Premature Bebekler arkadaslar varmı erken dogum yapan

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

35ozge

bebegım dualarım senınle
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
133
0
96
37
Ankara
26 haftalık dogum yaptım 12 gun oluyo bebegım 730 gram dogdu mınık olmasından baska sorunu yok cok sukur masallah ama tabıkı sımdılık cok korkuyorum allahım onu bagıslasın ınsallah dua etmekten baska bısı gelmıo elımden ama ısyan etmıyorum allah cok buyuk :ecrin_bebek:

ınş ıyı olur bebısın..........bende 29 haftanın ıçınde yaoptım dogum benım mınıklerım 48 gundur kuvezde..........beklıyorum ınş kavusurus canım

canım bende erken dogum yapanlardanım 30 haftalı olarak sabırlı ol melegın kollarına gelecek..dualrım senınle ve butun annelerle....hangı hastanede bbegın...

canım inşallah Allahım sana bağışlar bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder.neden erken doğum yaptın öğrenebilirmiyim. şuan hangi hastanede bebeğin.güçlü olmaya çalış dualarımı senin ve senin gibi erken doğum yapanlar için ediyorum.

canım birde burda 26 haftalık doğan sağlıklı birşekilde yaşayan bebekler var umudunu kesme bebeğin ve sen Allaha emanet ol.Dualarımız seninle

canım Allah bebegini sana bagıslasın neden erken dogum oldu acaba ve belirtileri bi tehliken varmıydı önceden

özgecim öncelikle çok geçmiş olsun ..benim kızımda 26,5 haftalık ve 850 gr.doğdu şu an beş yaşında yaklaşık 50 gün küvezde kalmıştı...umarım sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun...

özgecim burdaki bütün anneler erken doğum yaptı malesefki küçük olması normal ama sağlıklı olunca çabuk toparlıyolar inan bana bende 28 haftalık doğurdum insan daha önce yaşamayınca sanıyoki sadece kendi başına gelmiş böyle bişey

hepınıze cok tesekkur ederım arkadaslar allah razı olsun hepınızden benım hep kanamam oluyordu ama hıc bu kadar olmamıstı gece uykuda oldu cesme gıbı bebek esınden ayrılmıs benım hayatım tehlıkeye gırmıs apartopar sezeryana aldılar bebegım ankara zubeyde hanım dogum evınde yatıo sımdılık ıyıye gıdıo ınsallah boyle gıder allah buyuk

canım erken doğum yapanlardınım rabbim elime verdi şükürler olsun dualarımız senin gibi meleğine meleklerine kavuşmak isteyenler için
inşallah tez zamanda yavrularınızı kucağınıza alırsınız sağlıkla büyütürsünüz

RAB YARDIMCINIZ OLSUN

acil şifalar diliyorum bende yaşadım bu durumu sabret dua et yavruna sağlıklı bi şekilde kavuş inş :Saruboceq:

Bende erken dogum yaptim, kizim 27 haftalik dogdu, simdi 14 aylik ve allaha sükür cok saglikli, 4 ay hastanede kaldi dogacagi güne kadar, yurt disinda daha uzun kaliyorlar hastanede

erken dogum yaapan arkaslar umarım hersey yolundadır bır sorum olacak sızlere erken dogum sebeblerınız neler ve erken dogum ılla sezeryanmı oluyor normal dogumda olabılıyormu erken dogumdA

ben 15 nisanda yaptım bebeğim 22 haftadan sonra gelişmedi ve 25. haftada sezeryan ile aldılar... 450 gr dünya güzeli oğlum oldu... fakat 46 gün yaşayabildi canım 31 mayısta kaybettim....

ben 15 nisanda yaptım bebeğim 22 haftadan sonra gelişmedi ve 25. haftada sezeryan ile aldılar... 450 gr dünya güzeli oğlum oldu... fakat 46 gün yaşayabildi canım 31 mayısta kaybettim....

Başın sağolsun canım allah sabır versin...

çok geçmiş olsun canım inş sağlıkla alırsın yavrunu kucağına..bende erken doğum yaptım benim ilk bebeğim 5 aylık beyni gelişmediği için sonlandırıldı ters geldiği için vakumla aldılar ameliyatta dikiş falan yapmadılar ikinciside ilkini vakumla aldıkları için rahim ağzı büyük dediler o yüzden erken doğum yaptım normal yaptım ama 28 haftalık doğdu 1030 gr 2 buçuk ay küvezde kaldı çok şükür sağlıklı 12 ay 11 günlük düzeltilmiş ayı 10 aylık eylülüm çok sağlıklı allaha şükür....

ben de 05 mayısta plasenta erken ayrılması sebebiyle kanamayla acil sezaryene alındım. 28 haftalık 858 gram doğdu defnem. 31 mayısta kaybettim yavrumu. 26 gün dayanabildi meleğim 1.070 gram olmuştu. allah bekleyen herkese acil şifa versin inşallah.

bu şekilde aşıırı kanama ve plasenta ayrılması ile sezaryana alınan oldu mu hiç?

selam evet canım benımde aynen oldu 28 haftada asırı kanama ıle amelıyata alındım...uç bebegımde kuvezde uç ay kaldı cok sukur sımdı yanımdalar sana da cok gecmıs olsun canım bı daha yasamazsın ınş dr hemen amelıyata almam gerek dedı cok yalvarmıstım almayın dıye senın hayatın tehlıkede demıstı cok zor gercekten herkese saglıklı gunler

selam tekrar , allah inşallah bana da nasip eder birdahakine ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. plasenta erken ayrılmış , senin de mi bu sebepten. bunun hiç mi belirtisi olmazmış önceden.

evet canım sebep oymus.....malesef anlasılmıyo bırden oldu .....ınş bı daha yasamazsın gelır saglıkla melegın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…