eşiniz bana sanki dışarı da sessiz herkese tamam diyen biri gibi geldi? oylemi?
tamam eşin hoş bir laf etmemiş ama..
hemende boşanalım, eşyaların yarısı senin olsuna kadar gitmemeli..
daha önce sana ters bir tavrı hakareti yoksa, otur konuş..neden böyle yapıyorsun senden beklemediğim davranıştı diye
bunalmış bir insan profili sezdim,istemeden de sana patlamış
3.5 yıllık evliyim severek evlendik.Hep bana saygı gösteren eşim dün gece ilk defa bana gerizekalı dedi.Hiç sebep yokken üstelik.Çok kırıldım.
Bu aralar maddi borçlarımız var ama hiçbirine takılmıyorum mal olur alınır geçer gider.Ama saygısızlığı hazmedemiyorum.Bir d takıldığım diğer konuda oğlum üşüyor diye odaısını değiştirdik ve oraya bir kanepe ve çizgi film izlesin diye tv yerleştirdik.Eşim birkaç aydır tv seyrederken uyuma bahanesiyle ile benden ayrı yatıyor.Kaç kere uyardım konuşmaya çalıştım ama oralı değil hiç.
Bu akşam bana söylediği lafla ilgili konuşmak istedim.Kapat bu konuyu konuşmak istemiyorum konuşmak istersen de konuş orada kendi kendine dinlemiyorum dedi.E sen böyle yaparsan ben boşanırım senden dedim ne yaparsan yap dedi.O zaman ben bir ev tutup eşyaların yarısını sana bırakacağım dedi hepsini al git umurumda değil diye cevap verdi.
Sizce böyle bir adamla evlilik yürür mü yoksa kendimi mi kandırıyorum????
bu sözler ve davranışlar bana sanki başka birine ilgi duydugu şüphesini uyandırdı bende ,telefonunu kontrol et derim.
eşinizin boşanma ile ilgili söylediklerine kafanızı takmayın. belli ki sinir anında söylemiş.
ama vurgulu kısım önemli geldi bana. neden sizden ayrı yatmak istediğini düşünüyorsunuz ve bu durumun sebebine dair bir tahminini var mı?
ayrı yatmasının altında da sebep olmalı, mutlaka ama mutlaka..
hadi kızdınız, bikaç akşam ayrı yattınız ama aylarca sürmesi bişey var demek..
ya borçları düşünmekten bunaldı ya da ilgisini çeken başka biri mi var diyeceğim, istemeden de olsa..:44:
face teki profilinden de ayşe fatma neyse ile evli şeklindeki durumunu değiştirmesi ilginç..bir tefferruat yani..
neden kaldırır ki evli bir insan o durumu..gereksiz bir ayrıntı gibi mi düşünüyor yoksa..üzerinde dur biraz bu konunun
en iyisi ,açık açık sor..başka biri mi var,böyle davranışlarına sebep diye..
varsa ben yoluma giderim..yoksa da bunun sebebini söyle.susmak ne demek, bilemk hakkım dersin..
bende yerimi bileyim diye tavrını koy bakalım ne olacak?
süre ver,2 gün içinde sana olanları anlatmasını iste..
en iyisi ,açık açık sor..başka biri mi var,böyle davranışlarına sebep diye..
varsa ben yoluma giderim..yoksa da bunun sebebini söyle.susmak ne demek, bilemk hakkım dersin..
bende yerimi bileyim diye tavrını koy bakalım ne olacak?
süre ver,2 gün içinde sana olanları anlatmasını iste..
msn, facebook, mail(facebooka kayıtlı olduğu maile gelen bildirim mailleri sayesinde facede kiminle mesajlaştığı ortaya çıkar) ve telefon operasyonu yap bi bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?