Vicdan azabi cekmeni gerektirecek bisey yok. Sen isini rayina oturt demissin, uzun zaman da beklemissin. Sevgi onemli ama kadin da kendini garantiye almak ister hakli olarak. Yasin da epey var. Icinden geleni yap, vicdan vs dusunme. Vicdanlik bir mevzu yok.
Ayrılmaman için sana psikolojik baskı yapıyor.Vicdan azabı çekecek birşey yok bence sen zaten rahatsızlığını dile getirmişsin.O da çabalamıyorsa yapacak bişey yok.Ayrıca her insan her flört ettiğiyle ayrılınca ceza çekseydi ohoooooo.Yani aldatırsın falan öyle ayrılırsın hadi diyeyim o zaman ahı tutar ama bunda vicdanlık bir durum yok.İnsanlar eşlerinden ayrılıyor sizin ki sadece flört.Rahat ol bence.Sen yapacağını fazlasıyla yapmışsın zaten.
aynen öyle düşünüyorum ama bir arkadaşta işi gucu olur ama senı aldatır döver diyor..tek sorun maddiyat ama eminim evlenince ben bakıcam bu adama..ben sadece ben gibi calışkan olsun sitedim..gücüme gidiyor mesela su an uyuyor daha mesaj yokk.uyanıyor napıyorsun hayatım diyorrr..
işsiz olupta bu durumdan rahatsız değilse problem burda başlıyor,
birazda mantıklı davranmak lazım,aşk evliliği iyi hoşta genelde
evlilikte sıkıntılar maddiyattan kaynaklanıyor.
bence de vicdan azabı çekecek bir durum yok,
arkadaşına zaten kendinde söylemişsin.
biraz çaba gösterip düzgün sigortası olan bir işe girsin o zaman.
Selam arkadaşlarım,,
uzun zamandan beri takip ediyorum güzel ve gerçekci yorumlarınızı çok faydalı görüyorum..umarım sıkıntımıda sizlere doğru anlaşılır bir şekilde anlatmaya çalışacagım..
Kızlar benim 2 senelik evlenmeye doğru giden bir ilşkim vardı halen var..ama şu son günlerde ben umudumu kaybettim ve soğumaya başladım..ilk başları güzeldi her ilişki gibi..çocugun huyu suyu cok ıyı ben ona hakaret etsemde sinirlenince o hiç saygısını bozmadıı..ama gel gelelim işi sağlam değil..mesela ben sabah erkenden işime giderken o anca 2-3 lerde uyanıyor.sigortasıda yok..mesela bir iş yapıyor toplu para alıyor atıyorum 5-10 bin kadar...bana bazen diyor senn bir günde kazandığını ben bir işte kazanıyorum vs vsss...ama ben sıkıldım ..ve bekledim 2 yılda değişir diye..bir an geliyor sigara parası bile bulamıyor.bazen borçlarını bile ben oduyorum..(bana geri veriyor sonra)ama nitekim anlaşıyoruz..çapkınlığını hiç görmedim..
Ama işte olmuyor yaşım 34 artık evlenmem lazım..ama bu sartlarlan soğudum ve onada defalarca belirttimm..o halen evlencez dıyor..
Birde sunuda söylüyüm..bana ikide bir beni bırakırsan allah seni cezalandırcak..ıkı yakan bir araya gelmicek diyor..ama nitekim ne namaz var ne oruc var ne bir cumaya gidiş..ama namus olunca en buyuk musluman...
Ve dualarımda allahıma inançlı çalışkan temiz bir insan istedim..
şimdi beni beğenen isteyen biri var..işi sağlam akıllı mantıklı dindar..herşey para diyeceğiniz ama bu evlilik kolay olmaz..yarın öbür gün çocuk olcaka dimi..ben kiramı oducem çalışıp ..off bu dusunceler...hayırlsını istiyorum artık allahtannn...
işte yeni biri var..tanımam lazım..ama buda var..bitirelim diyorum bekle düzeltcek herşeyd iyor..ya duzelmezsse..
hem tamam kalbı temiz olabılır..dinden bahsediyor..Allah çalışan adamı sever en buyuk ıbadet çalışmak değilmi?
Selam arkadaşlarım,,
uzun zamandan beri takip ediyorum güzel ve gerçekci yorumlarınızı çok faydalı görüyorum..umarım sıkıntımıda sizlere doğru anlaşılır bir şekilde anlatmaya çalışacagım..
Kızlar benim 2 senelik evlenmeye doğru giden bir ilşkim vardı halen var..ama şu son günlerde ben umudumu kaybettim ve soğumaya başladım..ilk başları güzeldi her ilişki gibi..çocugun huyu suyu cok ıyı ben ona hakaret etsemde sinirlenince o hiç saygısını bozmadıı..ama gel gelelim işi sağlam değil..mesela ben sabah erkenden işime giderken o anca 2-3 lerde uyanıyor.sigortasıda yok..mesela bir iş yapıyor toplu para alıyor atıyorum 5-10 bin kadar...bana bazen diyor senn bir günde kazandığını ben bir işte kazanıyorum vs vsss...ama ben sıkıldım ..ve bekledim 2 yılda değişir diye..bir an geliyor sigara parası bile bulamıyor.bazen borçlarını bile ben oduyorum..(bana geri veriyor sonra)ama nitekim anlaşıyoruz..çapkınlığını hiç görmedim..
Ama işte olmuyor yaşım 34 artık evlenmem lazım..ama bu sartlarlan soğudum ve onada defalarca belirttimm..o halen evlencez dıyor..
Birde sunuda söylüyüm..bana ikide bir beni bırakırsan allah seni cezalandırcak..ıkı yakan bir araya gelmicek diyor..ama nitekim ne namaz var ne oruc var ne bir cumaya gidiş..ama namus olunca en buyuk musluman...
Ve dualarımda allahıma inançlı çalışkan temiz bir insan istedim..
şimdi beni beğenen isteyen biri var..işi sağlam akıllı mantıklı dindar..herşey para diyeceğiniz ama bu evlilik kolay olmaz..yarın öbür gün çocuk olcaka dimi..ben kiramı oducem çalışıp ..off bu dusunceler...hayırlsını istiyorum artık allahtannn...
bu adam kaç yaşında?
ailesi mi bakıyor peki?
Bir insan 7 sinde neyse 70 indede odur değişmez diye düşünüyorum.Şu an sadece sizi oyalıyor.Sizinde evlenip,yuva kurmanız çoluk çocuğa kavuşmanız lazım.
Düzenli bir işi olmayan birini ben de istemezdim haklısınız..bu öğlenlere kadar uyuyan insanlara da ayrı hayret ediyorum onda da haklısınız..
ama kusura bakmazsanız ben sevgili olduğu halde "biri beni istiyor" gibi bir cümle kuran insanlarıda hoş karşılamıyorum..bence bir karar verin bu adam asla eşim ve çocuklarımın babası olamaz diyorsanız ayrılın ve talipleriniz hakkındaki bilgileri o zaman almaya başlayın. bugün için sevgiliniz var ve biri gelip size böyle böyle biri var dediğinde bile bence o sohbetin içinde olmanız hem hayatınızdaki insana hem de kendinize saygısızlık..
sorunuza gelirsek şu anki sevgilinizle evlenmeme ve ondan ayrılıp düzgün işi olan biri ile evlenme konusunda vicdan azabı çekmenize gerek yok..ama düşüncenizi gerçekleştirirken sevgilinizden ayrılmayacak ve başkalarından haber almaya devam edecekseniz evet vicdan azabı çekmelisiniz..
36 yaşında kendisi sinama sektöründe organizyonlar yapıyor..dizilere oyuncu gönderiyor..
Birde canım annesiylen tanıştığımda annesi şu lafı dedi.."Kızım yanına alsana beraber çalışın işte..bir baltaya sap olamadı oğlum"
ne agır kelime dimi??
canım haklısın sonuçta ilerde evlenince sen çalışıcaksın o evde olucak. zaten daha çok soğursun ondan evliliğiniz bile bitebilir. erkeğin sabit çalışması lazım. o yüzden üzülmene gerek yok. diğerine ısındıysan tanımaya çalış Allah hakkında hayırlısını versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?