arkadaşlar yardım burun ameliyatı olmak istiyorumm

:lepi:selam kızlar;bu benim sitenizde ilk mesajım olacak.Sürekli takip ediyorum sizleri,birbirinize ne kadar içten,yürekten destek oluyorsunuz.:)benim de küçük bi katkım olsun istedim.Burun ameliyatımı aralıkta istanbulda ayaz aslan'a yaptırdım.Adı çok duyulmamış olmasına rağmen kendisi konusunda uzman bir plastik cerrah.Medical park'ta çalışıyor şu an.Fiyat yönünden de çok pahalı değil..Tavsiye ederim....:lepi:

ben 5 yıl oldu.ameliyat olalı. hem sağlık hemde görüntüsğ için oldum KBB Doktoruydu proftu.ama doktor sırf sağlık açısından burnum uzun olduğu halde kısaltamam dedi sadece üstündeki kemiği törpüledi.yani memnun değilim. en iyisi estetikçinin yapması bence. o kadar sıkıntı çekiyorsak buna değmeli.

öncelikle çok geçmiş olsun.kendisini burun estetiği konusuna adamış, bununla ilgili yurtiçi yurtdışı bir sürü kongrelere katılan ve her gecen gün estetik konusunda başarı oranını %99 lara çıkartan bir sürü kbb doktorları var.bence hepsini bir tutmayalım derim.ama sizde haklısınız memnun değilmişsiniz.

:lepi:selam kızlar;bu benim sitenizde ilk mesajım olacak.Sürekli takip ediyorum sizleri,birbirinize ne kadar içten,yürekten destek oluyorsunuz.:)benim de küçük bi katkım olsun istedim.Burun ameliyatımı aralıkta istanbulda ayaz aslan'a yaptırdım.Adı çok duyulmamış olmasına rağmen kendisi konusunda uzman bir plastik cerrah.Medical park'ta çalışıyor şu an.Fiyat yönünden de çok pahalı değil..Tavsiye ederim....:lepi:

selam. fiyat aralığı ne? bir de içten de probleli miydi deviasyon, ya da et filan? Çok morluk oldu mu? Bir de sonradan düşme filan oluyormuş yaa ondan korkuyorum ne kadar oldu sen yaptıralı?

Burun delikleri ve kanatların da küçültüldü mü? Çok değişti mi görüntü

Çok soru sordum biliyorum ama hazır bulmuşken sorayım, son olarak tavsiye üzerine mi tesadüfen mi gittin ayaz beye?

ne bilim ya estetikçi mi kbb'ci mi hala kararsızım:50:

Back
X