arkadaşlar yardım lütfen....

canım her evlilikte oluyor böyle şeyler, biraz sabır göster ilgissiz davran bazen erkekler konuşmaya çalıştıkça kaçar.Yazık çocuğunuz da var boşanmak için bu anlattıkların çok yeterli değil tabi sen bilirsin ne yaşadığını ama bence sabret işaalah aranız düzelir

eşinizi maddi problemler bunaltmış olabilir belki, ona sevginizi göstererek halledebilirsiniz belki bu durumu ama bende bilemedim acaba napsanız :s

her evlilikte olabilen sey bunlar
bazi erkekler pek sikintiya gelemiyorlar galiba
bir bunalim stres sonucu agizdan cikmis olabilir,üzmeyin kendinizi insallah düzelir ama bosanmayi düsünmeyin bile derim.

Bu maddi problemlerde onun suçu ama 4 aydır çıkamıyor için içinden diyorum ki oturup bir gelir gider hesabı yapalım ,hayır dedi. Şimdi 3 banka yasal yollara başvurmuş durumda ama hiç umursamıyor.Herhalde güvendiğin birşeyler var ki hiç umursamıyorsun dedim duymamazlıktan geldi.
Sanırım ailesine para veriyor ee hayat şartları da malum.Bizim iki yakamız bir araya gelmiyor.Evlenirken ailesi 15000 tlmizin üzerine oturdu.Ben de dedim ki babana rica edelim bizim adımıza kredi çeksin biz ödeyelim.Kabul etmedi onun ailesi ile ilişkisi öyle değilmiş.Para vermeye gelirken ilişkileri çok sıcak ama bu durumda yardım istemiyor.Üstelik ailesi kuruş kuruş bizim aldığımız maaşın hesabını yaparken...
Bütün bunlara rağmen hiç birşey olmamış gibi davranmaya çalışıyorum ki adam bunalmasın diye ama o bana kalkıp bir de hakaret ediyor.Bnei üzende bu...

tamam eşin hoş bir laf etmemiş ama..
hemende boşanalım, eşyaların yarısı senin olsuna kadar gitmemeli..
daha önce sana ters bir tavrı hakareti yoksa, otur konuş..neden böyle yapıyorsun senden beklemediğim davranıştı diye

bunalmış bir insan profili sezdim,istemeden de sana patlamış

İyi ama ben de bunalıyorum ama ona hakaret etmiyorum.Evlilikte her şeyin başı saygı değil mi?Boşanmayı düşünmem sadece kötü sözle olan bir durum değil.Neredeyse 3 aydır yatağımızda yattığı günler sayılıdır.Bu arada oğlum 5 gündür ateşler içinde yanıyordu daha bugün iyileşti belki ondan streslidir dedim ama yinede yediremiyorum kendime.Çünkü ben de5 gecedir uyumuyorum doğru düzgün yemek yemiyorum yoruldum çok.Ayrıca ne yaptıysam konuşmuyor ve konuşmak istediğimi söyleyince tersliyor.

bu sözler ve davranışlar bana sanki başka birine ilgi duydugu şüphesini uyandırdı bende ,telefonunu kontrol et derim.

eşinizin boşanma ile ilgili söylediklerine kafanızı takmayın. belli ki sinir anında söylemiş.

ama vurgulu kısım önemli geldi bana. neden sizden ayrı yatmak istediğini düşünüyorsunuz ve bu durumun sebebine dair bir tahminini var mı?

bu sözler ve davranışlar bana sanki başka birine ilgi duydugu şüphesini uyandırdı bende ,telefonunu kontrol et derim.

Benim aklıma da gelmedi değil çünkü eskiden facebook ta eşim kısmında ben gözükürdüm profilini sildi ve şimdi ben sadece arkadaşlarının arasında görünüyorum.Tabii tamamen kuruntu olabilir.

Ben de bunu bilmiyorum işte kaçkere sordum ama birşey yok deyip kesitirip atıyor.

ayrı yatmasının altında da sebep olmalı, mutlaka ama mutlaka..
hadi kızdınız, bikaç akşam ayrı yattınız ama aylarca sürmesi bişey var demek..
ya borçları düşünmekten bunaldı ya da ilgisini çeken başka biri mi var diyeceğim, istemeden de olsa..:44:

face teki profilinden de ayşe fatma neyse ile evli şeklindeki durumunu değiştirmesi ilginç..bir tefferruat yani..
neden kaldırır ki evli bir insan o durumu..gereksiz bir ayrıntı gibi mi düşünüyor yoksa..üzerinde dur biraz bu konunun

Ne yapabilirim ki konuşmuyor bile sohbet yok ama benimde sabrım bir eyer kadar ne kadar dayanırım bilmiyorum.

en iyisi ,açık açık sor..başka biri mi var,böyle davranışlarına sebep diye..
varsa ben yoluma giderim..yoksa da bunun sebebini söyle.susmak ne demek, bilemk hakkım dersin..
bende yerimi bileyim diye tavrını koy bakalım ne olacak?
süre ver,2 gün içinde sana olanları anlatmasını iste..

msn, facebook, mail(facebooka kayıtlı olduğu maile gelen bildirim mailleri sayesinde facede kiminle mesajlaştığı ortaya çıkar) ve telefon operasyonu yap bi bakalım.

SUusyor ne kadar süre verrsen ver beni çıldırtanda bu sen konuş dur tepki yok ((

biliyormuş gibi yapmayı da deneyebilirsin.
ama tabi bu hamleleri kötü bi ihtimallle yüzleşmeyi göze alabiliyorsan yap.
ben kaldıramam böyle bi şeyi gittiği yere kadar gitsin evliliğim diye düşünüyorsan yapma.

msn, facebook, mail(facebooka kayıtlı olduğu maile gelen bildirim mailleri sayesinde facede kiminle mesajlaştığı ortaya çıkar) ve telefon operasyonu yap bi bakalım.

ya ben ne olursa olsun tel ini karıştırmayı hoş karşılayamıyorum.Yapamam gibi geliyor.Bu zaman kadar hiç bakmadım.Ama gelen bazı tel leri açmıyor neden açmadın diyorumşu bu aradı konuşmak istemiyorum şimdi diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…