çoook sevindim ozaman da demiştim nişanlılığın ilk günleri insan bi tuhaf oluyo onun verdiği psikoloji Allah tamamına erdirsinevet tatlım biz bi ara ayrılmıoduk ben öle sanmışım:) benim nişan ardındaan psikolojim biraz bozulmuştu böyle kafam karışıktı oda bana ders vermek istemiş kendincee sonra bnden özür diledi ama çok üzdüm seni diye barıştık maşallahh o günden beride hiç tartışmadık şimdii iyiyiz çook şükürr sanırım nişanlılılğın ilk dönemleri ailelelr çok karışınca çok yordu bizi şimdi kimsede karışmıyo :)
heheheheheafferin kızzz
bayılıorum pratik zekalı hatunlara
çoook sevindim ozaman da demiştim nişanlılığın ilk günleri insan bi tuhaf oluyo onun verdiği psikoloji Allah tamamına erdirsin
saol tatlım
bide nette görmüştüm bi kavonoz içinde kalper vardı hepsinin üstünde ayrı şey yazıyodu 60 tlmi neydi.çok hoşuma gtti.sevgilier günü için gittim 2 tane büyük kırmızı karton aldım kalpleri kestim bide cam kavonoz aldım.tek tek üzerine yazı yazdım öle verdim canımabayıldı bayıldı.hepsini kendim yaptığım için ayrıca bayıldı tabi
saol tatlım
bide nette görmüştüm bi kavonoz içinde kalper vardı hepsinin üstünde ayrı şey yazıyodu 60 tlmi neydi.çok hoşuma gtti.sevgilier günü için gittim 2 tane büyük kırmızı karton aldım kalpleri kestim bide cam kavonoz aldım.tek tek üzerine yazı yazdım öle verdim canımabayıldı bayıldı.hepsini kendim yaptığım için ayrıca bayıldı tabi
benim kardeşcanıma da sevgilisi vermişti onunki kalpli kutudaydı birsürü bişeyler yazmıstı.. kavanozda olanını senden duydum
güzelmiş o da bak maşallah sana kız derya baykal gibi gördügünü kapıyosun demek
bu hatunda iş var heeaklına geldikçe yaz sen faydalanalım
gerci suan adamıma kızgınım ama olsun.. yinede hediyesini dusunurum işte o kadar inceyimdir
evett o kartonları gördüm bnde dedimki yeni yılda yapabilirim kndim demiştimben hediye almayı çok seviyorumm her özel günü bi marifet bildiğimden şuan alacak hediye bulamıoyrum atkı ördümyastık işledim ikimizin 13 resmi olan bi masaüstü takvimi bile yaptırdımm işte şuandada yaptırcak yada yapacak bişi bulamıorum
evett o kartonları gördüm bnde dedimki yeni yılda yapabilirim kndim demiştimben hediye almayı çok seviyorumm her özel günü bi marifet bildiğimden şuan alacak hediye bulamıoyrum atkı ördümyastık işledim ikimizin 13 resmi olan bi masaüstü takvimi bile yaptırdımm işte şuandada yaptırcak yada yapacak bişi bulamıorum
yok canım olurmu öyle şey önemli deil biraz bozuldum ama çaktırmadım:) şimdi geçti:)
aynen öle oldu valla yatakvimde güzelmiş evetbak işte sana akıl vermeye geldik senden akıl aldık
aslında benimde düşnmem lazım 40 gün sonra 5.senemiz biticek :26: bana da akıl verin kızlar.bende çok şey yaptım bulamıyorum.aklımda bişey var aslında ama.kendisi koyu fenerlidir.feneriımdan ufak ufak hediyelrmi alsam dedim ayrı paketlerde sonra büyük bi koliye koyarım ufak çocuklar gibi tek ek açsın hediyelri sonraama işimi zorlaştırıyo işte.odası fenrım müzesi gibi
hımm takvim fikrini tuttuysanız sizee yaptığım ayrıntılarıda söylüyüm nişanlımm bayılmıştıı. ben ikimize aill tüm özel günleri fosforlu kalemlerle boyadım ikimizin doğum günlerinide kalp içine aldımm. benim takvimimin en son sayfasının boş olmasını istemiştim o sayfaya seni ilk gördüğüm an yazdım karşısına tarihini, ilk svgililer günümüz tarihi filann tüm özel günlerimizi yazdım en sonuna hayatımın anlamının doğum günü diyip onunu tarihini yazdım bi nevi özet gibi oldu en sonunada küçük bi şiir yazmıştımm kendimm
hımm takvim fikrini tuttuysanız sizee yaptığım ayrıntılarıda söylüyüm nişanlımm bayılmıştıı. ben ikimize aill tüm özel günleri fosforlu kalemlerle boyadım ikimizin doğum günlerinide kalp içine aldımm. benim takvimimin en son sayfasının boş olmasını istemiştim o sayfaya seni ilk gördüğüm an yazdım karşısına tarihini, ilk svgililer günümüz tarihi filann tüm özel günlerimizi yazdım en sonuna hayatımın anlamının doğum günü diyip onunu tarihini yazdım bi nevi özet gibi oldu en sonunada küçük bi şiir yazmıştımm kendimm
http://www.kadinlarkulubu.com/sevgini-haykir/339063-bi-taneme-ozel-hazirladigim-masa-takvimi.html
ben yaptırmıştım ve çok beğenmişti..tavsiye ederim..
http://www.kadinlarkulubu.com/sevgini-haykir/339063-bi-taneme-ozel-hazirladigim-masa-takvimi.html
ben yaptırmıştım ve çok beğenmişti..tavsiye ederim..
valla allayıp pullayacağınn kesinn bence senle fikir dayanışmasına girmeliyiz:) patentleri bizimm olan ürüncükler üretmeliyizz:) :) :)
kesinlikle
düğün davetiyesini bile evde basmayı düşünen birisiyim o derece
hazır şimdi işte yok evde olan bayan dayanışması
valla düğün davetiyesinin şiirini ben yazcam hani şu çöp adamlı davetiyelervarya onlardan ypmayı planlıyorum herbirinin üstündede tk tek nazar bocuğu ypıştrcm:) diyorumm yaa senlee iyi anlaşcazzbu gidişle bakarsın şirket bile kurarızz hediyelik eşya üretme şirketi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?