Selam arkadaşlarım,,
uzun zamandan beri takip ediyorum güzel ve gerçekci yorumlarınızı çok faydalı görüyorum..umarım sıkıntımıda sizlere doğru anlaşılır bir şekilde anlatmaya çalışacagım..
Kızlar benim 2 senelik evlenmeye doğru giden bir ilşkim vardı halen var..ama şu son günlerde ben umudumu kaybettim ve soğumaya başladım..ilk başları güzeldi her ilişki gibi..çocugun huyu suyu cok ıyı ben ona hakaret etsemde sinirlenince o hiç saygısını bozmadıı..ama gel gelelim işi sağlam değil..mesela ben sabah erkenden işime giderken o anca 2-3 lerde uyanıyor.sigortasıda yok..mesela bir iş yapıyor toplu para alıyor atıyorum 5-10 bin kadar...bana bazen diyor senn bir günde kazandığını ben bir işte kazanıyorum vs vsss...ama ben sıkıldım ..ve bekledim 2 yılda değişir diye..bir an geliyor sigara parası bile bulamıyor.bazen borçlarını bile ben oduyorum..(bana geri veriyor sonra)ama nitekim anlaşıyoruz..çapkınlığını hiç görmedim..
Ama işte olmuyor yaşım 34 artık evlenmem lazım..ama bu sartlarlan soğudum ve onada defalarca belirttimm..o halen evlencez dıyor..
Birde sunuda söylüyüm..bana ikide bir beni bırakırsan allah seni cezalandırcak..ıkı yakan bir araya gelmicek diyor..ama nitekim ne namaz var ne oruc var ne bir cumaya gidiş..ama namus olunca en buyuk musluman...
Ve dualarımda allahıma inançlı çalışkan temiz bir insan istedim..
şimdi beni beğenen isteyen biri var..işi sağlam akıllı mantıklı dindar..herşey para diyeceğiniz ama bu evlilik kolay olmaz..yarın öbür gün çocuk olcaka dimi..ben kiramı oducem çalışıp ..off bu dusunceler...hayırlsını istiyorum artık allahtannn...
şuanda huyunun iyi görünmesi normal bence.
bir erkeğin az kazanması problem değil ama çalışmaması
ondaki bu rahatlık felan büyük problem.
şuanda bile canınızı sıkıyorsa evlendikten,çocuk olduktan sonra
hepten canınızı sıkar.
bir tanıdığım bu nedenden dolayı boşandı.
sizi kaybetmek istemiyorsa,evlenmek bir yuva kurmak istiyorsa,
biraz çabalayıp işe girer.
bu arada yaşıda hayli fazlaymış.bence düzelmez gibi...
kendinden emin ol. eğer aklında kalacaksa net bi şekilde evlenmek istediğini söyle. ben artık evlenmek istiyorum de. baktın bi ışık yok, yol ver gitsinSelam arkadaşlarım,,
uzun zamandan beri takip ediyorum güzel ve gerçekci yorumlarınızı çok faydalı görüyorum..umarım sıkıntımıda sizlere doğru anlaşılır bir şekilde anlatmaya çalışacagım..
Kızlar benim 2 senelik evlenmeye doğru giden bir ilşkim vardı halen var..ama şu son günlerde ben umudumu kaybettim ve soğumaya başladım..ilk başları güzeldi her ilişki gibi..çocugun huyu suyu cok ıyı ben ona hakaret etsemde sinirlenince o hiç saygısını bozmadıı..ama gel gelelim işi sağlam değil..mesela ben sabah erkenden işime giderken o anca 2-3 lerde uyanıyor.sigortasıda yok..mesela bir iş yapıyor toplu para alıyor atıyorum 5-10 bin kadar...bana bazen diyor senn bir günde kazandığını ben bir işte kazanıyorum vs vsss...ama ben sıkıldım ..ve bekledim 2 yılda değişir diye..bir an geliyor sigara parası bile bulamıyor.bazen borçlarını bile ben oduyorum..(bana geri veriyor sonra)ama nitekim anlaşıyoruz..çapkınlığını hiç görmedim..
Ama işte olmuyor yaşım 34 artık evlenmem lazım..ama bu sartlarlan soğudum ve onada defalarca belirttimm..o halen evlencez dıyor..
Birde sunuda söylüyüm..bana ikide bir beni bırakırsan allah seni cezalandırcak..ıkı yakan bir araya gelmicek diyor..ama nitekim ne namaz var ne oruc var ne bir cumaya gidiş..ama namus olunca en buyuk musluman...
şimdi beni beğenen isteyen biri var..işi sağlam akıllı mantıklı dindar..herşey para diyeceğiniz ama bu evlilik kolay olmaz..yarın öbür gün çocuk olcaka dimi..ben kiramı oducem çalışıp ..off bu dusunceler...hayırlsını istiyorum artık allahtannn...
ablacım sakın duygularına vicdanına yenik düşme.acınacak dururma gelirsin.ben senin yerinde olsam aklımı mantıgımı kullanırdım.bence Allah önünüze bir fırsat cıkarmışken tepmeyin.ve eski ilişkinizide sonlandırmanızda yarar var cünkü başınız cok agrır bu adam yüzünden.
kardeşiminde sağlam işi yok..diyor nie elin kızının başını yakayım ben diyor..
ablacım sakın duygularına vicdanına yenik düşme.acınacak dururma gelirsin.ben senin yerinde olsam aklımı mantıgımı kullanırdım.bence Allah önünüze bir fırsat cıkarmışken tepmeyin.ve eski ilişkinizide sonlandırmanızda yarar var cünkü başınız cok agrır bu adam yüzünden.
iyi sabretmişsiniz.bende olsam artık resti çekerdim.olmuyorsa olmuyor..vicdanınız rahat olsun.Selam arkadaşlarım,,
canım benim çok doğru demişinde işte 2 senem gitti...sonra diyorum yeni insan ya sana değer vermezze aldatırsa döverse bunlarda aklıma geliyor hep..
kendinden emin ol. eğer aklında kalacaksa net bi şekilde evlenmek istediğini söyle. ben artık evlenmek istiyorum de. baktın bi ışık yok, yol ver gitsin
nişanlıyken tanıyamadın mı bu adamı derler ya..
sen sevgılıyken bılıyorsun huyunu suyunu,sence bu adamdan bı ev babası veya sorumluluk sahıbı bı es olabılır mı?
üstüne üstlük ayrılırken peşini bırakırsa ne ala!
Söyle ve ayrıl..bir ömür gitmez bir de bile bile bu adama ben bakıcam diyorsun ee çocuk oşunca ne olacak ? Vicdana gerek yok sen olsan da olmasan da aynı olacak o..
valla zor bi karar :ı ama devlet memuru da olsan yarın ne olcağı belli değil nasip kısmet :44:zaten yolumuz evlilik yolu istemeye kaldı ona kalsa bu hafta sonra gelip isticek ben sadece bekliyorum işi gücünü oturtması..Üzülüyorumda çokkk iyi biri..bana hep akıl verdi destek oldu ..parası olsa hepsini bizim için harcar..ben sinirlenip hakaret ettiğimde hep susar...ama bu mevzu cokkkk buyuk....
valla zor bi karar :ı ama devlet memuru da olsan yarın ne olcağı belli değil nasip kısmet :44:
olay para meselesi deil ki sen hayatına önem gösteren düzeni olan disiplinli birini istiyorsun aman zengin olsunda demiyorsunki düzenli maaşı olan vs birisi anlıyorum çok haklısında ne konular okuyoruz 19 yaşında işsiz güçsüz birini sevipde evlenecem ailem istemiyo demiyosun zaten yaşında 34 olmuş bu gibi şeyleri görmen mantıkla yaklaşman çok güzel herkes böle yapabilse keşke 2 yıl beklemişsin zaten biliyorrum o işleri düzeni yok saati yok bazen olur 3 5 ay iş olmaz birden çıkar iş 5 10 bin alır oda 3 5 ay çalışmadığına gider ama önemli olan insanın bi düzeninin olması az da olsa parası sürekli gelmesi ki hayatını ona göre kurabilsin adamın yaşı 36 olmuş şu saatten sonra düzenli bi işde ne o yapabilir nede onu işe alırlar yaşdan dolayı zor olur bastırınca sen iş diye ben kimsenin emri altına giremem der bu tipler valla yaşım 34 olmuş diye düşünme eğer mantıksız geliyorsa evlenipde yakma kendini görmüşsün şimdiden zaten senin yaşına uygun insanlar çookdaan hayatlarını kurmuş geleceklerini düzene koymuş yaşda insanlar olur düzgün hayatı oturmuş birisi çıkacaktır karşına yakma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?