- Konu Sahibi gonulturqut
tamam tatlım. 3gün sonra yazarım yine
Tmm cnm bekliyorum güzel hbrini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam tatlım. 3gün sonra yazarım yine
Aaa bnde ilk evlenince istedim 3 ay gecti ne guzel sevindim senn icincanım 1.5aylık evliyim daha ben :)
canım bi foto daha yükledim ona bak lütfen 2ci çizgi böyle silik çikiyo işte.Tmm cnm bekliyorum güzel hbrini
Canım bariz ortada hamilesiiiiiinnnnnnn Tebrikler
yok canım 2gün geçti adetden daha olmadım. ama ha oldu ha olucak gibi hiss ediyorum bakalım 1-2gün geçsindeCnm napiyosun hiç sesin çıkmadı hasta olmadin demi?
yok canım 2gün geçti adetden daha olmadım. ama ha oldu ha olucak gibi hiss ediyorum bakalım 1-2gün geçsinde
ya tatlım test yaptım şimdi kırmızı çıktı ikinci çiZgide hamile olduğuma emin oldum şimdi:). şu hamilelik takvimini nasıl ekledin?Cnm napiyosun hiç sesin çıkmadı hasta olmadin demi?
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah..ya tatlım test yaptım şimdi kırmızı çıktı ikinci çiZgide hamile olduğuma emin oldum şimdi:). şu hamilelik takvimini nasıl ekledin?
canım düşünüyorumda ama bizde biraz büyümeden götürmüyoşar yapacak bişey yokkiHayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah..
Ama diğer konunda da söyledim.. Doktora gitmekten çekinme.. Ayrıca kan testini de yaptır.. Neler okuyoruz.. İnsanların başına neler geliyor.. Allah korusun tabikide ama doktora gitmeyi ve kan vermeyi ihmal etme.. Kendini değil bebeğini düşün..
ya çok şükür bende ekledim hamilelik takvimini çok seviniyorum inşallah allah sağlıkla kucağımıza almayı nasıp ederAma gebelikte öyle olur zaten bacakların falan agrir normal yani cnm
ya çok şükür bende ekledim hamilelik takvimini çok seviniyorum inşallah allah sağlıkla kucağımıza almayı nasıp eder
cok sevindim canım hayırlısı ile kucagına al inşya çok şükür bende ekledim hamilelik takvimini çok seviniyorum inşallah allah sağlıkla kucağımıza almayı nasıp eder
sağol canım çok teşekkürler. allah sanada tasip etsin inşallahcok sevindim canım hayırlısı ile kucagına al inş
Aminn inş cnmsağol canım çok teşekkürler. allah sanada tasip etsin inşallah