Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar oğlum sabah ne yumurta ne peynir hic bisey agzina surmuyo görunce aglamaya basliyo hep corba türu yiyo diyer yemekleride alismis degil lutfen cevap bekliyorum cok acil en azindan yimurtayi nasil yedirebilirim lütfen yardim bekliyorum
merhaba
benim 13 aylik kizimda da istahsizlik var. doktora soyledigimde degisik seyler deneyeceksiniz dedi. ben yumurtali, yogurtlu ekmek-kek karisimi bisey hazirliyorum yada krep onu eline alip yiyor. tabi bazen. herzaman ayni istahta veya istahsizlikta degil.
bire yasi geregi artik kendi yemek istiyor olabilir demisti annem. ver eline kendi yesin dedi. bende oyle yapiyorum artik. ortalik savas alanina donuyor ama az da olsa biseyler yiyor.
Merhaba eski msj dan gördüm şuan bizde aynı sorunu yaşıyoruz oğlunuz şimdi nasıl kahvaltı alışkanlığı kazandı mıArkadaslar oğlum sabah ne yumurta ne peynir hic bisey agzina surmuyo görunce aglamaya basliyo hep corba türu yiyo diyer yemekleride alismis degil lutfen cevap bekliyorum cok acil en azindan yimurtayi nasil yedirebilirim lütfen yardim bekliyorum
Evet cnm kazandik cok şükür ama bazi seyleri yememe konusunda hala çok inatci bende ustune gitmiyorum vallla kendi haline biraktim eskiden cok stres yasiyordum yemiyo diye simdi acikinca cani istedigi kadar yiyor zorlamiyorum kesinlikle yumurtayi sevdirdim ama peyniri domatesi yemiyor malesefMerhaba eski msj dan gördüm şuan bizde aynı sorunu yaşıyoruz oğlunuz şimdi nasıl kahvaltı alışkanlığı kazandı mı
Çok teşekkür ederim umarım biz de yeme alışkanlığı kazanırız zamanlaEvet cnm kazandik cok şükür ama bazi seyleri yememe konusunda hala çok inatci bende ustune gitmiyorum vallla kendi haline biraktim eskiden cok stres yasiyordum yemiyo diye simdi acikinca cani istedigi kadar yiyor zorlamiyorum kesinlikle yumurtayi sevdirdim ama peyniri domatesi yemiyor malesef