Arkadaşlar yardım istiyorum ne olur bana akıl veriiiiin...

yesilasigi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2013
9
0
16
Muğla
Merhaba arkadaşlar, benim yaklaşık 1,5 senelik bir ilişkim var ve kısmen beraber yaşıyoruz. Karşılıklı olarak birbirimizi görmeden duramıyoruz. Bi günümüz diğerinden ayrı geçmiyor. Kendisi biraz içine kapanık bir insan ama dışarı çıkınca da bir o kadar samimi ve fazla sosyal. Bizim en büyük sorunumuz sanırım benim aşırı kıskançlığım. Ben kime ne zaman anlatsam bence gayet haklısın lafları duymama rağmen kendisi sürekli aşırıya kaçtığımı düşünüyor. Benden önceki 2,5 senelik ilişkisini sırf kızın kıskançlığından bunaldığı için bitirdiğini söylüyor. Biz birbirimizin aynı zamanda en iyi arkadaşıyız zaten arkadaşlık temeline kurulu bir ilişki olduğu için fazla romantizme kaçamıyoruz. Güzel sözler, sürprizler pek yok anlayacağınız bizde. Ve ben son zamanlar bunun eksikliğini yaşamaya başladım. Kendisi biraz sıkılgan ona mantıklı gelmeyen şeyleri pek sallamaz o yüzden bunu dile getirmeyi hiç denemedim bile. Ama gün geçtikçe üzülmeye başladım bende. Hala daha bir günümüz ayrı geçmiyor sadece geceleri yalnız kalıyoruz o kadar. Aramızda duygu eksikliği olduğunu düşünür oldum sizce alışkanlık derecesine mi geldik dersiniz? Ben ne yapabilirim. Çünkü eğer sorarsanız ben onu gerçekten çok seviyorum çok emek verdiğim bir ilişki benim. Onun ailesi onaylıyor benim sadece annem bilmesine rağmen onun da bu ilişkiye dönük içi rahat olduğunu düşünüyorum. Sevgilim yengeç burcu düşünceli bir insan beni kırmamak için bazen özellikle çabaladığını biliyorum genellikle kavga da edemiyoruz zaten o konuyu kapatma taraftarı oluyor. Ama o bahsedilen "romantik yengeci" sanırım o geçmişindeki insanlarda bırakmış. Biraz geçmişine takıntım da var. Bana bir yol gösterin herkesin imrenerek baktığı bir ilişki yaşıyoruz ama dışı sizi içi beni yakar misali eridikçe eriyorum... Biliyorsunuz her kız ilgi ister ama ben biraz ilgi delisiyim bir güzel sözüne tav olurum ama gel gör ki sıradanlaşan ilişkimizde bir güzel söz geçmez oldu.

sen ona karşı adımlar atsan nasıl olur canım daha ilgili davransan ortada bişey yokken sürpriz yapsan belki ondan karşılığını alırsın

sen ona karşı adımlar atsan nasıl olur canım daha ilgili davransan ortada bişey yokken sürpriz yapsan belki ondan karşılığını alırsın

Bi kaç sefer denedim küçük şeylerden başlayarak ama gereksiz bulduğunu söylüyor. Doğal bir ilişki yaşamalıyız diyor. Bugün facebook eski mesajlarını karıştırırken eski sevgilisi için zamanında kızın telefonuna alarma notlar ekleyip her güne güzel sözler yazdığını okudum bi arkadaşına anlatmış çok garipsedim ve 1saat içinde görüşeceğiz nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Ama hayatımda çok büyük bi eksiklik olmaya başladı ilişkimiz epey heyecansız gidiyor...

bu sürprizler zaten ilşkinin içinde var sizin mutluluğunuzdan doğal daha ne olabilir anlamadım bu konu sizi çok rahatsız ediyorsa konuşun bir kere

benim ilişkimdeki roller tam tersiydi

ben mantık insanı ve sakindim
erkek arkadaşım ise süprizler yapan ilgi dolu bir insandı..
hep beni zorlardı, laf çarptırırdı

ama insanın yapısında yoksa yok
içinden gelmeyince gelmiyor

sana karşı çok ilgisiz deilse
odun gibide davranmıyorsa
çok üstüne gitme.

sadece karşına al ve açıkça konuş
netice iyi birine ve yanında olan birine benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…