arkadaşlar yardım edin haftaya düğünüm var ama ben ne yapacağımı bilmiyorum.

arkadaşlar düğün ertelendi ben rahatsızlandım 3 gün hastanede yattım.babamın dediği oldu 2 hafta sonraya ertelendi düğün.ama hala babam içime sinmiyor diyor hala daha nişanlımın ailesini sevmediğini falan bunun gibi saçma sapan bahaneler sürüyor ortaya.kafayı yiyecem artık bu kesin

Çocuğun ailesi sizin aile için ne diyo

sen ne hissediosun arkdaşm tabiki ailelermzn fikirleri çok önemli ama bir yere kadar.senin isteyip istemediğin önemli.bence ertlenmesi iyi olmş kimsenn baskısı altında kalmadan iyice düşün ver kararını

babam için dengesiz olduğunu düşünüyorlar artık.ama çok belli etmemeye çalışırlar.

E yani bi açıdan haklılar bu noktada.
Baban başta pek olumlu değilse sözde nişanda bişey çıkartıcaktı engellicekti.
Bi söz var ya yumurta kapıyı dayanınca bunu yapması anlamsız.
İçine sinmediğini bastıra bastıra söylemektense "kızımla bizim için hayırlısı neyse o olsun " demeliydi.. Bence..

E yani bi açıdan haklılar bu noktada.
Baban başta pek olumlu değilse sözde nişanda bişey çıkartıcaktı engellicekti.
Bi söz var ya yumurta kapıyı dayanınca bunu yapması anlamsız.
İçine sinmediğini bastıra bastıra söylemektense "kızımla bizim için hayırlısı neyse o olsun " demeliydi.. Bence..

evet öyle demeliydi.ama öle yapmadı.verdi baştan iyiydi sonra sonra sürekli sorun çıkardı.hala da devam ediyor.babam biraz gösteriş meraklısıdır.havalanmayı pek sever.nişanlımı ve ailesini hem dış görünüş açısından hem kılık kıyafet davranış bakımından beğenmediği için çıldırıyor ya hazmedemiyor.

Mantığımla karar veriyorum diyorsunuz ya; babanız da olsa içindekilere değil de dışındaki kıyafete göre insana değer biçen bir düşünceye göre hareket etmenizi de benim mantık almadı.

Nişanlınız için bu işin bitmesi çok hayırlı olur bence.

Mantığımla karar veriyorum diyorsunuz ya; babanız da olsa içindekilere değil de dışındaki kıyafete göre insana değer biçen bir düşünceye göre hareket etmenizi de benim mantık almadı.

Nişanlınız için bu işin bitmesi çok hayırlı olur bence.

ben babam gibi düşünmüyorum ki sadece onu üzmek kırmak istemiyorum o yüzden bu kadar çok bocaladım.bir tarafta sevdiğim insan bir tarafta bir türlü içine sinmeyen sürekli şikayet vır vır eden bir baba.işin içinden çıkamıyırum.

evet öyle demeliydi.ama öle yapmadı.verdi baştan iyiydi sonra sonra sürekli sorun çıkardı.hala da devam ediyor.babam biraz gösteriş meraklısıdır.havalanmayı pek sever.nişanlımı ve ailesini hem dış görünüş açısından hem kılık kıyafet davranış bakımından beğenmediği için çıldırıyor ya hazmedemiyor.

Babanın dolduruşuna pek gelmek istihareye yatsan aslında olabilir mi ?

ben babam gibi düşünmüyorum ki sadece onu üzmek kırmak istemiyorum o yüzden bu kadar çok bocaladım.bir tarafta sevdiğim insan bir tarafta bir türlü içine sinmeyen sürekli şikayet vır vır eden bir baba.işin içinden çıkamıyırum.

Anneniz hayatta degil mi? Onun fikri nedir? Gösterişi seven bir baba,küçümsenen bir dünür ailesi..Zor iş...İlerde nasıl bagdaşacaksınız.benzer şeyler yaşandı etfarımfa iletişim sıfır oluyor.
Yıllar yıllar boyu çatışmanız olacak eşinizle.Hep içinde yara kalıcak adamın istenmemek,yazık...

Keşke babanız duruma böyle yaklaşırken görücü usulu evlenmeyi hemde begenmemenize ragmen kabul etmeseydiniz.

Aşık olunca o begenme vs ortadan kalkıyor çünki.Brad pitt gibi degil ya herkesin kocası ama aşk her farkı eşitliyor.

Bir arkadaş yazmış siz gerçekten evlenmek isteseydiniz şu an eş adayınızın yanında onu savunuyor durumda pozisyon alırdınız.

Yani esas sorun sizin net olmamamnız...Bence de uzatın yada bitirin...3 ay sonra sizi geri bekleyen babayla sadece evlenip ayrılmış
üzgün kırgın insanlar olacaksınız...

anlamadıgım konu sudurkı bastan yanlıs temeller kurulmus ve bu zamana kadar gelınmış... yapılan hersey yanlıs... emınım bundan sonrada böle devam eder eger sevıyosan tüm lafların üstesınden gelıp evlen yok ben yapamam dıyosan ınsanları daha fazla oyalama ayıp günah... cocuk oyuncagı deıl bu işler...

arkadaşlar düğün ertelendi ama babam hala aynı.ben netim artık nişanlımın yanındayım ayrılırsam çok yanım yanacak seviyorum alıştım bağlandım.6 ay 1 sene toparlanamayacağım.ama adam zora koşuyor herşeyi.nişanlımın iş yerine gidip küfür etmiş iyice birbirlerine düşman oldular.ben ne yapıcam bu durumda.adam tutup vurdurcam diyor o düğünü yaptırmıycam ne olursa olsun diyor.kafayı yemek üzereyim ya ben ne yapıcam.ben evimden telli duvaklı gelin çıkmak istiyorum ama şu olan olaylara bakın.daha evlenmeden herkes düşman oldu birbirine.

arkadaşlar düğün ertelendi ama babam hala aynı.ben netim artık nişanlımın yanındayım ayrılırsam çok yanım yanacak seviyorum alıştım bağlandım.6 ay 1 sene toparlanamayacağım.ama adam zora koşuyor herşeyi.nişanlımın iş yerine gidip küfür etmiş iyice birbirlerine düşman oldular.ben ne yapıcam bu durumda.adam tutup vurdurcam diyor o düğünü yaptırmıycam ne olursa olsun diyor.kafayı yemek üzereyim ya ben ne yapıcam.ben evimden telli duvaklı gelin çıkmak istiyorum ama şu olan olaylara bakın.daha evlenmeden herkes düşman oldu birbirine.

bu düşmanlıgın öfkenin sebebi nedir
vurdurmakta ne demek ya:26:

Adam tutup öldürmek ne demek ya
kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz yapar mı baban böyle bır delılık?

Ben olsam nışanlının yerınde çoktaaan şıkayet etmıştım babanı
Hem ış yerını basıyor
hemde tehdıt
ıkısıde suç

senin adına çok üzüldüm gerçekten çok zor bir durum. sana sadece şunu hatırlatmak istedim şuan nişanlını seviyorsun ve babanı karşına alıp gidip evlenebilirsin ama baban o kadar çok abartmış ki olayı sen nişanlınla evlendiğinde nişanlın babanın yaptıklarını işyerini basmasını tehdit etmesini unutamıyacak ve bu aranızda ilerde sorun haline gelebilir. hep başına kakabilir veya bunlar yüzünden sana kötü davranabilir. bu yüzden karar verirken lütfen bunlarıda düşün. burada bir çok konuda evlendikten sonra değişen ve kötü davranan eşleri okuyoruz. Allah yardımcın olsun

bu düşmanlıgın öfkenin sebebi nedir
vurdurmakta ne demek ya:26:

bende anlamadım ufak tefek şeyleri çok büyüttü kafasında.sevmedi pek dünürleri ama kaç defa sordum hiç ayrılda demedi.ne yapıcam bilmiyorum.seviyorum ayrılmak istemiyorum ama bu şartlarda nasıl düğün etcez nasıl evlilik yapcaz aklım almıyor dua edin bana

Adam tutup öldürmek ne demek ya
kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz yapar mı baban böyle bır delılık?

Ben olsam nışanlının yerınde çoktaaan şıkayet etmıştım babanı
Hem ış yerını basıyor
hemde tehdıt
ıkısıde suç

evet nişanlım senin hatırına sustum diyor ama bi daha yaparsa eminim susmayacak.ben çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum.yapar mı bilmiyorum ama kafayı yedi gibi artık gözü döndü.

senin adına çok üzüldüm gerçekten çok zor bir durum. sana sadece şunu hatırlatmak istedim şuan nişanlını seviyorsun ve babanı karşına alıp gidip evlenebilirsin ama baban o kadar çok abartmış ki olayı sen nişanlınla evlendiğinde nişanlın babanın yaptıklarını işyerini basmasını tehdit etmesini unutamıyacak ve bu aranızda ilerde sorun haline gelebilir. hep başına kakabilir veya bunlar yüzünden sana kötü davranabilir. bu yüzden karar verirken lütfen bunlarıda düşün. burada bir çok konuda evlendikten sonra değişen ve kötü davranan eşleri okuyoruz. Allah yardımcın olsun

biliyorum evet babam farkında olmadan hem benim hem kendi hayatını kararttı.eğer ben bu çocukla evlensem nasibimse yarın nasıl yüz yüze bakacağız diye düşünmedi.gerçekten çok zor durumdayım.ne vazgeçebiliyorum ne devam edebiliyorum.ortada kaldım davetiyem basıldı ama dağıtamadım korkumdan.hiç birşeyimi sindirmedi bana ya.

Cook coook uzuldm ... aileler arasi sorun olur da sznkiler cok abartmiss.. onemli olan snnle nisanlnin mtlu olmasii... allah sabirlar versin... umarm herrsey en kisa zmnda halllolur.
..

Baban neden bu kadar fevri?
Sadece dis gorunus ve ailesiyle kultur farki oldugu icin mi istemiyor? Bence baska seyler var bunun altindan...

Back
X