmasını kolaylaştırıyor.bu yöntem herzaman etkilidir...
Merhaba. Öncelikle Allah kızınıza sağlık sıhhat versin çok 5'li yaşlarını görün inşallahben yazdım ya işte üstte benim adetimde yoğun değildi ama çok ağrılı oldu sizinkinde de ağrı var mıydı. bugün 4. günü mesela ama dün bitti kanamam. adet kanamasından az gördüm yani anlatabiliyomuyum ama çok sancılı oldu. 1 hafta sonra test yaptır demişsiniz idrar testinde çıkarmı ki ? üstelik bitmesine rağmen kasık ağrım devam ediyo ve bacağıma çekiyo ağrıyı. bide benim adet günlerim iyice değişti ben nasıl bilebilirimki yumurtlama günümü :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?