• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARKADAŞLAR YARDIM EDİN

kan testiyle tam anlasılır canım benm 3 gün var demiştin yarın sabahda yap bakalım ilk idrarınla

kan testiyle tam anlasılır canım benm 3 gün var demiştin yarın sabahda yap bakalım ilk idrarınla
canım kan testi yaptırmak şansım yok çünkü yakınlarda hastane yok. ama 4 testdede 2cizgi çıktı ama 2sinde silik çıktı bitanesindede silikti 10 dakkaya belirginleşti

canım kan testi yaptırmak şansım yok çünkü yakınlarda hastane yok. ama 4 testdede 2cizgi çıktı ama 2sinde silik çıktı bitanesindede silikti 10 dakkaya belirginleşti
batına bi kac gün var hemen belirgin olmamamsı o yüzdendr büyük ihtimalle canım idrara bhcg cabuk gecmezmiş

olabilir tabi mesela doktorum bana kesin sonuç almam için(erkendi çünkü sonuç almam için)idrarını 3 saat tut aşırı su tüketme dedi sonra testi yap dedi öğlen yapmıştım ve çok silik çizgi çıkmıştı hamileymişim
2cizgi görüpte hamile olmadığını öyrenen varmıdır? sevinmekten korkuyorum hayal kırıklığı olmasın

DSC_0871.webp

Back
X