arkadaşlar düğün ertelendi ben rahatsızlandım 3 gün hastanede yattım.babamın dediği oldu 2 hafta sonraya ertelendi düğün.ama hala babam içime sinmiyor diyor hala daha nişanlımın ailesini sevmediğini falan bunun gibi saçma sapan bahaneler sürüyor ortaya.kafayı yiyecem artık bu kesin
Eşimin bir akrabasinin kızı boyle
Kiz 45 yasına gelmis , isteyeni olmasına rağmen anne babası izin vermiyor evlenmesine, kendilerine bakacakmış kız , eften puften sebeplerle bütün talipleri geri çeviriyorlar kız evlenmek istemesine rağmen .
Kucuk yerde yasıyorlar kız okumamış , kucuk yer kültürüyle büyüdüğü icin aileye karşıda gelemiyor , yazık anne baba öldüğünde ne yapacak o kız , tek kalacak , nasıl bir anne baba boyle kendi çıkarları icin cocuğun hayatını yakar anlamıyorum
Yani senin baban da 2. Kez aynı şeyi yapıyor diyorsun , onun da boyle buna benzer baska bi sebebi amacı olmasın , çünkü sunduğu sebepler cok da mantıklı degil , gene en dogru kararı sen vereceksin
Babana güveniyorsan , gercekten iyi niyetle seni düşündüğüne inanıyorsan , dinle derim ama sonuçta seni bu kadar arada bırakmış , gereksiz yere herseyi abartmış , karsi cikmakta mantıklı sebepleri varmis gibi gelmedi bana
Ayrılırsan büyük ihtimal bi sonraki es adayına da sorun çıkaracak gibi..
Allah yardımcın olsun , hakkında hayırlısı olsun , insallah senin icin en dogrusu neyse ona karar verirsin
Bazı aileler cocuklarından cok kendilerini düşünüyor malesef ..