arkadaşlar yardım edin nişanlımın aralıkta doğum günü var ne almalıyım ?

sad_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
247
0
46
Ankara
lütfenn yardımmm bu sene nişanlandık ve bu yıl 3. yılımız yani almadığım hediye kalmadı traş makinesi, saat , mont , kazak - pantolon , puzzle, sihirli kupa, nike eşofman takımı ve şapkası; traş makinesi... yani almadığım şey kalmadı ve bu nişandan sonra kutlayacağımız ilk doğum günü özel olmasını istiyorumm ilginç fikirlerr bekliyorum bana yardım eder misiniz?

eğer maddi imkanınız ve arabanız varsa 1 gnlüğne şehir dışına kaçın romantik romantik

eğer maddi imkanınız ve arabanız varsa 1 gnlüğne şehir dışına kaçın romantik romantik

o konuda maddi imkan sorun deil de ikimizde çalışıyoruz ve doğum günü hafta içine geliyor o yüzden bu öneriyi yapamayacağım artık evlenince yaparım ama güzel bi düşünce tşk ederim:) böyle çok deişik bişey olsun istiyorum

biz 5 yıldır birlikteyiz ve ilk sene birlikte kutlaya bildik o kadr bide farklı şehirlerde olunca olmuyo
canım evlenince diye erteleme hiç bu zaamnlarınızı bizim elimizde olsa ne güzel anılar eklicez aşkımıza ama işte offff offffff

oyuncak araba
playstation
pc oyunları
ismine özel kol dugmesi
sevgili kitabı...

secenek cok ama gerek yok...

en guzel hediyeyi.. yani seni almış zaten bide üstüne hediye mi vericeksin canıııımmm

ayyy canım benim anlaşılan sen byaaa bi dertlisinn keşke elimde olsa ben işten izin albilsem bile bakalım o alabilcekmi ama bu fikri biraz düşüneyimhaklısın ilerde evlenince anlatacak bi anısı olurr:)

oyuncak araba
playstation
pc oyunları
ismine özel kol dugmesi
sevgili kitabı...

secenek cok ama gerek yok...

en guzel hediyeyi.. yani seni almış zaten bide üstüne hediye mi vericeksin canıııımmm

dimi tatlımm kendimi bi pakete sarıp vermişim zaten:) ama olsunn benim sevgilim olmuş o yüzden hediye alıorum ben teşekkür amaçlı:)

canım siz bi ara ayrlıyodunuz baya kötüydü durumlar noldu akıllandımı artık seninki

ayyy canım benim anlaşılan sen byaaa bi dertlisinn keşke elimde olsa ben işten izin albilsem bile bakalım o alabilcekmi ama bu fikri biraz düşüneyimhaklısın ilerde evlenince anlatacak bi anısı olurr:)

valla canım evlilik öncesi anılar daha tatlı oluyo.biz resmen ünv de yaaşmışız şimdi hiç bişey yapamıyoruz ayda 1 günde 6 saat görüşebiliyoruz tel msn hariç tabi.olsun bizde sona doğru yaklaştık inşallah bi an önce kavuşcaz ama nişanlılık dönemini doya doya yaşıcaz o gün olmasa bile aklında olsun bu yap derim

ben bunu dert olarak görmedim ki sadece paylaşmak istedim yorum yazmak istemessen saygı duyarım ama fikir versen daha güzel olur hani:)

utandırdın beni canım ya kusura bakma bu aralar canım çok sıkkın mazur gör olur mu
bence onun için bir cafe ayarlayıp bir masayı resimlerinizle donatabilirsin nacizane fikrim

canım siz bi ara ayrlıyodunuz baya kötüydü durumlar noldu akıllandımı artık seninki

evet tatlım biz bi ara ayrılmıoduk ben öle sanmışım:) benim nişan ardındaan psikolojim biraz bozulmuştu böyle kafam karışıktı oda bana ders vermek istemiş kendincee sonra bnden özür diledi ama çok üzdüm seni diye barıştık maşallahh o günden beride hiç tartışmadık şimdii iyiyiz çook şükürr sanırım nişanlılılğın ilk dönemleri ailelelr çok karışınca çok yordu bizi şimdi kimsede karışmıyo :)

google amcaya sor canım hemen cıkıyo karsına..

resimli bi kitap hazırlıyosun sevgiline resimlerini de kendin seciyosun... istediklerini yazabilirsin eglenceli hoş bişey

hımmm şöyle bi baktımda onun içn baya bi uğraşmam gerek onu sevgililer gününde yapayım bence:) şimdiden taslak yaparım hemm iyi fikirr teşekkürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…