sevgili arkadasim gecmis olsun öncelikle. bu ilaci bir donem annem kullandi cokta memnun kaldi uykusuda duzene girdi. her hapin yan etkisi var etkisiz ilac yok maleaef onemli olan sizin bunyenizde nasil reaksiyon gosterecegi. lütfen kullanin deneyin takip edin rahatsizlik veriyorsa doktorunuza danisin. antidepresana karsi önyargılıyiz malesef nasil grip olsak ilac aliyosak ruhumuzda hastaysa onu kullanacagiz sevgiler :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende kullandım,çok ağır bir ilaç değil,kullandığımız bütün ilaçların yan etkisi var,ağrı kesicilerin bile doktorun yazmışsa kullan mutlaka ilk bir hafta yada 10 gün biraz tuhaf olabilirsin ama sonra vücudun alışır,ilacı kullanırken kendi kafana göre bırakma doktor kontrolünde başlamışsan yine doktor kontrolünde bırakman gerekir,korkmanı gerektirecek bir durum yok.
Benim kuzenim kullaniyo cok hafif bi ilac hatta etki etmiyo ona.Bana zamaninda prozac yazmisti ilk doktorum bi halta yaramamisti.Uzun bi aradan sonra tekrar gittim baska doktora o lustral 100mg yazdi.O fena degildi.Ama ilac iyi bisey degil cidden
1 yıl bi kullandım
bi kaç yıl sonra
1.5 yıl daha kullandım
baş dönmesinden dolayı vermişti,beyin cerrahı
ağır bi ilaç değil kullan faydasını görürsün ben gördüm
doktorum 5 yıldır kullanıyorum stresten demişti,işi ağır olduğu için
kesinlikle bi zararı yok,geçmiş olsun.