Arkadaslar uyuz oldum

Aybukeaybuke60

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
28
Ziver uyuzu bitirirmi arkadaslar permetrin losyon krem uapma bi ilac var 3 gun sur 4. Gun banyo yap seklinde ziverde yedim geçermi sizce 2 yasinda bebegim var ama onda kasinti falan yok bulasirmi çok korkuyorum

Ben yaşadım. Geçer ve zor hastalık. Kaşımayın iz kalıyor

Ziver uyuzu bitirirmi arkadaslar permetrin losyon krem uapma bi ilac var 3 gun sur 4. Gun banyo yap seklinde ziverde yedim geçermi sizce 2 yasinda bebegim var ama onda kasinti falan yok bulasirmi çok korkuyorum
Ben üç ay uğraştım ne kadar merhem losyon var kullandım gecmedi en son enfeksiyon doktoruna gittim ziver hapı verdi kullandım bide beyaz sirke kullandım geçti cok şükür

Ben üç ay uğraştım ne kadar merhem losyon var kullandım gecmedi en son enfeksiyon doktoruna gittim ziver hapı verdi kullandım bide beyaz sirke kullandım geçti cok şükür
Anti scab bikar metrin losyon ziver ve yaoma bi ilac kullandim bugun son kremimi sürüp yarin banyo yapcam kasintim yok insallah olmaz

Eşime şuan sürüyorum bebeğim 2 yaşinda onda bi lezyon yok sürsemmi onada bilmiyorum

`