eğer maddi imkanınız ve arabanız varsa 1 gnlüğne şehir dışına kaçın romantik romantik
aman ne büyük dert
biz 5 yıldır birlikteyiz ve ilk sene birlikte kutlaya bildik o kadrbide farklı şehirlerde olunca olmuyo
canım evlenince diye erteleme hiç bu zaamnlarınızı bizim elimizde olsa ne güzel anılar eklicez aşkımıza ama işte offff offffff
oyuncak araba
playstation
pc oyunları
ismine özel kol dugmesi
sevgili kitabı...
secenek cok ama gerek yok...
en guzel hediyeyi.. yani seni almış zaten bide üstüne hediye mi vericeksin canıııımmm
ayyy canım benim anlaşılan sen byaaa bi dertlisinn keşke elimde olsa ben işten izin albilsem bile bakalım o alabilcekmi ama bu fikri biraz düşüneyimhaklısın ilerde evlenince anlatacak bi anısı olurr:)
oyuncak araba
playstation
pc oyunları
ismine özel kol dugmesi
sevgili kitabı...
secenek cok ama gerek yok...
en guzel hediyeyi.. yani seni almış zaten bide üstüne hediye mi vericeksin canıııımmm
ben bunu dert olarak görmedim ki sadece paylaşmak istedim yorum yazmak istemessen saygı duyarım ama fikir versen daha güzel olur hani:)
buarada sevgili kitabı nasıl birşey?
canım siz bi ara ayrlıyodunuz baya kötüydü durumlar noldu akıllandımı artık seninki
utandırdın beni canım ya kusura bakma bu aralar canım çok sıkkın mazur gör olur mu
bence onun için bir cafe ayarlayıp bir masayı resimlerinizle donatabilirsin nacizane fikrim
buarada sevgili kitabı nasıl birşey?
google amcaya sor canım hemen cıkıyo karsına..
resimli bi kitap hazırlıyosun sevgiline resimlerini de kendin seciyosun... istediklerini yazabilirsin eglenceli hoş bişey
ben bu sevgi kitabını kendim yaptım sevdiceğime
resimleri seçtim kendi evimde yazdırdım kitap haline getirdim
ben bu sevgi kitabını kendim yaptım sevdiceğime
resimleri seçtim kendi evimde yazdırdım kitap haline getirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?