26 haftalık dogum yaptım 12 gun oluyo bebegım 730 gram dogdu mınık olmasından baska sorunu yok cok sukur masallah ama tabıkı sımdılık cok korkuyorum allahım onu bagıslasın ınsallah dua etmekten baska bısı gelmıo elımden ama ısyan etmıyorum allah cok buyuk :ecrin_bebek:
26 haftalık dogum yaptım 12 gun oluyo bebegım 730 gram dogdu mınık olmasından baska sorunu yok cok sukur masallah ama tabıkı sımdılık cok korkuyorum allahım onu bagıslasın ınsallah dua etmekten baska bısı gelmıo elımden ama ısyan etmıyorum allah cok buyuk :ecrin_bebek:
ben 15 nisanda yaptım bebeğim 22 haftadan sonra gelişmedi ve 25. haftada sezeryan ile aldılar... 450 gr dünya güzeli oğlum oldu... fakat 46 gün yaşayabildi canım 31 mayısta kaybettim....
ben 15 nisanda yaptım bebeğim 22 haftadan sonra gelişmedi ve 25. haftada sezeryan ile aldılar... 450 gr dünya güzeli oğlum oldu... fakat 46 gün yaşayabildi canım 31 mayısta kaybettim....
selam evet canım benımde aynen oldu 28 haftada asırı kanama ıle amelıyata alındım...uç bebegımde kuvezde uç ay kaldı cok sukur sımdı yanımdalar sana da cok gecmıs olsun canım bı daha yasamazsın ınş dr hemen amelıyata almam gerek dedı cok yalvarmıstım almayın dıye senın hayatın tehlıkede demıstı cok zor gercekten herkese saglıklı gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?