Arkadaşlar yardım edin lütfen

BEKLENEN_BEBEK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
970
5
26
İstanbul
Günaydın bayanlar benım iç dudak çevremde yaralar cıkmaya basladı ılk gecer dedım ama bırı bıtıyor bırı baslıyor yemek yıyemez konusamaz agzımı kıpırdatamaz hale geldım ,doktora gorunecegım ama sızde bır sormak ıstedım bılgısı olan varsa yazabılırse sevınırım tesekkurler

canim bence acilen doktora gorunmende fayda var.benim annemde de var agiz yarasi ve hic tamamen gecmio.hastaliginin ismi liken planus mus.dis etleri dili falan yara oluyo :( ilacini kullanmassa daha da kotu oluyo.ihmal etme lutfen.

tuzlu su ve karbonat dendım arkadaslar dahda kotulestı , benım son bır bucuk haftadır var bu sadece ıc dudaklarımda ust dudakta genelde cok acıyor ya

bu rahatsızlık genellikle stresten kaynaklanıyo bişeyleri kafaya taktıysan eğer o tetiklemiş olabilir tuzlu ve acı asitli şeylerden uzak dur ve bol bol garganan yap kenakort diye bi ilç var oda iyi geliyo ama en sağlıklısı doktora gjrünmek tabi çok geçmiş olsun insallah kısa sürde geçer...

bu rahatsızlık genellikle stresten kaynaklanıyo bişeyleri kafaya taktıysan eğer o tetiklemiş olabilir tuzlu ve acı asitli şeylerden uzak dur ve bol bol garganan yap kenakort diye bi ilç var oda iyi geliyo ama en sağlıklısı doktora gjrünmek tabi çok geçmiş olsun insallah kısa sürde geçer...

tesekkur ederım stresten olabılır evet onerılerın ıcınde cok saol yarın doktora gıdıcem hemen dayabnılcak gıbı degıl agzımı hıc hareket ettıremez oldum acıyor yanıyor ve yarıklar olustu bakalım ne dıcek doktor

canım bende çok çektim o yaralardan iyi bilirim andorex diye bir gargara var eczaneden al günde 4-5 kere onu yap çok iyi geliyo...Geçmiş olsun...

merhaba bence doktora gitmeden hiçbirimizi dinlememelisin. belkide çok önemlidir, belkide ilaç alınca geçecek kadar önemsizdir. ama yinede biz bilemeyiz. belki sadece vitamin eksikliğidir vitamin alırsın geeçr. umarım ciddi bişey değildir.

Beyaz ve yuvarlak ise 'aft'tır
Onun için kremler var, o bölgeye sürüyorsun anında donuyor ama senin oldukça fazlaymış
Doktora görünmende fayda var

bende de vardı onlardan.bazen stresten bazen de bi hastalığın belirtisi olabiliyor.önerebileceğim ilaçlar var ama herkeste farklı olduğu için hemen bi doktora gitmelisin.

Back
X