Arkadaşlar vicdan azabı çekmelimiyim??

sakın duygularınıza ve vicdanıınıza yenik düşmeyn.acınacak dururma gelirsinz.ben sizin yerinzde olsam aklımı mantıgımı kullanırdım.bence Allah önünüze bir fırsat cıkarmışken tepmeyin.ve eski ilişkinizide sonlandırmanızda yarar var cünkü başınız cok agrır bu adam yüzünden.

Son düzenleme:

kardeşiminde sağlam işi yok..diyor nie elin kızının başını yakayım ben diyor..

kendinden emin ol. eğer aklında kalacaksa net bi şekilde evlenmek istediğini söyle. ben artık evlenmek istiyorum de. baktın bi ışık yok, yol ver gitsin

canım benim çok doğru demişinde işte 2 senem gitti...sonra diyorum yeni insan ya sana değer vermezze aldatırsa döverse bunlarda aklıma geliyor hep..

canım benim çok doğru demişinde işte 2 senem gitti...sonra diyorum yeni insan ya sana değer vermezze aldatırsa döverse bunlarda aklıma geliyor hep..

İsin basi sevgidir seninde vu adama sevgin bitmiski bitmeside cok nirmal anlattiklarina gore vicdan azabi cekecek hicbirsy yok sonucta sen calisan bir bayansin ve tek basina rahat yasarken evlendiginde maddi sorun yasamak elbetteki istemezsin buda en dogal hakkin. Ona acik acik anlat bu iliskinin yurumeyecegini ileride sorun yasamak istemedgini ve evi cevirebilecek bir insan istedgini bir kizar iki kizar sonra oda yoluna gider. Ama hemen seni isteyene evet deme konusalim de cnki bir iliskiden yeni cikmis olacaksin bu senide karsindaki insanida yipratabilir sakince davran ve akisina birak. Sahsen bende isi gucu olmayan aylak biriyle evlilik dusunmem bana gelecek vaadedemez calissin adam akilli calissin.ne kdar alidignda kazandiginda gozum yok ama duzenli bir isi olsun isterim

Yanii bilmiyorum belki söylemesi kolay diyeceksiniz ama gelecek garantisi olmayan bir adamla bile bile evlenmek ne kadar mantıklı bilemiyorum.Aklınızı kullanın.Sevgi kadar mantıkta önemli.

iyi sabretmişsiniz.bende olsam artık resti çekerdim.olmuyorsa olmuyor..vicdanınız rahat olsun.

öteki adamla da sırf işi var dindar, düzgün biri diyede evlenilmez ki.
aranızda hadi aşkı geçtim bir çekim bir arzu var mı?
ev arkadaşı almıyorsunuz ki koca alıyorsunuz...

bu adamın da aldatmayacağının,dövmeyeceğinin garantisi yok.
bence bu şekilde düşünme, 2 sene de uzun bir süre değil.

kendinden emin ol. eğer aklında kalacaksa net bi şekilde evlenmek istediğini söyle. ben artık evlenmek istiyorum de. baktın bi ışık yok, yol ver gitsin

zaten yolumuz evlilik yolu istemeye kaldı ona kalsa bu hafta sonra gelip isticek ben sadece bekliyorum işi gücünü oturtması..Üzülüyorumda çokkk iyi biri..bana hep akıl verdi destek oldu ..parası olsa hepsini bizim için harcar..ben sinirlenip hakaret ettiğimde hep susar...ama bu mevzu cokkkk buyuk....

olay para meselesi deil ki sen hayatına önem gösteren düzeni olan disiplinli birini istiyorsun aman zengin olsunda demiyorsunki düzenli maaşı olan vs birisi anlıyorum çok haklısında ne konular okuyoruz 19 yaşında işsiz güçsüz birini sevipde evlenecem ailem istemiyo demiyosun zaten yaşında 34 olmuş bu gibi şeyleri görmen mantıkla yaklaşman çok güzel herkes böle yapabilse keşke 2 yıl beklemişsin zaten biliyorrum o işleri düzeni yok saati yok bazen olur 3 5 ay iş olmaz birden çıkar iş 5 10 bin alır oda 3 5 ay çalışmadığına gider ama önemli olan insanın bi düzeninin olması az da olsa parası sürekli gelmesi ki hayatını ona göre kurabilsin adamın yaşı 36 olmuş şu saatten sonra düzenli bi işde ne o yapabilir nede onu işe alırlar yaşdan dolayı zor olur bastırınca sen iş diye ben kimsenin emri altına giremem der bu tipler valla yaşım 34 olmuş diye düşünme eğer mantıksız geliyorsa evlenipde yakma kendini görmüşsün şimdiden zaten senin yaşına uygun insanlar çookdaan hayatlarını kurmuş geleceklerini düzene koymuş yaşda insanlar olur düzgün hayatı oturmuş birisi çıkacaktır karşına yakma kendini

Söyle ve ayrıl..bir ömür gitmez bir de bile bile bu adama ben bakıcam diyorsun ee çocuk oşunca ne olacak ? Vicdana gerek yok sen olsan da olmasan da aynı olacak o..

ev babası olur evde çocuğumuza bakar ben çalışırım...

düşünün yeğenine evde bakıcılık yapıyor..

ama bu zaman ıcınde hep sıkıştığında ben borcunu odedım..şu an bile bana borçlu kartın limidi dolu olduğundan..ama diyor şimdi iş var olursa cok para gelecek....Allahım ne hallere düştüm ben ya:)))sonra dünyanın en kotusu ben..

valla zor bi karar :ı ama devlet memuru da olsan yarın ne olcağı belli değil nasip kısmet :44:

valla zor bi karar :ı ama devlet memuru da olsan yarın ne olcağı belli değil nasip kısmet :44:

O başka birşey sonuçta işin var, sorumluluğun varsa o iş kaybedilse bile ne olursa olsun iş tekrar bulunur, tabiri caizse ekmeğini taştan çıkarır. Ama çalışmaya yüzü yoksa bu böyle gider..Önemli olan burada sorumluluk...

canım o kadar güzel o kadar mantıklı yazmışşın ki..oda dıyor bazen gülmekten oluyorum ben sizin gibi sıradan işler yapmıyorum bir iş yaptım mı 3 senede aldığını alıyorum falan...çok güldüm sinirden.ama bazen bakıyorum sabahın korunde kalkıp ıse gıden erkeklere oyle hayranım ki..mesela şimdi bana mesaj atmış belli yenı uyandı bana saygısızlık yapma dünyaya gel..insan sevdiğine küfür edermi diyorrrr...

bide şunu düşün 2 senem gitti diyosun evlendiniz 5 yıl sonra adam 40 oluyo sen de neredeyse çocuk da oldu diyelim sgk sı yok şuan için bi hastaneye gitmeye kalksan alah göstermesin bişi olsa özelde 3 gün kalsan ev almış gibi borca giriyorsun hadi onu geç 40 ına geldiğinde şuan sgk sı olmayan bir insan çok uzağı ssölemiyorum bile ne iş yapacak gücü enerjisi olmayacak o organizasyon işleri vs bi zaman sonra tükenecek yada koşturacak gücü kalmayacak evlenmek eşya alıp imza atmayla bi ev tutmayla olmuyoki bütün yük sen düzenli maaş aldığın için sana kalacak bak benim babam çok varlıklı bi insandı ama dğnya hali bir günde o mal mülk hepsi gitti annem sigortalı bi iş bul böle olmaz dediğinde güldü yani ilerisini düşünmedi aradan zaman geçti babam ağır bi hastalığa yakalandı herşey biz insanlar için işte çok zorlandı çok pişman oldu devletin şuanki şartlarından dolayı çok şükür bi çok şeyi karşılandı ama bugün böyle yarın bu şartlar da deişir bi zamanlar sgk lı olanlar muayene olamıyordu bi kaç yıl sonra ne olacağımız bellide deil arkadaşım sevsende aşıkda olsan geleceğini düşünmek zorundasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…